Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BBL 1. Hafta | Fenerbahçe Ülker - Trabzonspor | 88-63

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yahu o futbol bransinin kendi basarisi sonunda kazandigi bir para, neden para kazanamayacak basketbol bransina aktarilsin ki, boyle sey olabilir mi? Bizden ekonomik olarak ustun istanbul takimlari bile bu isi sponsorlarla yonetiyor, futboldan kazandiklari paralarla degil...
    Trabzonspor'u yonetenler basketbola kaynak aktarmamayi tercih ettiler, bundan memnun degilseniz gelecek secimlerde demokratik tepkinizi ortaya koyarsiniz. Onlar parayi yerken yanindaymissiniz gibi insanlari suclamak hic de dogru degil...
    Ben parayı yerken derken şunu demek istedim ortada klübün kasasında duran bir para var bu para ne futbola aktarılıyor ne basketbola , siz zannediyormusunuz o parayla devre arasında çok büyük paralar oyuncu alacağımızı ? Ben sadece ülkemizde futboldan sonra en çok izlenen spor olan Basketbol'dada bi yerlere gelmemizi istiyorum...
    Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

• İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Basket takımını kim kurmuştu?
      Saner Ayar...

Yorum

• İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Basket takımını kim kurmuştu?

Senin benim gibi insanlar. Sadece biraz paraları ve itibarları var o kadar.
        uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Konu gider tabii insanlara çamur atarsanız, hele ki bir delili geçtim bir duyumunuz dahi olmadan.
          En büyük delil Trabzonspor basket takımının bugün düştüğü durumdur , her sezon böyle düşmemeye oynarız keşke açılmasaydı böyle olacaksa...

Yorum

• Sadri Şener şuan bu maçı sizce izliyor mu? Bence izlemiyor. Peki izliyorsa biraz olsun vicdanı sızlıyor mu? Bence sızlamıyor.Bu zihniyetten kurtulmamız lazım benim anlatmak istediğim bu...

Yorum

• İlk olarak Onur Şeref tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Senin benim gibi insanlar. Sadece biraz paraları ve itibarları var o kadar.
              Kusura bakma ama ben Saner Ayar'a laf ettirmem. Takım bu kadar olumsuzluğa rağmen ayakta durduysa baş mimarlarından biri Saner Ayar'dır.

Yorum

• Hoca 3. Setde Gibson ve Üner'i cikararak kendi acti farki.. 30 farklik mac degildi..

Yorum

• 88-63 bitti sanirim..
                  İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Maç sonucu: Fenerbahçe Ülker 88-63 Trabzonspor

Mağlubiyete üzülmedim, benim zoruma giden bu kadar fark. Trabzon'daki taraftardan ricam, Allah aşkına Mersin maçında doldurun şu salonu. Zor değil...

Yorum

• Aslen Trabzon'lu olup Trabzonspor'a sponsor olmayan iş adamlarına isyan etmeliyiz...

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sövüyorlar ama bir nedenleri yok diyorum.

Sen durup dururken birine sövermisin? Onlar tamda bunu yapiyorlar iste. Sen benim anlatmak istedigimi anlamadin ki.
                        ya senin yazdigini anladim yaa sinirlendim patladim sadece, genel anlamda yazdim, ama neye yarar ki, bizim taraftar tekrarliyorum bir kaç defa daha yazdim bunu, af edersiniz ama "yavsak" evet evet yanlis okumuyorsunuz, birirbirimizi biçaklariz ancak öyle soytarilar var bizde, gruplar kavga çiksin diye bahane arar ama fb'ye sövmek için o kadaaaarrr bahane varken 1 tane bir taaaneeee küfür yok ceza almamak içinse ise yaramiyor hep ceza aliyoruz, sövenler de biz kadar aliyor çok fazla almiyorlar, sirin gözükmek içinse o sirin gözükmek isteyenler dün miçtilar isin içine daha ne kaldi ne bekliyorlar ?? daha yazi yazmasini bilmiyorlar gençler yerine geçler yaziyorlar, bu ne biçim rezilliktir ??
                        Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Maç bitti sağlık olsun yüreklerine sağlık hepsinin...
                          ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• İlk olarak Mehmet Ç. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Hoca 3. Setde Gibson ve Üner'i cikararak kendi acti farki.. 30 farklik mac degildi..

Spiker 2 tane oyun kurucu cikti dedi, bunlari mi kast etti acaba?

Belki yoruldular diye aldi onlar..
                            İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Barış Ataş, Sezer Badur ve Ferhat'a ödenen yıllık ücretle adam gibi bir takım kurulabilirdi. Sponsor olmayanlar kadar suçludur Sadri Şener.

Yorum

• İlk olarak Efendioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ben parayı yerken derken şunu demek istedim ortada klübün kasasında duran bir para var bu para ne futbola aktarılıyor ne basketbola , siz zannediyormusunuz o parayla devre arasında çok büyük paralar oyuncu alacağımızı ? Ben sadece ülkemizde futboldan sonra en çok izlenen spor olan Basketbol'dada bi yerlere gelmemizi istiyorum...
                                o zaman kelimelerimizi dikkatli seçeceğiz, "yöneticilerimiz paraları çatır çatır yiyor" demeyeceğiz.
                                BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

Yükleniyor...
                                X