İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
BBL 1. Hafta | Fenerbahçe Ülker - Trabzonspor | 88-63
Daraltma
X
-
Eski kullanıcı adı emre611967
-
İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBasket takımını kim kurmuştu?
Yorum
-
İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBasket takımını kim kurmuştu?
Senin benim gibi insanlar. Sadece biraz paraları ve itibarları var o kadar.uff msglsn glba .s.s.s
Yorum
-
İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKonu gider tabii insanlara çamur atarsanız, hele ki bir delili geçtim bir duyumunuz dahi olmadan.Eski kullanıcı adı emre611967
Yorum
-
İlk olarak Onur Şeref tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSenin benim gibi insanlar. Sadece biraz paraları ve itibarları var o kadar.
Yorum
-
88-63 bitti sanirim..İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSövüyorlar ama bir nedenleri yok diyorum.
Sen durup dururken birine sövermisin? Onlar tamda bunu yapiyorlar iste. Sen benim anlatmak istedigimi anlamadin ki.ceza almamak içinse ise yaramiyor hep ceza aliyoruz, sövenler de biz kadar aliyor çok fazla almiyorlar, sirin gözükmek içinse o sirin gözükmek isteyenler dün miçtilar isin içine
daha ne kaldi ne bekliyorlar ?? daha yazi yazmasini bilmiyorlar gençler yerine geçler yaziyorlar, bu ne biçim rezilliktir ??
Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Ç. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHoca 3. Setde Gibson ve Üner'i cikararak kendi acti farki.. 30 farklik mac degildi..
Spiker 2 tane oyun kurucu cikti dedi, bunlari mi kast etti acaba?
Belki yoruldular diye aldi onlar..İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İlk olarak Efendioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen parayı yerken derken şunu demek istedim ortada klübün kasasında duran bir para var bu para ne futbola aktarılıyor ne basketbola , siz zannediyormusunuz o parayla devre arasında çok büyük paralar oyuncu alacağımızı ? Ben sadece ülkemizde futboldan sonra en çok izlenen spor olan Basketbol'dada bi yerlere gelmemizi istiyorum...BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunansekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
Yorum