Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BBL 1. Hafta | Fenerbahçe Ülker - Trabzonspor | 88-63

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Normal fark yememiz.
    İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Bunlar komedi yaa
      ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• Bizim rakibimiz Fenerbahçe değil, önümüzdeki hafta Mersin BŞB. maçı önemli. Yenilirsek daha taraftar da gitmez doğru düzgün maça. Trabzon insanı bellidir.

Yorum

• 7,500 kişi görmek istiyorum Trabzondaki maçta Aziz'e selamlarımızı yüksek sesle iletmemiz lazım
          Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

• Onun bunu çocuğu olduklarını haykırıyor,Aziz'in çocukları.

Bu maçta da ceza almazlar.

Yorum

• platini nasıl koydu size.nasıl hee

Yorum

• Rendle mi ney o adam gerçekten hiç iyi değil. Diğer ufak boylu Alanzinho gibi giriyor aralara falan iyi o
                7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• Şampiyonlar Ligi'nden o kadar para alıp baskete daha sağlam bir bütçe ayıramıyoruz ya çıldırıyorum düşündükçe. Şu şerefsizlere hiçbir branşta yenilmeyi hazmedemiyorum.
                  -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• Trabzon'daki macta görüsecegiz nasil olsa.
                    İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Batuhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      En son Selçuk Üniversitesi'ni çalıştırıyordu. Adı bizimle de anıldı koç arayışımız varken, görüşmemiz oldu kendisiyle. Şu an hangi takımda bilmiyorum.
                      tesekkür ettim bilgiler için pek te yabanci gelmedi ismi zaten
                      Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Fena dağıldık. Moral olarak da çökünce bu kadar fark olması normal...

Yorum

• ligtv3'ün reklamlarina bak hep fener, i.neler
                          Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Basketbol'a nasil olurda yillik 1 Milyon Euroluk destek verilmez anlamiyorum.

Yorum

• Bu analarını andığımının kanalı bizim en ufak bir tezahüratımızda sesi sonuna kadar kısıyorlardı. Şimdi utanmasalar birde sesi sonuna kadar açacaklar bize küfür edilirken. Bunlar Tabzon'a gelecek nasıl olsa. Sadece bu şikeciler değil bunların yayıncı kuruluşu da küfürü dayağı hakediyor.

************************************************** *******
                              » Bu Mesaj BMN Forum Yöneticisi Tarafından Düzenlenmiştir.
                              » Mesajın forum kurallarına uygun olmadığı tespit edilmiştir (Genel Kurallar).
                              » Forum yöneticileri / moderatörleri kurallara uymayan mesajları düzenleme ve silme hakkına sahiplerdir.
                              » Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
                              » Gerekli durumlarda itirazlarınız için: bordomavi@bordomavi.net
                              ************************************************** *******
                              En son Mollasalihoğlu tarafından düzenlendi; 15.10.2011, 18:15.
                              33# DRAGO GABRIC
                              61# IBRAHIMA YATTARA #11
                              13# Steve Nash
                              10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• 22-0'lık seri. İnanılır gibi değil, dışardan gören biri kadrolar eşit miydi diye sorar.

Yorum

Yükleniyor...
                                X