Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BBL 1. Hafta | Fenerbahçe Ülker - Trabzonspor | 88-63

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mustafa Yılmaz.20 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Trabzonlu olmadığım için malesef Trabzon'da bir tanıdığım yok. O telefonu aramak benimde aklıma geldi ama henüz aramadım. En iyisi bi arayıp öğrenmek. Eğer alınamıyorsa forumdan mutlaka yardım edecek biri çıkar
    Mustafa eğer istersen ben yardımcı olabilirim sana.

Yorum

• İnşAllah bu sene iyi sonuçlar elde ederiz.

Yorum

• Evimizdeki maclar cok önemli. Insallah Taraftarlar gereken destegi verirler.
        İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• cumartesi günleri saat 6 ya kadar dershanem var.umarım pazar günü olur maç .gerekirse dersi kırıp gidecem takımda geçen seneye göre daha fazla inanç var. cehennem yaratmalıyız...
          İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
          -------------
          Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• Tbl sitesinde cumartesi günü 4'te görünüyor maç. Doğru mudur?

Yorum

• Avni Aker'e olan ilgisizliği düşündükçe Hayri Gür için endişelerim artıyor. Bi de salon merkezin dışında.
              Taraftar gruplarının harekete geçip en az 5000 koltuk doldurması lazım.

Yorum

• İlk olarak mcihan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Avni Aker'e olan ilgisizliği düşündükçe Hayri Gür için endişelerim artıyor. Bi de salon merkezin dışında.
                Taraftar gruplarının harekete geçip en az 5000 koltuk doldurması lazım.

Atmosferden yana bir sorun olmaz bence, önemli olan subeye maddi anlamda destek vermek.
                İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak mcihan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Tbl sitesinde cumartesi günü 4'te görünüyor maç. Doğru mudur?

http://www.tbl.org.tr/beko/fikstur.asp?sezon=2011-2012
                  olamaz yaa...eğer bu program doğruysa uzun vadede tüm maçlarımız cumartesi 4 de...birçok gencin o satte dersanesi olabiliyor.her maçı aynı gün aynı saate koymak nasıl bir mantık .yıl içinde dersleri kırmadan maça gidemeyecekmiyiz...futbol federasyonundan beter çıktılar...
                  İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                  -------------

Yorum

• İlk olarak yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    cumartesi günleri saat 6 ya kadar dershanem var.umarım pazar günü olur maç .gerekirse dersi kırıp gidecem takımda geçen seneye göre daha fazla inanç var. cehennem yaratmalıyız...
                    kardeşim senden kişisel ricam dersaneyi sağlık dışında hiçbir sebeple kırmaman. istediğin üniversiteyi kazanırsan trabzonspora hayri güre gitmekten daha faydalı olursun.

Yorum

• İlk olarak oeince tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      kardeşim senden kişisel ricam dersaneyi sağlık dışında hiçbir sebeple kırmaman. istediğin üniversiteyi kazanırsan trabzonspora hayri güre gitmekten daha faydalı olursun.
                      haklısın abi zaten bayram tatillerinde falan destek veririz takımımıza...
                      -------------

Yorum

• 1 saat sonra yayında
                        Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• İlk olarak Dinç 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Mustafa eğer istersen ben yardımcı olabilirim sana.
                          Çok iyi olur, özelden mesaj atıyorum
                          33# DRAGO GABRIC
                          61# IBRAHIMA YATTARA #11
                          13# Steve Nash
                          10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• Ardından 50 köpeğin havlamadığı kurda kurt denmez renktaşlarım.. Boşverin küfürleri..
                            Onların acı acı küfretmesi onlara son iki yılda çektirdiğimiz "tecavüz" çığlıklarıdır.. Gurur duyun..

Yorum

• yaa tuahfı ma gidiyor..sahibi trabzonlu medical park geçen sene bize 6 trilyon vermedi.bu sene gs nin basket takımlarına tam 23 milyon dolar verdi 3 yıl için..trabzonluyum diye geçinen bu vatabdaşların hastanesine bundan sonra gidersem iki olsun...
                              Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.

Yorum

Yükleniyor...
                              X