Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BBL 1. Hafta | Fenerbahçe Ülker - Trabzonspor | 88-63

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sadri Şener'in mi ne suçu var? Sadri Şener basketbola takım kurmayı kafasına koyarsa her türlü sponsoru da bulur. Adamlar başkanının satmayı düşündüğü bir takıma sponsor olmuyorlar işte, Trabzonlu olmalarına rağmen olmuyorlar. Para işin içine girince gidip cinconlu oluveriyorlar.

Cidden hazmedemiyorum. Ekran karşısından izlemeyi daha da hazmedemiyorum. En azından o salonda olabilseydik, lanet olsun böyle düzene.
    -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• Birakin Yönetimi savunmayi...Sezona 3 tane vasat Stoper ile basladigimizi Egemen'in yerinin doldurulmadigini hepimiz biliyoruz. Dua edelimde devre arasina kadar ücünden biri sakatlanmasin.

En son Ilelioglu tarafından düzenlendi; 15.10.2011, 18:22.
      İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu nasil laf yahu? Ayrica tabi ki futboldan kazanilan para basketbola yatirilmayacaktir, bundan daha normal birsey olamaz.
        Ne demek tabi ki ? 3 milyon $ fazladan aktarsaydık basketbol takımına Trabzonspor futbol takımı batarmıydı ?
        Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Feneri TFF yollamadi SL'e ama bizi suclu ilan ettiler.

Bu kadar aptallar iste.
          bizim tepkimiz bu kadar iste ama biribirimizi biçaklamasini biliriz ancak Trabzon'da bu serefsizleri rahat oynatanin anasindan baslar sülalesinin bütün fertlerini küfür manyagina tutarim, yeter lan bu kadar aptallarmis ta bilmem ne, aptal olan biziz kimse kusura bakmasin, artik sanirim eski günlere dönme zamani geldi, fb taraftari biçaklasin bizdeki soytarilar da ise yarasinlar, fb taraftarini korkudan döner biçaklariyla Trabzon'a gelmelerini hatirliyorum da o günler VALLAHA da BILLAHA da ÖZ LÜ YO RUM

su basketçilerimizin yerine koyun kendinizi kulaginizin dibinde takiminiza sövülüyor bagirarak çagirarak son sesle, sonra da siddete hayir yok yaa, YEMIN ediyorum ben o basketbolcularin birinin yerinde olsam o anda serefsizlere bakip topu ayagimla ortalarina firlatirdim üstüne de içlerine dalardim bir kaç tane patlaklardim sonra dayak yerdim ama rahatlardim
          burada da 1 kisi bile yaptigimin hata oldugunu yazmazdi herkes Helal olsun derdi, ama nedense bir sey olmayinca yok siddete hayir yok kavga yok yok onlar aptal, hiyarlar sövüyor bir de 30sayilik fark atiyor, bizim tepkimiz "bunlar aptal yaa " iyi güzel
          Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Paulo Henrique > Trabzonspor Basketbol Takımı

Yorum

• Sadri Şener'in bugünkü skordan "ah şu takıma destek olmadım fenere farklı yenildik" diyerek üzüleceğini düşünen varsa yanlış düşünüyor. Sadri Şener maçı izlemediğine emin olduğum gibi skoru öğrendikten sonra "iyki basketbol takımımızı kendi bünyemize çekmemişiz, düştükleri duruma bak, bütün emeklerimiz boşa giderdi" tadında konuşacağına da eminim.
              33# DRAGO GABRIC
              61# IBRAHIMA YATTARA #11
              13# Steve Nash
              10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• İlk olarak Efendioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Şampiyonlar Liginden aldığımız paraları yöneticilerimiz çatır çatır yiyor afiyet olsun.
                Delilin, iddian var mı arkadaş?
                Kim ne para yiyor, bilip de söylemeyen şerefsizdir!

Ama hariçten gazeller ile insanların günahını almayın.
                BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bizim tepkimiz bu kadar iste ama biribirimizi biçaklamasini biliriz ancak Trabzon'da bu serefsizleri rahat oynatanin anasindan baslar sülalesinin bütün fertlerini küfür manyagina tutarim, yeter lan bu kadar aptallarmis ta bilmem ne, aptal olan biziz kimse kusura bakmasin, artik sanirim eski günlere dönme zamani geldi, fb taraftari biçaklasin bizdeki soytarilar da ise yarasinlar, fb taraftarini korkudan döner biçaklariyla Trabzon'a gelmelerini hatirliyorum da o günler VALLAHA da BILLAHA da ÖZ LÜ YO RUM

su basketçilerimizin yerine koyun kendinizi kulaginizin dibinde takiminiza sövülüyor bagirarak çagirarak son sesle, sonra da siddete hayir yok yaa, YEMIN ediyorum ben o basketbolcularin birinin yerinde olsam o anda serefsizlere bakip topu ayagimla ortalarina firlatirdim üstüne de içlerine dalardim bir kaç tane patlaklardim sonra dayak yerdim ama rahatlardim
                  burada da 1 kisi bile yaptigimin hata oldugunu yazmazdi herkes Helal olsun derdi, ama nedense bir sey olmayinca yok siddete hayir yok kavga yok yok onlar aptal, hiyarlar sövüyor bir de 30sayilik fark atiyor, bizim tepkimiz "bunlar aptal yaa " iyi güzel
                  Sövüyorlar ama bir nedenleri yok diyorum.

Sen durup dururken birine sövermisin? Onlar tamda bunu yapiyorlar iste. Sen benim anlatmak istedigimi anlamadin ki.
                  İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Sadri Şener'in lafı geldi aklıma, sinir oldum yine. "Ben Fenerbahçe'yi, Galatasaray'ı, Beşiktaş'ı yenemiyorsam neden destek olayım?" diyormuş. Sağol başkan, büyüksün!

Yorum

• İlk olarak Mustafa Yılmaz.20 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sadri Şener'in bugünkü skordan "ah şu takıma destek olmadım fenere farklı yenildik" diyerek üzüleceğini düşünen varsa yanlış düşünüyor. Sadri Şener maçı izlemediğine emin olduğum gibi skoru öğrendikten sonra "iyki basketbol takımımızı kendi bünyemize çekmemişiz, düştükleri duruma bak, bütün emeklerimiz boşa giderdi" tadında konuşacağına da eminim.
                      Aynen böyle olduğunu düşünüyorum ben de. Sırf şu çimlere basket takımından daha fazla masraf yapıldı. Bu kadar mı vizyonsuzluk olur? Koca Trabzonspor'dan bahsediyoruz ulan, Trabzonspor. Karşıyaka kadar bile bütçe ayırmıyoruz basketbol gibi bir branşa. Ayıramıyoruz değil, ayırmıyoruz. Bir kez daha yazıklar olsun. Bıktım anasını satayım. Vallahi bıktım.
                      -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• İlk olarak Batuhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sadri Şener'in lafı geldi aklıma, sinir oldum yine. "Ben Fenerbahçe'yi, Galatasaray'ı, Beşiktaş'ı yenemiyorsam neden destek olayım?" diyormuş. Sağol başkan, büyüksün!
                        Amatörlükte üstümüze yok zaten! Yahu adam gibi Basketbolcu mu aldinda bunlari yeneceksin?

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Delilin, iddian var mı arkadaş?
                          Kim ne para yiyor, bilip de söylemeyen şerefsizdir!

Ama hariçten gazeller ile insanların günahını almayın.
                          Konu bu noktalara gider işte , benim demek istediğim Şampiyonlar Liginden gelen para nereye gidiyor ? Hiç sanıyormusunuz o para futbol için harcanacak ? Büyük takım olgusu futbol dışındaki şubelerden başlar.Sadri Şener zihniyetiyle BASKETBOL'da başarılı olmamız imkansızdır...
                          Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

Ne demek tabi ki ? 3 milyon $ fazladan aktarsaydık basketbol takımına Trabzonspor futbol takımı batarmıydı ?
                            Yahu o futbol bransinin kendi basarisi sonunda kazandigi bir para, neden para kazanamayacak basketbol bransina aktarilsin ki, boyle sey olabilir mi? Bizden ekonomik olarak ustun istanbul takimlari bile bu isi sponsorlarla yonetiyor, futboldan kazandiklari paralarla degil...
                            Trabzonspor'u yonetenler basketbola kaynak aktarmamayi tercih ettiler, bundan memnun degilseniz gelecek secimlerde demokratik tepkinizi ortaya koyarsiniz. Onlar parayi yerken yanindaymissiniz gibi insanlari suclamak hic de dogru degil...

Yorum

• Basket takımını kim kurmuştu?
                              Bordomavi.net

Yorum

Konu bu noktalara gider işte , benim demek istediğim Şampiyonlar Liginden gelen para nereye gidiyor ? Hiç sanıyormusunuz o para futbol için harcanacak ? Büyük takım olgusu futbol dışındaki şubelerden başlar.Sadri Şener zihniyetiyle BASKETBOL'da başarılı olmamız imkansızdır...
                                Konu gider tabii insanlara çamur atarsanız, hele ki bir delili geçtim bir duyumunuz dahi olmadan.
                                BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

Yükleniyor...
                                X