Bu arada Oğuz abinin de dediği gibi Milosevic hücumlardaki atışlarında çok ham. Savunmada ağır kalması da cabası.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
BBL 1. Hafta | Fenerbahçe Ülker - Trabzonspor | 88-63
Daraltma
X
-
Geçen sene Fenerbahçe ile oynadığımız ilk maçı hatırladım da tam bir felaketti , ne mücadele vardı ne bişey.
Sadri Şener iki gün önce yeni salonu dolaşmış Nevzat Şakar ile, kendisinden ve yönetim kurulundan bu geziden daha fazlasını istiyoruz biz.
En basitinden bari göğüs reklamı falan verip destek olsunlar şu takıma, mesela Ts Club
Yorum
-
İlk olarak Batuhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞunu da söyleyeyim, bu takımı eleştirmenin kimseye hakkı yok!
Vallah ben oyunu begendim. Oyun kötü olsa bile senin dedigin gibi elestirmeye hic bir hakkimiz yok bencede. Gereken destegi vermiyoruz bence. Bilemiyorum ki neler yapabiliriz.İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYani 450 bin Euro gibi bir para aliyordu. Su parayi Sponsorlardan cikaramadik ya ona yaniyorum...
Neden halen bir Sponsor bulamadik ki?
Trabzonspor'un adı yeter nasıl sponsor bulamamışlar ya.7 tertemiz şampiyonluk
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGeçen sene Fenerbahçe ile oynadığımız ilk maçı hatırladım da tam bir felaketti , ne mücadele vardı ne bişey.
Sadri Şener iki gün önce yeni salonu dolaşmış Nevzat Şakar ile, kendisinden ve yönetim kurulundan bu geziden daha fazlasını istiyoruz biz.
En basitinden bari göğüs reklamı falan verip destek olsunlar şu takıma, mesela Ts Club
Aynen Futbol Takimi olarak Basketbol'a yillik 1 Milyon Euroluk bir destek rahatlikla verebiliriz bence.
Baris Özbek bile 1 Milyon Euro aliyor yattigi yerden.İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAynen Futbol Takimi olarak Basketbol'a yillik 1 Milyon Euroluk bir destek rahatlikla verebiliriz bence.
Baris Özbek bile 1 Milyon Euro aliyor yattigi yerden.7 tertemiz şampiyonluk
Yorum
-
İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEdit..........Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKaan'ın soyadı ne
Yorum
-
İlk olarak Batuhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜner. Aynı zamanda koç Halil Üner'in oğlu. Bir de ikizi var Berk Üner...
atti 3lük yine HelalTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
Yorum