Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BBL 1. Hafta | Fenerbahçe Ülker - Trabzonspor | 88-63

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu arada Oğuz abinin de dediği gibi Milosevic hücumlardaki atışlarında çok ham. Savunmada ağır kalması da cabası.

Yorum

• Attığımız sayı normal,ama çok fazla yedik.

Yorum

• Geçen sene Fenerbahçe ile oynadığımız ilk maçı hatırladım da tam bir felaketti , ne mücadele vardı ne bişey.

Sadri Şener iki gün önce yeni salonu dolaşmış Nevzat Şakar ile, kendisinden ve yönetim kurulundan bu geziden daha fazlasını istiyoruz biz.

En basitinden bari göğüs reklamı falan verip destek olsunlar şu takıma, mesela Ts Club

Yorum

• İlk olarak Batuhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Şunu da söyleyeyim, bu takımı eleştirmenin kimseye hakkı yok!

Vallah ben oyunu begendim. Oyun kötü olsa bile senin dedigin gibi elestirmeye hic bir hakkimiz yok bencede. Gereken destegi vermiyoruz bence. Bilemiyorum ki neler yapabiliriz.
          İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yani 450 bin Euro gibi bir para aliyordu. Su parayi Sponsorlardan cikaramadik ya ona yaniyorum...

Neden halen bir Sponsor bulamadik ki?
            Olur mu yahu şampiyonlar ligi oynuyoruz biz yahu basketbol takımıyla ilgilenecek halde değiliz (!)

Trabzonspor'un adı yeter nasıl sponsor bulamamışlar ya.
            7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak Mehmet Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Geçen sene Fenerbahçe ile oynadığımız ilk maçı hatırladım da tam bir felaketti , ne mücadele vardı ne bişey.

Sadri Şener iki gün önce yeni salonu dolaşmış Nevzat Şakar ile, kendisinden ve yönetim kurulundan bu geziden daha fazlasını istiyoruz biz.

En basitinden bari göğüs reklamı falan verip destek olsunlar şu takıma, mesela Ts Club

Aynen Futbol Takimi olarak Basketbol'a yillik 1 Milyon Euroluk bir destek rahatlikla verebiliriz bence.

Baris Özbek bile 1 Milyon Euro aliyor yattigi yerden.
              İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Aynen Futbol Takimi olarak Basketbol'a yillik 1 Milyon Euroluk bir destek rahatlikla verebiliriz bence.

Baris Özbek bile 1 Milyon Euro aliyor yattigi yerden.
                Tayfun Cora, Barış Ataş, Sezer Badur ekle bunları da oraya.
                7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• 5 hücum ribaundu vermişiz, fazla bence. Özellikle Milosevic'in biraz daha ağırlığını koyması lazım.

Yorum

• Edit..........
                    I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Edit..........
                      Üner =).....
                      Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kaan'ın soyadı ne
                        Üner. Aynı zamanda koç Halil Üner'in oğlu. Bir de ikizi var Berk Üner...

Yorum

• üner aynen devam
                          Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
                          zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

• Kaan Üner attı üçlüğü, helal valla.

Yorum

• İlk olarak Batuhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Üner. Aynı zamanda koç Halil Üner'in oğlu. Bir de ikizi var Berk Üner...
                              koç ? Tolga degil mi koçun adi ?
                              atti 3lük yine Helal
                              Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• polat ve kerem daha katkı vermeli

Yorum

Yükleniyor...
                                X