bu sene Evren Büker kaçtı diye üzüldük ama o da geçen seneki performansını arattı, sence Oğuz Caner'i Oktay Mahmuti bırakır mı?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Basketbol Transfer Dosyası
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu sene Evren Büker kaçtı diye üzüldük ama o da geçen seneki performansını arattı, sence Oğuz Caner'i Oktay Mahmuti bırakır mı?Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Abi ikinci ligi hiç karıştırmaOradan bu sene değil oyuncu takım bile çıkamayacak bu gidişle
1) Wright kalırsa 4 (Pg-SG-SF-C), giderse 5 yerli oyuncuya ihtiyaç var.
Giderse yöneleceğimiz oyuncular belli: Ümit Sonkol veya Cevher Özer.
Kalırsa;
PG için: Mehmet Yağmur - Hakan Demirel - Soner Şentürk (Başka yok bence)
SG: Altan Erol
SF: Ceyhun Altay - İnanç Koç - Erkan V.
C: Umut Yenice (Oyak düştüğü için hemen bitirilebilir)
* Yaş kriterini görmedim abi, kusura bakmayın.
Barış Hersek bu sezona iyi başlamıştı, şanssız sakatlık geçirdi. Ceyhun iyi hücumcu bence. Altan'ın da savunma gayreti iyiydi.En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 16.04.2011, 23:36.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi ikinci ligi hiç karıştırmaOradan bu sene değil oyuncu takım bile çıkamayacak bu gidişle
1) Wright kalırsa 4 (Pg-SG-SF-C), giderse 5 yerli oyuncuya ihtiyaç var.
Giderse yöneleceğimiz oyuncular belli: Ümit Sonkol veya Cevher Özer.
Kalırsa;
PG için: Mehmet Yağmur - Hakan Demirel - Soner Şentürk (Başka yok bence)
SG: Altan Erol
SF: Ceyhun Altay - İnanç Koç - Erkan V.
C: Umut Yenice (Oyak düştüğü için hemen bitirilebilir)
* Yaş kriterini görmedim abi, kusura bakmayın.
Barış Hersek bu sezona iyi başlamıştı, şanssız sakatlık geçirdi. Ceyhun iyi hücumcu bence. Altan'ın da savunma gayreti iyiydi.
Yorum
-
Yav futboldaki gibi basketbolda da başlamış hemen hoca gitsin demeler. Alaeddin Hocanın takımını düşünüyorum birde Sakota'nın takımını.. Ayrıca Alaeddin Hoca kadro kurulurken takımın başındaydı, Sakota'nın öyle bir şansı da yoktu. Sakota'yla sözleşme uzatılacağını okumuştum, doğrusu da bu olur. Bu sene ne olursa olsun -şu ana kadar- başarılıydı. Önümüzdeki sezon kendi kuracağı takımla başarılı olup olamayacağını göreceğiz. Ondan sonra değerlendiririz hocayı.33# DRAGO GABRIC
61# IBRAHIMA YATTARA #11
13# Steve Nash
10# Kerem Tunçeri
6# Aleksander Rasic
Yorum
-
İlk olarak Mustafa Yılmaz.20 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYav futboldaki gibi basketbolda da başlamış hemen hoca gitsin demeler. Alaeddin Hocanın takımını düşünüyorum birde Sakota'nın takımını.. Ayrıca Alaeddin Hoca kadro kurulurken takımın başındaydı, Sakota'nın öyle bir şansı da yoktu. Sakota'yla sözleşme uzatılacağını okumuştum, doğrusu da bu olur. Bu sene ne olursa olsun -şu ana kadar- başarılıydı. Önümüzdeki sezon kendi kuracağı takımla başarılı olup olamayacağını göreceğiz. Ondan sonra değerlendiririz hocayı.
Yorum
-
Oyak Renault:
Umut Yenice PF/C
Kerem Özkan SF/PF
Ogün Sevinç SG/SF
Bornova Bld.:
Murat Kaya SG
Soner Şentürk PG
Ümit Sonkol PF
*
Pertev Öngüner SG (Genç kontenjanı için)
Aliağa Petkim
-
Mersin BŞB:
Nedim Yücel PF
Erdemir
Hakan Demirel PG
Altan Erol SG
Erkan Veyseloğlu Sf
Tofaş
İnanç Koç SF
Telekom
Mehmet Yağmur PG
Yunus Çankaya SG
Ceyhun Altay SF
Antalya BŞB
Muratcan Güler SG
Barış Hersek PF
Olin Edirne
Can Akın PG
Pınar KŞK
Ahmet Erdoğan PG
Alper Saruhan SF
Emre Bayav C
Bjk CT
Serhat Çetin SG/SF
Gs CC
Caner Topaloğlu SF
Cengiz Abi,
Bu oyuncuların bazıları takımlarında kalacaktır. Aralarından bazıları ikinci lige düşecektir, bazıları ise sınıf atlayacaktır.
Bu oyuncu listesi haricinde yerli transferi yapacağımızı sanmıyorum.En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 17.04.2011, 08:50.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekoca liste yaptın Oğuz topu topu 2 pivot vardusan sırbistanda hala pişmedi mi?
Oğuz Savaş, Kaya Peker, Kerem Gönlüm, Erwin Dudley, Bora Paçun, Ermal Kuqo zaten hedefleri olan oturmuş takımlarda oynuyor. Furkan ve İlkan da yukarılara doğru gidiyor. Mutlu'yla uyuşamadık.
İş yapabilecek bir Umut yenice var ( tecrübeli en azından). Gençlerden (yaş 25'e merdiven dayadı) Emre Bayav var.
Onur Aydın'ı filan geçiyorum.
* Dusan 12 sayı 7 ribaund ile oynuyor abi.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
Yorum