Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Basketbol Transfer Dosyası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu sene Evren Büker kaçtı diye üzüldük ama o da geçen seneki performansını arattı, sence Oğuz Caner'i Oktay Mahmuti bırakır mı?

Yorum

• Cengiz abi Göksenin Köksal ile Caner Topaloğlu'nu bize versinler, takımdaki Trabzonlu sayısını arttırırız.

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bu sene Evren Büker kaçtı diye üzüldük ama o da geçen seneki performansını arattı, sence Oğuz Caner'i Oktay Mahmuti bırakır mı?
        Bilemiyorum abi. Shumpert Türk olacağı için dedim ben. Bırakırlarsa al işte, savunmacı, ceza şutu olan 3 numara.
        Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• 1. ligde ve 2. ligde çıkış yapan yaşı 20 ile 25 yaş arası 10 oyuncu sayabilir misiniz?

Yorum

• Bence de Sakota zoru başarmıştır, hatta geldiği ilk zamanlarda peş peşe almış olduğu Aliağa,Erdemir,Pınar Karşıyaka ve Bornova maçları bizi ligde tutacak olan en önemli maçlardır.

Yorum

• Abi ikinci ligi hiç karıştırma Oradan bu sene değil oyuncu takım bile çıkamayacak bu gidişle

1) Wright kalırsa 4 (Pg-SG-SF-C), giderse 5 yerli oyuncuya ihtiyaç var.

Giderse yöneleceğimiz oyuncular belli: Ümit Sonkol veya Cevher Özer.

Kalırsa;

PG için: Mehmet Yağmur - Hakan Demirel - Soner Şentürk (Başka yok bence)

SG: Altan Erol

SF: Ceyhun Altay - İnanç Koç - Erkan V.

C: Umut Yenice (Oyak düştüğü için hemen bitirilebilir)

* Yaş kriterini görmedim abi, kusura bakmayın.

Barış Hersek bu sezona iyi başlamıştı, şanssız sakatlık geçirdi. Ceyhun iyi hücumcu bence. Altan'ın da savunma gayreti iyiydi.
              En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 16.04.2011, 23:36.
              Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Abi ikinci ligi hiç karıştırma Oradan bu sene değil oyuncu takım bile çıkamayacak bu gidişle

1) Wright kalırsa 4 (Pg-SG-SF-C), giderse 5 yerli oyuncuya ihtiyaç var.

Giderse yöneleceğimiz oyuncular belli: Ümit Sonkol veya Cevher Özer.

Kalırsa;

PG için: Mehmet Yağmur - Hakan Demirel - Soner Şentürk (Başka yok bence)

SG: Altan Erol

SF: Ceyhun Altay - İnanç Koç - Erkan V.

C: Umut Yenice (Oyak düştüğü için hemen bitirilebilir)

* Yaş kriterini görmedim abi, kusura bakmayın.

Barış Hersek bu sezona iyi başlamıştı, şanssız sakatlık geçirdi. Ceyhun iyi hücumcu bence. Altan'ın da savunma gayreti iyiydi.
                desene Oğuz işimiz zor, piyasada oyuncu kalmamış ...Barış Hersek benim her zaman beğendiğim bir oyuncudur...

Yorum

• Yav futboldaki gibi basketbolda da başlamış hemen hoca gitsin demeler. Alaeddin Hocanın takımını düşünüyorum birde Sakota'nın takımını.. Ayrıca Alaeddin Hoca kadro kurulurken takımın başındaydı, Sakota'nın öyle bir şansı da yoktu. Sakota'yla sözleşme uzatılacağını okumuştum, doğrusu da bu olur. Bu sene ne olursa olsun -şu ana kadar- başarılıydı. Önümüzdeki sezon kendi kuracağı takımla başarılı olup olamayacağını göreceğiz. Ondan sonra değerlendiririz hocayı.
                  33# DRAGO GABRIC
                  61# IBRAHIMA YATTARA #11
                  13# Steve Nash
                  10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• üşenmedim topladım ortalama aldım alaeddin hoca ile 83,11 ortalama ile sayı yemişiz, sakota ile 82,82 sayı yemişiz... e hani sırp ekolü savunmacı coach !!! gerçi Alaeddin hoca da savunmayı seven bir coach'du

Yorum

• İlk olarak Mustafa Yılmaz.20 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yav futboldaki gibi basketbolda da başlamış hemen hoca gitsin demeler. Alaeddin Hocanın takımını düşünüyorum birde Sakota'nın takımını.. Ayrıca Alaeddin Hoca kadro kurulurken takımın başındaydı, Sakota'nın öyle bir şansı da yoktu. Sakota'yla sözleşme uzatılacağını okumuştum, doğrusu da bu olur. Bu sene ne olursa olsun -şu ana kadar- başarılıydı. Önümüzdeki sezon kendi kuracağı takımla başarılı olup olamayacağını göreceğiz. Ondan sonra değerlendiririz hocayı.
                      Mustafa hayatım istikrar kelimesini telaffuz etmekle geçti, ben sakotanın belli bir periyod haricinde çok fazla bir şeyi takıma katamadığını düşünüyorum....o yüzden seneye acaba diyorum, geleli kaç maç oldu şöyle işte budur diyeceğimiz kaç maçımız oldu?

Yorum

• Oyak Renault:

Umut Yenice PF/C
                        Kerem Özkan SF/PF
                        Ogün Sevinç SG/SF

Bornova Bld.:

Murat Kaya SG
                        Soner Şentürk PG
                        Ümit Sonkol PF
                        *
                        Pertev Öngüner SG (Genç kontenjanı için)

Aliağa Petkim

-

Mersin BŞB:

Nedim Yücel PF

Erdemir

Hakan Demirel PG
                        Altan Erol SG
                        Erkan Veyseloğlu Sf

Tofaş

İnanç Koç SF

Telekom

Mehmet Yağmur PG
                        Yunus Çankaya SG
                        Ceyhun Altay SF

Antalya BŞB

Muratcan Güler SG
                        Barış Hersek PF

Olin Edirne

Can Akın PG

Pınar KŞK

Ahmet Erdoğan PG
                        Alper Saruhan SF
                        Emre Bayav C

Bjk CT

Serhat Çetin SG/SF

Gs CC

Caner Topaloğlu SF

Cengiz Abi,

Bu oyuncuların bazıları takımlarında kalacaktır. Aralarından bazıları ikinci lige düşecektir, bazıları ise sınıf atlayacaktır.

Bu oyuncu listesi haricinde yerli transferi yapacağımızı sanmıyorum.
                        En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 17.04.2011, 08:50.

Yorum

• bence sakota nın yanına iyi bir defansı toparlayacak yardımcı lazım .

Yorum

• koca liste yaptın Oğuz topu topu 2 pivot var dusan sırbistanda hala pişmedi mi?

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              koca liste yaptın Oğuz topu topu 2 pivot var dusan sırbistanda hala pişmedi mi?
                              Hüseyin Beşok - Asım Pars - Nedim Dal

Oğuz Savaş, Kaya Peker, Kerem Gönlüm, Erwin Dudley, Bora Paçun, Ermal Kuqo zaten hedefleri olan oturmuş takımlarda oynuyor. Furkan ve İlkan da yukarılara doğru gidiyor. Mutlu'yla uyuşamadık.

İş yapabilecek bir Umut yenice var ( tecrübeli en azından). Gençlerden (yaş 25'e merdiven dayadı) Emre Bayav var.

Onur Aydın'ı filan geçiyorum.

* Dusan 12 sayı 7 ribaund ile oynuyor abi.

Yorum

• Ermal sanki bize gelirmiş gibi geliyor bana o olmazsa ervin dudley olmaz mı ? doğru dürüst süre alamıyor efeste...

Yorum

Çalışıyor...
                                X