Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Basketbol Transfer Dosyası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yerli SF: İnanç KOÇ

Bence ligin en faydalı iki-üç oyuncusundan biri...

*

Cengiz Abi'nin favorisi

Yerli C: Dusan CANTEKİN (Raduljica'yı bu sene oynatamayan Efes, bu yıl olduğu gibi Dusan'ı kiralayacaksa düşünebiliriz.
    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Oğuz Abi pota altı için Kerem Gönlüm gibi bir transfer yapabilir miyiz ?
      Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• basketbolda altyapını oluşturmadan trabzonun başarılı olması mümkün değil gibi geliyor bana hele ki medical park desteğini çekerse...bence transferden ziyade trabzonsporun altyapıya önem vermesi gerektiğine inanıyorum .yoksa basketbol şubemizin fazla bir ömrü olacağını zannetmiyorum.1461 trabzona benzemesinden korkuyorum...

Yorum

• İlk olarak limpb82 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          basketbolda altyapını oluşturmadan trabzonun başarılı olması mümkün değil gibi geliyor bana hele ki medical park desteğini çekerse...bence transferden ziyade trabzonsporun altyapıya önem vermesi gerektiğine inanıyorum .yoksa basketbol şubemizin fazla bir ömrü olacağını zannetmiyorum.1461 trabzona benzemesinden korkuyorum...
          Bizler de yıllardır aynı şeyleri yazıp çiziyoruz. Ama maalesef ki bir arpa boyu yol alamadığımız gib, altyapıyla ilgili var olan sistemi de çökerttik!
          Son ağaç kesildiğinde,
          Son nehir kirlendiğinde,
          Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• Beko Basketbol Ligi Baş Antrenör Arşivi

* Çalışmanın zaman aralığı 2008-2011'dir. Yani, Trabzonspor Basketbol takımının profesyonel liglerde yer aldığı dönemi kapsamaktadır.

2008/09

Ergin Ataman
            Ercüment Sunter
            B. Tanjevic
            M. Özyer (12 hafta) - Koray Minicnozlu (18 hafta)
            Selçuk Ernak (25 hafta) - Y. Küçüközkan (5 hafta)
            Ayhan Kalyoncu
            Hakan Demir (19 hafta) - Burak Bıyıktay (11 hafta)
            Orhun Ene (9 hafta) - Altar Tunçkol (21 hafta)
            Gökhan Taştimur (8 hafta) - Ahmet Çskı (22 hafta)
            Ahmet Kandemir
            Mete Babaoğlu (26 hafta) - M. Aşkın (4 hafta)
            Yücel Platin
            Sabit Hadzij (9 hafta) - Halil Üner (21 hafta)
            Ekrem Memnun
            Cengiz Karadağ (28 hafta) - G. Güney (2 hafta)
            Haydar Kemal Ateş (7 hafta) - Hasan Özmeriç (23 hafta)

2009/10

Ergin Ataman
            Bogdan Tanjevic
            Murat Özyer(12 hafta) - M. ÇAkıroğlu (18 hafta)
            O. Çevik (5 hafta) - Cem Akdağ (24 hafta)
            Orhun Enen
            Hakan Demir
            Burak Bıyıktay
            Altar Tunçkol
            Nihat İziç
            Ahmet Çakı
            Ahmet Kandemir (17 hafta) - Mete Babaoğlu (13 hafta)
            Halil Üner
            Aclan Kavasoğlu
            Yücel Platin
            T. Baldwin (19 hafta) - Aziz Bekir (11 hafta)
            Ekrem Memnun (11 hafta) - N. Vucinic (19 hafta)

2010/11

V. Perasovic - Ufuk Sarıca
            Faruk Akagün (7 hafta) - T. Meriç (23 hafta)
            N. Spahija
            Oktay Mahmuti
            Orhun Ene
            Hakan Demir
            Burak Bıyıktay (13 hafta) - Ergin Ataman (17 hafta)
            Gökhan Taştimur
            Ahmet Kandemir (25 hafta)- M. Bilge (5 hafta)
            Nihat İziç
            Ahmet Çakı
            Mete Babaoğlu (11 hafta) - Ercüment Sunter (19 hafta)
            Halil Üner (16 hafta) - Burak Bıyıktay (14 hafta)
            Aclan KAvasoğlu
            Yücel Platin (23 hafta) - M. Yılmaz ( 7 hafta)

Yurt Dışında Çalışan Teknik adamlar

E. Kunter
            Murat Didin
            Tolga Öngören

Yorumcu Teknik Adamlar

Murat Özyer
            İhsan Bayülken
            Çetin Yılmaz

Bu kadar geniş havuzdan şehre, kulübe, hedeflere uygun bir teknik adam bulunur herhalde...
            En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 04.05.2011, 12:06.
            Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Kaliteli bir yönetim ve Erman Kunter
              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Çetin Yılmaz'ı çok isterim, kendisi de zaten Dodo'nun çok samimi arkadaşıdır...

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kaliteli bir yönetim ve Erman Kunter
                  Trabzonspor destek vermediği sürece basketbol takımının başarılı olmasını geçtim, ayakta durması çok çok çok zor.

Yapılması gereken ilk iş: Basketbol derneği midir her neyse lağvedilip tüm haklar Trabzonspor Kulübü'ne devredilmeli.

2) Trabzonspor Kulübü de basketbol şubesinin (branşı) başına yönetim kurulunda yer alan birisini atamalı. Bu kişinin seçeceği bir profesyonel genel menajer - teknik menajer - idari menajer (görev tanımı önemli değil) basketbol operasyonlarını yönetmeli.

3) Ardından Trabzon'da yaşayacak, canı isteyince İstanbul'a gitmeyecek, şehrin bir parçası olabilecek kişiliğe sahip bir antrenör ekibiyle çalışılmalı.

Sonrası çok da karanlık olmaz diye tahmin ediyorum.

Yoksa sponsor kölesi olursunuz...

Yorum

• Sponsorluk anlaşması 2012'de bitiyordu ama son gelişmelerden sonra 2012-13 de Medical Park desteğiyle mücadele edeceğiz.

Doğan Hakyemez'in bir yıl daha kontratı var.

Saner Ayar'ın ise devam edeceğini sanmıyorum. Önünde iki yol var: Ya şubenin Trabzonspor'a devri ya da iplerin Medical Park'a geçmesi

Bu kadar saha dışı gelişme bu yaz bizi beklerken (belki de hiçbir şey değişmeyecek) koç ve oyuncu tercihlerini konuşmak için zamanımız kalır inşallah.

Yorum

• Ali Karadeniz ve Dragon Sakota'yla 1 yıllık sözleşme imzalanmış. Ali tamam da Sakota işine Oğuz abi pek sevinmeyecek herhalde..

Yorum

• İlk olarak Batuhan Boz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ali Karadeniz ve Dragon Sakota'yla 1 yıllık sözleşme imzalanmış. Ali tamam da Sakota işine Oğuz abi pek sevinmeyecek herhalde..
                        Batu,

Ben taraftarım, sevincim veya üzüntüm seninkinden farklı değil. Yönetim (varsa) böyle uygun görmüş, ben sevinsem ne olur üzülsem ne olur.

Aliağa maçında olan biteni herkes gördü. Her neyse...

Merakım şu:

* Takım gelecek sene de her deplasman öncesi İstanbul'da mı çalışacak?

* Doğan Hakyemez'le ne kadar uyumlu çalışıyorlar?

* Gelecek yılın kadro yapılanmasında ne ölçüde söz sahibi olabilecek?

Hayırlı olsun...

-

M. Wright ise (ödemeleri zamanında yapılırsa) yerinde bir hamle. Sevindirici gelişme...

Verimlilik-Fayda istatistiklerinde ligde ilk sırada (22,96 puan). İkinci Karşıyaka'dan A. Smith (20,19), üçüncü Kambala (19,88).

Sayı kralı: 22.75 sayı. [İkinci Kambala 20.18, üçüncü A. smith 18,67]

Neredeyse tüm sezonu 5 numara oynayarak geçirdi. Kendinden daha güçlü daha uzun oyunculara karşı oynadı. Ona rağmen başarılı oldu diyebiliriz. İnşallah yanına doğru tarzda (sert-güçlü-savunmacı) bir oyuncu monte ederler.

(NOT: Unutmamak lazım ki geçen sezona da Evren Büker bombasıyla girmiştik. Tarih tekerrür etmez inşallah. Umarım ders çıkarmışızdır.)
                        En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 05.05.2011, 16:56.

Yorum

• Ali haberinin kısmen doğru olduğunu söyleyebilirken, (zaten biliniyordu, sadece imzalar bekleniyor)

Koç haberine ise, gerçeklik payı olmayan bir haber diyebilirim. (şimdilik)

Bu haberin bize anlattığı ; Satranç oyununun başladığı ve herkesin birbirine karşı hamlelerini oynuyor olduğudur!
                          Son ağaç kesildiğinde,
                          Son nehir kirlendiğinde,

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• Habere göre Sakota, oyuncu taraması yapmak için ülke dışına gidecekmiş.

Doğan Hakyemez'in görev alanı içinde değil mi oyuncu tercihleri? Haber doğruysa ortada bir çelişki yok mu?

*

Ve yine o habere göre Sakota yurt dışında oyuncu ararken Trabzon'da Türkiye Genç Erkekler Finalleri oynanacak. Genç yıldız adayları ayağına geliyor. O kadar takımdan bir (1) tane oyuncuyu sisteme katabilirsek büyük kazanç olmaz mı?

Yorum

• Türk Telekom'dan Uğur'u alamaz mıyız? Bence faydalı olur bize. Hem Sakota'nın da istediği gibi; genç ve dinamik

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Habere göre Sakota, oyuncu taraması yapmak için ülke dışına gidecekmiş.

Doğan Hakyemez'in görev alanı içinde değil mi oyuncu tercihleri? Haber doğruysa ortada bir çelişki yok mu?

*

Ve yine o habere göre Sakota yurt dışında oyuncu ararken Trabzon'da Türkiye Genç Erkekler Finalleri oynanacak. Genç yıldız adayları ayağına geliyor. O kadar takımdan bir (1) tane oyuncuyu sisteme katabilirsek büyük kazanç olmaz mı?
                                Sevgili Oğuz, geçen sene Trabzon'da yapılan gençler bölge şampiyonasını da izleyen olmamıştı.

Yani isimler değişse de mantalitede değişen pek birşey yok!

Keza, gençlere önem verseler; şu anda Samsun'da yapılan üniversiteler arası şampiyonada çatır çatır basketbol oynayıp takımlarını finale taşıyan gençlerimizi 2 dakika da olsa parkeye atarlardı!

Artık şuna iyice emin oldum ki; bugüne kadar dışarıdan gelenlerin Trabzon basketboluna hiçbir faydası olmadı/olmayacak da.

Dünkü habere dönecek olursak; yukarıda belirttiğim gibi, cepheler arasında oynanan satranç. Bakalım galibi kim olacak.
                                Son ağaç kesildiğinde,
                                Son nehir kirlendiğinde,

Yorum

Çalışıyor...
                                X