Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Basketbol Transfer Dosyası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Oğuz Abi gelecek sezon oyuna daha çok katkı yapabilecek Türk oyuncular almalıyız.Bunun için bir çalışmamız var mı ?
    Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Oğuz Abi gelecek sezon oyuna daha çok katkı yapabilecek Türk oyuncular almalıyız.Bunun için bir çalışmamız var mı ?
      Zekiciğim, çalışmalar vardır diye umuyorum. Açıkçası net bir bilgim yok. Şimdi matematiksel olarak (zor da olsa) play-off iddiamız var. Sene sonuna kadar herhangi bir açıklama yapılmaz, zaten doğrusu da bu.
      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Zekiciğim, çalışmalar vardır diye umuyorum. Açıkçası net bir bilgim yok. Şimdi matematiksel olarak (zor da olsa) play-off iddiamız var. Sene sonuna kadar herhangi bir açıklama yapılmaz, zaten doğrusu da bu.
        Tabii ki de.Oğuz Abi bu sene 2-3 kere takımımızın maçlarını izlemek nasip oldu.Birde bazen maç özeti bölümü var TBF'de ordan bakıyorum azda olsa.Takımımıza takviyeler olursa seneye Şampiyonluğa oynayabiliriz.
        Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• Pertevniyalden Soykan Yıkılmaz öncelikli olarak, Can Korkmaz ya da ali ışık olamaz mı Oğuz?

Yorum

• Mutlu + Hakan + Jamison + Vlade + Cakic (Her ne kadar Cakic oynamaya devam ediyor olsa da)

Bu 5 oyuncuyu tek oyuncu olarak kabul edersek, bu sezon içinde maç başına yaptıkları:

17-18 dk. oyunda kalmış;

78/153 2 sayılık = % 51

13/38 3 sayılık = % 34

33 / 55 faul atışı = % 60

5,8 sayı - 3,9 rib - 0,2 blk - 2,4 faul

*

Boşuna pivotsuz oynuyoruz dememiştik.
            Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Pertevniyalden Soykan Yıkılmaz öncelikli olarak, Can Korkmaz ya da ali ışık olamaz mı Oğuz?
              Cengiz Abi,

Soykan ve Can'ı daha önce de konuşmuştuk fakat bu oyuncular ilerleme kaydedemedi takip edebildiğim kadarıyla. Ali ise artık Beko'da oynamalı.

İkinci Lig'den iyi oyuncular gelirde önceleri, bu sene pek parlayan oyuncu yok gibi. Nusret'i izledim İstanbulspor'da, gayretli bir çocuk. Ama bizdeki Hadi'ye benziyor.

Yorum

• Aliağa'nın gardı NBA'de şampiyonluk yaşamış Mike James; milyonlarca yatırım yaptığı iddiasındaki Trabzonspor'unki ise Snow.

Yorum

• Bugün Telekom maçından önce buraya Can Uğur Öğüt'ü yazacaktım, sonra ismini yazarsam bugün bize karşı iyi oynar diye düşünüp yazmamıştım.

Bugün kritik anlarda takımını rahatlatan ve takımını galibiyete taşıyan oyuncu Can oldu, seneye yerli rostasyon için mutlaka düşünülmesi gereken bir isim bana göre.Bugün 16 dakika süre aldı bu süre içerisinde 14 sayı 3 asist 1 ribaund ile oynadı. Ocak 1992 doğumlu bir oyuncu.

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bugün Telekom maçından önce buraya Can Uğur Öğüt'ü yazacaktım, sonra ismini yazarsam bugün bize karşı iyi oynar diye düşünüp yazmamıştım.

Bugün kritik anlarda takımını rahatlatan ve takımını galibiyete taşıyan oyuncu Can oldu, seneye yerli rostasyon için mutlaka düşünülmesi gereken bir isim bana göre.Bugün 16 dakika süre aldı bu süre içerisinde 14 sayı 3 asist 1 ribaund ile oynadı. Ocak 1992 doğumlu bir oyuncu.
                    sence böyle bir oyuncusunu Telekom verir mi Murat?

Yorum

Cengiz Abi,

Soykan ve Can'ı daha önce de konuşmuştuk fakat bu oyuncular ilerleme kaydedemedi takip edebildiğim kadarıyla. Ali ise artık Beko'da oynamalı.

İkinci Lig'den iyi oyuncular gelirde önceleri, bu sene pek parlayan oyuncu yok gibi. Nusret'i izledim İstanbulspor'da, gayretli bir çocuk. Ama bizdeki Hadi'ye benziyor.
                      Oğuz ilerleme kaydedememeleri zaten isimlerinin çok geçmemesinden belli oluyor, bize gelmeleri kolay olur ...

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        sence böyle bir oyuncusunu Telekom verir mi Murat?
                        Cengiz abi eğer geleceğe yönelik yatırım yapmak istiyorsan ne yapıp edip alacaksın, önümüzde Sertaç Şanlı örneği var Galatasaray istedi ve de aldı.

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Cengiz abi eğer geleceğe yönelik yatırım yapmak istiyorsan ne yapıp edip alacaksın, önümüzde Sertaç Şanlı örneği var Galatasaray istedi ve de aldı.
                          ben öyle gelecek melecekle ilgili çok plan yapıldığını sanmıyorum... keşke

Yorum

• Ali Karadeniz tutulduğu sürece çevresine kurulacak takım en az bu düzeyde galibiyet alacaktır.Başarı istiyorsak kaliteli yerli,fark yaratacak yabancılara ihtiyacımız var.

Yorum

• Kalin LUCAS (ABD, 24 Mayıs 1989, 185 cm - 88 kg)

PG

Bu sene mezun olacak. Draft edilmesi düşük bir ihtimal, edilse bile NBA'de oynaması zor. Zaten Avrupa basketboluna uygun bir oyuncu.

Saf oyun kurucu. Tam bir lider. Güçlü, çabuk. İstikrarlı bir şuta sahip. Penetre kabiliyeti de var. Ön alanda baskı yapan iyi savunmacı.

Takımın ana parçası görevini alamasa bile bir numara için daha uygununu bulmak zor.

NCAA'den yeni mezun oyunculardan bu sene ülkemizde Randle, Christopher gibi başarılı örnekler var. Hem genç hem de düşük maliyetli oyuncular bulabiliyorsunuz.

Lucas iyi bir seçim olacaktır.

Yorum

Kalin LUCAS (ABD, 24 Mayıs 1989, 185 cm - 88 kg)

PG

Bu sene mezun olacak. Draft edilmesi düşük bir ihtimal, edilse bile NBA'de oynaması zor. Zaten Avrupa basketboluna uygun bir oyuncu.

Saf oyun kurucu. Tam bir lider. Güçlü, çabuk. İstikrarlı bir şuta sahip. Penetre kabiliyeti de var. Ön alanda baskı yapan iyi savunmacı.

Takımın ana parçası görevini alamasa bile bir numara için daha uygununu bulmak zor.

NCAA'den yeni mezun oyunculardan bu sene ülkemizde Randle, Christopher gibi başarılı örnekler var. Hem genç hem de düşük maliyetli oyuncular bulabiliyorsunuz.

Lucas iyi bir seçim olacaktır.
                                2 dakikalık videodan tuttum bu adamı Oğuz

Yorum

Çalışıyor...
                                X