İlk olarak kolbasti28 tarafından gönderildi
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Basketbol Transfer Dosyası
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Khalid Numan El-Amin
Doğum Tarihi, Yeri: 25 Nisan 1979, Minneapolis
Pozisyon: Oyun Kurucu
Boy, Kilo: 1,78 m. - 91 kg.
Takımı: Lietovas Rytas
Oynadığı Takımlar:
Chicago Bulls (2000-2001)
Gary Steelheads
Dakota Wizards
Strasbourg IG (2001-2002)
Ironi Ramat Gan (2002-2003)
Beşiktaş Cola Turka (2003-2005)
Azovmash Mariupol (2005-2007)
Türk Telekom B.K. (2007-2009)
BC Budivelnyk (2009-2010)
BC Lietuvos Rytas (2010-2011)
Yorum
-
Yiğiter Abi, Efes'in mevcut yönetimini basketbol aklından yoksun olmakla nitelendirmişti. el-Amin'in şu Trabzonspor takımıyla anılması, basketbol aklının onlarda da olmadığını gösterir.
Hayırdır, Rytas'ın pilot takımı mı olduk? İşlerine yaramayanı gönder; ben de onlara yıldız yetiştireyim? Bu mu Doğan Hakyemez'in iddialı takımı?
İnşallah el-Amin gibi pahalı ve vurdumduymaz, savunmada gölge etkisi bile olmayan birini getirmezler.
Daha 3-4 ay önce Aaron Miles'a "sokak basketbolcusu" diyen Sakota el-Amin için ne düşünüyor, bunu da çok merak ediyorum.
*
Bir de haberin kaynağını da öğrensek? Tüm Avrupa basınını taradım, menajerlik forumları dahil. Böyle bir şey hiçbir yerde yok. Ama kaynağı gerçekten merak ettim.En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 16.04.2011, 01:37.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYiğiter Abi, Efes'in mevcut yönetimini basketbol aklından yoksun olmakla nitelendirmişti. el-Amin'in şu Trabzonspor takımıyla anılması, basketbol aklının onlarda da olmadığını gösterir.
Hayırdır, Rytas'ın pilot takımı mı olduk? İşlerine yaramayanı gönder; ben de onlara yıldız yetiştireyim? Bu mu Doğan Hakyemez'in iddialı takımı?
İnşallah el-Amin gibi pahalı ve vurdumduymaz, savunmada gölge etkisi bile olmayan birini getirmezler.
Daha 3-4 ay önce Aaron Miles'a "sokak basketbolcusu" diyen Sakota el-Amin için ne düşünüyor, bunu da çok merak ediyorum.
*
Bir de haberin kaynağını da öğrensek? Tüm Avrupa basınını taradım, menajerlik forumları dahil. Böyle bir şey hiçbir yerde yok. Ama kaynağı gerçekten merak ettim.
Yorum
-
Cengiz abi, koçumuz kenardaki oyunlara güvenmiyor, şans verdiği tek isim var o da Hadi, bence yeni bir maceraya atılmak yerine Sakota'nın istediği transferlerle yeni bir takım oluşturmalıyız.Bu kadro içerisinde de Obasohan,Mike Wright,Ersin ve Hadi dörtlüsü kesinlikle ama kesinlikle olmalı, geri kalanlar olsada olur olmasa da olur.
Şöyle adam gibi, huzurlu bir kamp dönemi geçirirsek ve de Sakota'nın istediği şekilde transferler yaparsak bu takımın seneye daha güzel işler yapabileceğine inanıyorum.
Yorum
-
İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCengiz abi, koçumuz kenardaki oyunlara güvenmiyor, şans verdiği tek isim var o da Hadi, bence yeni bir maceraya atılmak yerine Sakota'nın istediği transferlerle yeni bir takım oluşturmalıyız.Bu kadro içerisinde de Obasohan,Mike Wright,Ersin ve Hadi dörtlüsü kesinlikle ama kesinlikle olmalı, geri kalanlar olsada olur olmasa da olur.
Şöyle adam gibi, huzurlu bir kamp dönemi geçirirsek ve de Sakota'nın istediği şekilde transferler yaparsak bu takımın seneye daha güzel işler yapabileceğine inanıyorum.
Yorum
-
İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu maçtan sonra iyice anlaşıldı ki yerli bir coach'a ihtiyaç var...(yabancı da olabilir ) Oğuz alternatifler kim olabilir...?
*
Benim düşüncem; Sakota ve yanına o ekolü bilen Türkiye'yi tanıyan asistan... Mesela Aziz Bekir.
Bu şekilde olmazsa, işi zor Sakota'nın. Asistan önemli. Bugün Antalya'nın asistanları maçı almış, her yerde öyle yazıyor.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCengiz abi Vlade'nin kenarda durduğuna bakma sen, tamamen iyileşmemiş o, Ankara'daki Telekom maçında ısınırken bile doğru düzgün hareket edemiyordu, üstünde biraz ürekeklik vardı.Bir iki maç daha oynamaz Vlade.
Yorum
-
İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCengiz abi, koçumuz kenardaki oyunlara güvenmiyor, şans verdiği tek isim var o da Hadi, bence yeni bir maceraya atılmak yerine Sakota'nın istediği transferlerle yeni bir takım oluşturmalıyız.Bu kadro içerisinde de Obasohan,Mike Wright,Ersin ve Hadi dörtlüsü kesinlikle ama kesinlikle olmalı, geri kalanlar olsada olur olmasa da olur.
Kenarda güvenilecek kim var? Sakota'nın geldiği ilk gün bir demeci var: "Takım kadrosu dengesiz, güçsüz, sayıca eksik".
Bence Sakota zoru başarmıştır. Takımı saha dışı faktörlerden yalıtıp ilk yarının sonunda havaya sokmuştur. Play-off zaten zordu, son sekize kalamamak onun değil yönetimin suçudur. Haa, koç hatasız mı? Değil elbet.
*
Kalanlar gidenler konusuna girmeyecektim lig bitimine kadar ama o ki yazmışsın düşüncelerimi paylaşayım.
Ersin, sezonun hayal kırıklığıdır. Bence onun yeri İnanç Koç, Erkan Veyseloğlu, Caner Topaloğlu, Ceyhun Altay, Alper Saruhan beşlisinden biriyle rahatlıkla dolar. Hatta Bjk'nin kadro hareketi takip edilirse Serhat Çetin de düşünülebilir.
Obasohan komple bir forvet gibi görünse de hücumda şutu dışında çok da etkili değil. Onun yeri rahatlıkla dolar.
Takımda tutabiliyorsak Wright'ı tutalım. Onun dışında 11 tane iyi oyuncu bulunur. Maliyeti de bu yılki kadrodan çok daha ucuz olur. Tabii iş bilen yöneticilerle...Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
Yorum