oğuz Trabzonlu adamlardan hiçbirşey olmaz hala öğrenemdin mi !!! Trabzonluluk son bir kaç sene içerisinde dibe vurmuş görünüyor
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Basketbol Transfer Dosyası
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Trabzonlu olup olmaması hiç umrumda değil aslında başka alternatif yok bence. Trabzonluluğu sadece işleri kolaylaştırır diye ekledim. Yoksa İstanbulspor camiası bu işi kabul etmeyebilir zaten...Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOYUNCULAR
Vuk Radıvojevıc
Caner Öner
Michael Wırıght
Ersin Görkem
Mutlu Demir
Evren Büker
Harold Jamison (Kaptan)
Hadi Özdemir
Hakan Yapar
İlker Türel
İsmet Alkan (Altyapı)
Fırat Aydemir
Serhat Büker
Volkan İncekara
Derrıck Obasohan
Kamer Mani (Altyapı-Genç Takımdan)
İsmail Can Yücel ( Altyapı-Genç Takımdan)
Hakan Cüneyt Albayrak (Altyapı-Genç Takımdan)
-4 Numara Kamer
-11 Numara Cüneyt
-15 Numara İsmail
Gençlerimize hayırlı uğurlu olsun.
Kısaca bana göre pozisyonlarını söyleyeyim.Kamer 1, Cüneyt 2, İsmail 4-5 (İsmail'in boyunun daha da uzayacağını varsayıyorum çünkü daha çok genç)
Takip edenler bilir, altyapımıza negatif bakılması nedeniyle gençlerimizin önü kapalı diye 3 yazımdan birinde değinirdim.Sonunda Dodo sağolsun geçlerimizin önünü açtı.Teşekkürler.
Asıl görevleri şimdi başlıyor.Çalışacaklar, çalışacaklar, çalışacaklar.Hemde çok çalışacaklar.Çünkü bu 3 gencimiz BBL için hazır dersek kendimizi kandırmış oluruz, değiller.İsmet gibi ciddi bir antrenman döneminden geçmeleri gerekiyor.İşte bu çocuklarımız için kesinlikle ve kesinlikle Pilot takımın burada önemi artıyor ve hayata geçmesi lazım.Bekliyoruz Doğan hocam.
Bu arada Dodo bugünkü basın toPlantısında gençlerimiz için çok önemli bir konuya değindi ama gözden kaçtı.Hatta bizim bile.
Dedi ki, "tahsil hayatına önem vermeyenin benim takımımda yeri" yok dedi.Hem okuyacak, hem çalışacak.Benim genç sporcumun özel hayatı olmaz, kız arkadaşı olmaz.Sadece okul ve basketbol hayatı olur dedi.Bu tercihi yapabilene kapımız açık, aksi olana kapım kapalı dedi.Bu konuda Dodo'yu sonuna kadar da destekliyorum.
Madem bu çocukların önünün açılmasında tırnak ucu kadar da olsa payımız var, artık bunların takibini de yapmak bize düşüyor.
Minik basketbolcularımızın artık gözü bunlarda.Bu gençlerimiz eğer ki kendilerine verilen bu fırsatı "oh nasıl olsa A takıma kapağı attım" diyerek lay lay lom la geçirirlerse bunları da dile getiririz.Hiç merak etmesinler.
NOT : Genç takım başlığımızda benim girdiğim istatistikleri olabilir, bakabilirsiniz.Son ağaç kesildiğinde,
Son nehir kirlendiğinde,
Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...
Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleismail abi elindeki dosyada neler vardı?
19 Mayıs salonumuzla karşılaştırınca imrendim açıkçası.Son ağaç kesildiğinde,
Son nehir kirlendiğinde,
Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.
Yorum
-
Türkiye Beko Basketbol Ligi'nde mücadele edecek olan Trabzonspor Basketbol Kulübü'nün Genel Direktörü Doğan Hakyemez'in açıklamalarını burdan izleyebilirsiniz
http://www.holigan.com.tr/v.php?n=kafama-gore-oyuncu-almiyorum-2010-06-19
Yorum
-
İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen açıkçası genç isimlerin kadro şansı bulmalarının çok zor olduğunu düşünüyorum.Kadroya yeni katılan genç arkadaşların altyapıdaki ortalamaları nasıl acaba ?
Buraya bir açıklık getirmek gerekiyor.Yeni katılan 3 arkadaşımız genç takım oyuncularıdır.A takımla idmanlara çıkıp genç takımda devam edecekler.Yani gelişimleri takip edilecek.
Bu sezon sonu durumları değerlendirilerek.
Ancak ortada küçük bir problem var sanırım.Bu oyuncularımızdan İsmail 93 doğumlu olduğundan genç takım yaşı tutuyor.Kamer ve Cüneyt 92 doğumludurlar.Yani içlerinden sadece birisi genç takım kontejanından istifade edebilir.
Görünen, Kamer ve Cüneyt'ten birisi tercih edilecek.Sanırım Doğan hoca çocukların yeteneklerine göre daha sonra karar verecektir.Son ağaç kesildiğinde,
Son nehir kirlendiğinde,
Yorum
-
İlk olarak playa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületransferi kapattık mı ?
Kadro şekillendiğine göre haliyle başlığıda kapatmış oluyoruz
Eğer bir gelişme olursa tekrar açarız.İlgili yorumlarımızı basketbol genel başlığımızdan devam edelim arkadaşlar.Genel bölümümüz çok öksüz kaldı
OYUNCULAR
Vuk Radıvojevıc
Caner Öner
Michael Wırıght
Ersin Görkem
Mutlu Demir
Evren Büker
Harold Jamison (Kaptan)
Hadi Özdemir
Hakan Yapar
İlker Türel
İsmet Alkan
Fırat Aydemir
Serhat Büker
Volkan İncekara
Derrıck Obasohan
Kamer Mani (Altyapı-Genç Takımdan)
İsmail Can Yücel ( Altyapı-Genç Takımdan)
Hakan Cüneyt Albayrak (Altyapı-Genç Takımdan)
Kamer, İsmail ve Cüneyt A takımla idmanlara çıkıp genç takımda devam edecekler.En son İsmail Alkan tarafından düzenlendi; 20.06.2010, 00:33.Son ağaç kesildiğinde,
Son nehir kirlendiğinde,
Yorum
-
DiabateTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
Yorum