Serhat 5 numara oynuyor diye biliyorum. Evet Caner 2 numara oynayabilir. Dediğim gibi çoğu 3 numara oyuncumuz 2 oynayabilir. Fırat'ın 2 numara oynayabilecek özelliklere sahip olduğunu düşünmüyorum. 2 oynasa bile 2 numaranın gerekliliklerini ne kadar yerine getirebilir, bilmiyorum. Beko'da Fırat'ı 2 numara olarak kullanırsak sıkıntı yaşarız. Bana göre Fırat'ın en zayıf yönü şutları.. Bir de gereksiz zorlamaları. Kaldı ki fiziği de 2'ye pek müsait değil.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Basketbol Transfer Dosyası
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
En son Eren Karaahmetoğlu tarafından düzenlendi; 05.06.2010, 14:01.-------BİZE HER YER TRABZON-------
http://twitter.com/#!/eren_1967
-
İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFırat bu sene hep 2 numara posizyonunda oynadı, ayrıca Caner Öner de maçların büyük çoğunluğunda yine 2 numara olarak oynadı.Serhat da 4 numarada oynuyor benim bildiğim kadarıyla.
Serhat da 4, evet...Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
İlk olarak bigben tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleJR Holden'la karıştırıyorsunuz galiba. Marcus Brown, Rus milli takımında oynamadı diye biliyorum.Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak Eren Karaahmetoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFırat nedense bende her zaman 1 numara izlenimi yaratmıştı. Artık başka gözle seyredeceğim. Umarım seneye gereken verimi alabiliriz kendisinden.
Ayrıca 4. büyük geldi demişti sampıyonluk konusmasında ondan berı de kılım kendısıne...
Yorum
-
İlk olarak Furkan Dündar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFırat bende pek basketbolcu izlenimi yaratmadı bence cok yetersiz olur...
Ayrıca 4. büyük geldi demişti sampıyonluk konusmasında ondan berı de kılım kendısıne...En son Murat' tarafından düzenlendi; 06.06.2010, 11:41.
Yorum
-
geçen yıl 1 2 maç hariç bütün iç saha maçlarını izledim hepsinde fırat en iyiler arasındaydı , 4 lü finalin yozgat ayağında da gayet iyi bir performans sergiledi sadece istanbuldaki maçlarda pek iyi oynayamadı bunuda normal karşılayabiliriz heralde .
geçen yıl yerliler arasında en iyi istatistiğe sahip oyuncumuz da fırat
inşallah bbl kadromuzda olur . rotasyonda kullanılabilir
Yorum
-
İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDaha önce birinci lige adım bile atmamış bir takım için ne demesini bekliyordun, ayaklarımız azıcık yere bassın.Fenerbahçe,Beşiktaş,Galatasaray bunlar 40 seneden beri birinci ligde oynayan takımlar.
Yorum
-
İlk olarak erolizmts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKambala en son basketbolu bırakıp boks'a merak sarmıştı. Hatta baya maçta yaptı sanırım. Sonra tekrar basketbol'a geri döneceği haberlerini okumuştum.almayalım o zaman boks gunlerıne falan doner
Hem tecrubeli bi uzunumuz var bi de soyle genc gelecek vaadeden bi dogu avrupalı uzun ıyı gıdebılır bence...
Yorum
Yorum