Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Basketbol Transfer Dosyası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Serhat 5 numara oynuyor diye biliyorum. Evet Caner 2 numara oynayabilir. Dediğim gibi çoğu 3 numara oyuncumuz 2 oynayabilir. Fırat'ın 2 numara oynayabilecek özelliklere sahip olduğunu düşünmüyorum. 2 oynasa bile 2 numaranın gerekliliklerini ne kadar yerine getirebilir, bilmiyorum. Beko'da Fırat'ı 2 numara olarak kullanırsak sıkıntı yaşarız. Bana göre Fırat'ın en zayıf yönü şutları.. Bir de gereksiz zorlamaları. Kaldı ki fiziği de 2'ye pek müsait değil.
    En son Eren Karaahmetoğlu tarafından düzenlendi; 05.06.2010, 14:01.
    -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Fırat bu sene hep 2 numara posizyonunda oynadı, ayrıca Caner Öner de maçların büyük çoğunluğunda yine 2 numara olarak oynadı.Serhat da 4 numarada oynuyor benim bildiğim kadarıyla.
      Fırat 2 zaten. Caner 2-3 farketmez (zaten bu pozisyonlar arasında temel itibarıyla fark da yok)...

Serhat da 4, evet...
      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Fırat nedense bende her zaman 1 numara izlenimi yaratmıştı. Artık başka gözle seyredeceğim. Umarım seneye gereken verimi alabiliriz kendisinden.
        -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• Özellikle Umut takıma katıldıktan sonra Fırat hiç 1 numara posizyonunda oynamadı.Caner de Oğuz'ın dediği gibi 2-3 oynadı.

4 ay kim abredecek yahu.

Yorum

• İlk olarak bigben tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            JR Holden'la karıştırıyorsunuz galiba. Marcus Brown, Rus milli takımında oynamadı diye biliyorum.
            arastirmam lazim, bakacagim bir ara =)
            Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• bu yabancı tam olarak nedir bekoda biri açıklayabilir mi tam olarak

Yorum

• İlk olarak Eren Karaahmetoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Fırat nedense bende her zaman 1 numara izlenimi yaratmıştı. Artık başka gözle seyredeceğim. Umarım seneye gereken verimi alabiliriz kendisinden.
                Fırat bende pek basketbolcu izlenimi yaratmadı bence cok yetersiz olur...
                Ayrıca 4. büyük geldi demişti sampıyonluk konusmasında ondan berı de kılım kendısıne...
                http://blog.radikal.com.tr/Blog/furkan-dundarin-kosesi

https://twitter.com/FurkanDundarFD

Yorum

• arkadaşlar neden geçen sene darüşşafakada oynayan quincy douby veya eskiden tekelde oynayan aubrey reese düşünülmüyor.ikisi de çok iyi guardlar.
                  Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• İlk olarak Furkan Dündar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Fırat bende pek basketbolcu izlenimi yaratmadı bence cok yetersiz olur...
                    Ayrıca 4. büyük geldi demişti sampıyonluk konusmasında ondan berı de kılım kendısıne...
                    Daha önce birinci lige adım bile atmamış bir takım için ne demesini bekliyordun, ayaklarımız azıcık yere bassın.Fenerbahçe,Beşiktaş,Galatasaray bunlar 40 seneden beri birinci ligde oynayan takımlar.
                    En son Murat' tarafından düzenlendi; 06.06.2010, 11:41.

Yorum

• geçen yıl 1 2 maç hariç bütün iç saha maçlarını izledim hepsinde fırat en iyiler arasındaydı , 4 lü finalin yozgat ayağında da gayet iyi bir performans sergiledi sadece istanbuldaki maçlarda pek iyi oynayamadı bunuda normal karşılayabiliriz heralde .

geçen yıl yerliler arasında en iyi istatistiğe sahip oyuncumuz da fırat

inşallah bbl kadromuzda olur . rotasyonda kullanılabilir

Yorum

• Bir zamanlar supersportu ve efes pilseni çok sıkı takip etmemin tek nedeni ;KASPARS KAMBALAA
                        Hala oynuyormu bilen varmı acaba?

Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Daha önce birinci lige adım bile atmamış bir takım için ne demesini bekliyordun, ayaklarımız azıcık yere bassın.Fenerbahçe,Beşiktaş,Galatasaray bunlar 40 seneden beri birinci ligde oynayan takımlar.
                          4. büyük diyecegine birinci lige yeni cıktık deseydı o bana batmazdı bızde gelıyoruz falan de bunun ayaklarımızın yere basması ıle ılgısı yok o zaman 5. buyuk olarak geldık deseydı efes basketbolun en buyuk klubudur...

Yorum

• Kambala en son basketbolu bırakıp boks'a merak sarmıştı. Hatta baya maçta yaptı sanırım. Sonra tekrar basketbol'a geri döneceği haberlerini okumuştum.
                            "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

• İlk olarak erolizmts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Kambala en son basketbolu bırakıp boks'a merak sarmıştı. Hatta baya maçta yaptı sanırım. Sonra tekrar basketbol'a geri döneceği haberlerini okumuştum.
                              almayalım o zaman boks gunlerıne falan doner
                              Hem tecrubeli bi uzunumuz var bi de soyle genc gelecek vaadeden bi dogu avrupalı uzun ıyı gıdebılır bence...

Yorum

• Oo Kambala adamım ya.
                                Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

Çalışıyor...
                                X