Giresun'dan hala ses seda yok. Böyle giderse düşmemeye oynarlar.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Basketbol Transfer Dosyası
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGiresun'dan hala ses seda yok. Böyle giderse düşmemeye oynarlar.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKarşıyaka'da da ses yok Murat. Aldıkları şutör Wood'un bizim Heslip'le kapışmasını merak ediyorum.
Yorum
-
İki sezon önce Fransa'da Cholet'de bizim JP Prince'le birlikte oynayan ve geçen seneyi İsrail'de geçiren Murphy Holloway farklı bir uzun. 201 civarı boyunda. Ama ayakları çabuk ve güçlü. Tarzıyla küçük boy DMC dedirtiyor veya eski Oyaklı Joseph Jones'a benzetebilirim. Yanında atletik ve şutu olan bir dört numarayla bizim ligde iş yapabilir.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTRANSFER DIŞI BİLGİ
Transfer kadar önemli olan başka bir husus hazırlık kampı. Geçen sene yurt içinde çalışıp;
Kartepe'de Sakarya - Afyon - Giresun
Cevat Soydaş'ta Uşak - İBB - Banvit
Ve Cebeci'de BEST'le (iki maç) hazırlık maçları oynamıştık.
Bu sene;
6-7 Eylül Göl Kupası
10-12 Eylül Uşak Kurtuluş Turnuvası
13-17 Eylül Antalya Gloria
20-23 Eylül Bursa Cevat Soydaş turnuvalarınaa katılacak takımlar belli oldu.
*
20-27 Eylül'de FIBA Europe Cup Birinci Eleme Turu* maçlarına çıkacağız. 20 Eylül'deki ikinci Gloria Turnuvası'na katılamayacağız. TUBAD ve Kartepe'nin tarihleri henüz belli olmadı.
15-16 Eylül'de İzmir'de KSK ve Büyükçekmece'yle birlikte Pınar Cup'ta yer alacağız.
Öncesinde Erzurum'da çalışacağız. Orada bir turnuva düzenlenmeye çalışıyormuş. Üçüncü bir turnuvaya daha katılmayı istiyor yönetim.
Sakatlıksız, sorunsuz ve verimli bir dönem olur inşallah.
* Olası rakiplerimiz:
Dİ Büyükçekmece
Balkan Botevgrad (Bulgaristan)
Sokhumi (Gürcistan)
Würzburg (Almanya)
S. Olaj (Macaristan)
KR (İzlanda)
Bnei Herzliya (İsrail)
Nevezis (Litvanya)
Sibiu (Romanya)
Parma (Rusya)
Boras (İsveç)
Aslında Yeşilgiresun, Samsun Anakent ve bir Gürcistan takımıyla Hayri Gür'de turnuva düzenlenebilir.
Şu anki takvim:
Ağustos'un ikinci haftası kamp (Trabzon ve Erzurum)
* Erzurum'da hazırlık turnuvası (Net değil)
4-6 Eylül Kartepe Turnuvası
15-16 Eylül Pınar Cup
20-27 Eylül FIBA Eruope Cup 1. Tur
(İlk turu geçersek) 4 - 11 Ekim FIBA Europe Cup 2. Tur
7-8 Ekim BSL 1. HaftaAkıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Avrupalı garddan sonra Avrupalı uzun. Büyükçekmece'nin Avrupalı tercihlerinden sonra geçen sezon Amerikalılarla sorun yaşayan takımımızın bu tercihini saygıyla karşılıyorum. Ancak Robert Carter'ın alternatifi Zubcic'se, orada bir yanlışlık olmalı.
Zuza'dan sonra ikinci, BSL'deki ilk Hırvat oyuncumuz.
Hayırlı olsun.
* 2008 U 18 Avrupa Şampiyonası'nda Hırvatların bizi yendiği maçta Deniz Kılıçlı'yla karşı karşıya oynamışlardı.
PG Sarunas Browning SG Heslip Burak SF Caleb Eldridge PF Zubcic Gökhan Ozan C ??? Deniz En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 29.07.2017, 00:53.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAvrupalı garddan sonra Avrupalı uzun. Büyükçekmece'nin Avrupalı tercihlerinden sonra geçen sezon Amerikalılarla sorun yaşayan takımımızın bu tercihini saygıyla karşılıyorum. Ancak Robert Carter'ın alternatifi Zubcic'se, orada bir yanlışlık olmalı.
Zuza'dan sonra ikinci, BSL'deki ilk Hırvat oyuncumuz.
Hayırlı olsun.
* 2008 U 18 Avrupa Şampiyonası'nda Hırvatların bizi yendiği maçta Deniz Kılıçlı'yla karşı karşıya oynamışlardı.
PG Sarunas Browning SG Heslip Burak SF Caleb Eldridge PF Zubcic Gökhan Ozan C ??? Deniz
Nasıl bir oyuncu bu Zubcic Oğuz?
Yorum
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayırlı olsun.
Yorum
-
İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHerhalde kadji gibi
Sert bir 5 numara ile savunma konusunda açıkları varsa o da kapatılabilir diye tahmin ediyorum.
Bir beş numara bir de yerli üç numara olmak üzere 2 transfer daha yapmamız lazım.
Yorum
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayırlı olsun.
Şu pas, bileğine ve saha görüşüne dair birçok şeyi anlatıyor aslında.
Bir de şu maçta Devin Smith'in üstünden vurduğu smaç: https://www.youtube.com/watch?v=o100tNzSDEs (30. sn'den sonrası)
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVideolarına biraz baktım abi, dış şut tehdidi var, hücum performansı fena değil gibi görünüyor. Ancak savunma konusunu bilemeyeceğim.
Sert bir 5 numara ile savunma konusunda açıkları varsa o da kapatılabilir diye tahmin ediyorum.
Bir beş numara bir de yerli üç numara olmak üzere 2 transfer daha yapmamız lazım.En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 29.07.2017, 09:29.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Zubcic ; savunması zayıf , ribaund katkısı az ,sırtı dönük değil yüzü dönük oynamayı seviyor,dış şut tehdidi var.
Kadji'den kaçıp Zubcic'e mi tutulduk anlamadım ben bu işten birşey.İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum