İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Basketbol Transfer Dosyası
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBugün 16:30'da İBB'yle oynuyoruz.
PG Calloway Kartal Erbil SG Armand Uğur SF Klobucar Metecan Mert PF Markota McCauley C Varnado Deniz Ayberk
13 kişilik kadronun 10'u geçen seneden. Koç Ertuğrul Erdoğan da öyle... Sadece Calloway ve Varnado'yu eklediler. Ligde görmeye alışık olmadığımız bir istikrar durumu...
Oynadıkları beş hazırlık maçında 1 G - 4 M aldılar.
Büyükçekmece'ye 87-66
KSK'ye 68-62
Efes'e 72-64
Uşak'a 86-72 kaybettiler.
Best'i ise 93-84 yendiler.
Başkan ne zamana tam kadroyu şekillendiririz?
Yorum
-
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBugün 16:30'da İBB'yle oynuyoruz.
PG Calloway Kartal Erbil SG Armand Uğur SF Klobucar Metecan Mert PF Markota McCauley C Varnado Deniz Ayberk
13 kişilik kadronun 10'u geçen seneden. Koç Ertuğrul Erdoğan da öyle... Sadece Calloway ve Varnado'yu eklediler. Ligde görmeye alışık olmadığımız bir istikrar durumu...
Oynadıkları beş hazırlık maçında 1 G - 4 M aldılar.
Büyükçekmece'ye 87-66
KSK'ye 68-62
Efes'e 72-64
Uşak'a 86-72 kaybettiler.
Best'i ise 93-84 yendiler.
Başkan ne zamana tam kadroyu şekillendiririz?
Yorum
-
-
Moody hakkındaki yorumlarınızı merak ediyorum arkadaşlar.
Bir buçuk dakikada sayesinde 12-0 seri yedik.En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 23.09.2016, 17:07.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
-
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMoody hakkındaki yorumlarınızı merak ediyorum arkadaşlar.
Bir buçuk dakikada sayesinde 12-0 seri yedik.
Yorum
-
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMoody hakkındaki yorumlarınızı merak ediyorum arkadaşlar.
Bir buçuk dakikada sayesinde 12-0 seri yedik.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum