Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Basketbol Transfer Dosyası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Doğan Hakyemez basketfaul'de milli takımı ve yerli oyuncuların oynamaması hakkında yorumda bulunmuş: "Suç 2010'dan sonra bu kadar çok yabancıyı lige sokanlarda."

A. Rasic
    A. Snow
    D. Obasohan
    H. Jamison
    G. Cakic
    V. Dragojlovic
    I. Milosevic
    Ve Türk pasaportlu M. Wright

Trabzonspor MP'nin 2010-11 kadrosundaki yabancılar... Doğan Bey de genel menajer idi. Kendi eleştirisinden nasibini almış mıdır bilmiyorum...
    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Doğan Hakyemez basketfaul'de milli takımı ve yerli oyuncuların oynamaması hakkında yorumda bulunmuş: "Suç 2010'dan sonra bu kadar çok yabancıyı lige sokanlarda."

A. Rasic
      A. Snow
      D. Obasohan
      H. Jamison
      G. Cakic
      V. Dragojlovic
      I. Milosevic
      Ve Türk pasaportlu M. Wright

Trabzonspor MP'nin 2010-11 kadrosundaki yabancılar... Doğan Bey de genel menajer idi. Kendi eleştirisinden nasibini almış mıdır bilmiyorum...
      Yüzde 90'ı da Beobasket oyuncusuydu.

Karpuz seçer gibi transfer yapmışlardı.

Yorum

• Burak Eşlik ile anlaşmışız..
        Ben Size Torunlarınıza Anlatabileceğiniz Bir Hikaye Yazdım, Nasıl Anlatacağınız Size Kalmış !!!

Şenol GÜNEŞ

Yorum

• Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
          Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Sürpriz... Gs'ye gitmemiş miydi? İyi oldu. Diğer çaylak çocukla yabancı kontenjanı doldurana kadar al Burak'ı. Yalnız iki numara pozisyonu iyice şişti. Yine böyle genç PG ve SF bulsunlar...

NCAA'deki iki sezonunda;

58 maç 57 ilk beş

Ort. 32.7 dk.

13,7 sayı - 2,8 rib - 1,5 ast - 0,5 tç - 1,8 tk - 1,6 faul

42% iki sayılık
            32% üç sayılık
            83% faul atışı
            En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 27.07.2017, 17:33.
            Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Basketten hiç anlamam ama bu arkadaş için iyi transfer diyorlar.
              • Memento mori

Yorum

Sürpriz... Gs'ye gitmemiş miydi? İyi oldu. Diğer çaylak çocukla yabancı kontenjanı doldurana kadar al Burak'ı. Yalnız iki numara pozisyonu iyice şişti. Yine böyle genç PG ve SF bulsunlar...

NCAA'deki iki sezonunda;

58 maç 57 ilk beş

Ort. 32.7 dk.

13,7 sayı - 2,8 rib - 1,5 ast - 0,5 tç - 1,8 tk - 1,6 faul

42% iki sayılık
                32% üç sayılık
                83% faul atışı
                Oğuz Merhaba,

Soy isimleri görünce bir anda torpil transferi diye korktum ancak senin yorumunu görünce içim ferahladı. İyi süre alabilir mi sence bizim takımda?

Edit: Açıklamayı yapan yöneticinin Soy ismini yanlış okumuşum, pardon..
                En son cewat tarafından düzenlendi; 27.07.2017, 17:38.
                Sadece Trabzonspor..

Yorum

• İlk olarak cewat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Oğuz Merhaba,

Soy isimleri görünce bir anda torpil transferi diye korktum ancak senin yorumunu görünce içim ferahladı. İyi süre alabilir mi sence bizim takımda?
                  Merhaba Cevat, nasılsın?

Hiç dikkat etmemiştim açıkçası.

Ben Burak'ı bilmiyorum sadece geçen hafta Gs'ye gittiğini okumuştum. Az önce mesaj gelince şaşırdım. Gerçekten piyasada yerli oyuncu yok, o nedenle rotasyonu tamamlamak için değerli hamleler. Tutup tutmayacağını şimdiden kestiremeyiz.

Süre meselesine gelirsek... Heslip ve Eldridge'le iki numara en dolu yerimiz. Koç bir numarada kullanır mı? Yoksa diğer çaylak yabancı çocuğu (ki onun için de "oyun kurucu değil" yorumları okudum) mu oynatacak Sarunas'ın arkasında, bu yedi yabancı mevzusu ortalığı karıştıracak.

Yorum

Merhaba Cevat, nasılsın?

Hiç dikkat etmemiştim açıkçası.

Ben Burak'ı bilmiyorum sadece geçen hafta Gs'ye gittiğini okumuştum. Az önce mesaj gelince şaşırdım. Gerçekten piyasada yerli oyuncu yok, o nedenle rotasyonu tamamlamak için değerli hamleler. Tutup tutmayacağını şimdiden kestiremeyiz.

Süre meselesine gelirsek... Heslip ve Eldridge'le iki numara en dolu yerimiz. Koç bir numarada kullanır mı? Yoksa diğer çaylak yabancı çocuğu (ki onun için de "oyun kurucu değil" yorumları okudum) mu oynatacak Sarunas'ın arkasında, bu yedi yabancı mevzusu ortalığı karıştıracak.
                    Teşekkür ederim gayet iyiyim, sen nasılsın?

Çok iyi bilmediğim için aşağı yukarı senin ve bir kaç arkadaşımızın mesajlarını dikkatle okuyorum sürekli ve vardığım kanıya göre sanki bir plansızlık söz konusu gibi. Umarım ne yaptığını bilen birileri vardır işim başında yoksa tam Basketbol dan zevk almaya başladığımız dönemlerin ardından geçen seneki gibi kabus bir sezon yaşayabiliriz gibi görünüyor. İnşAllah öyle olmaz tabii.

Ayrıca bu yıl yine Avrupa arenasında olacağımız için çok heyecanlıyım şahsen. ( Önemi düşükte olsa Avrupa Avrupadır diye düşünüyorum )
                    Sadece Trabzonspor..

Yorum

• yapılan transferlere göre "bu sene hedef playoff olur" diyebiliyor muyuz?

Yorum

• İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Üniversity?
                        Guard?
                        Ribaunt?
                        En son Murat' tarafından düzenlendi; 27.07.2017, 18:51.

Yorum

• Yorum

• Maşallah kısa oyuncularımız kısalıklarının hakkını veriyor. 1.95 üzerinde adam yok

Yorum

İtalya'da bu sene final oynayan Trento bizim Jorge Gutierrez'i istiyor. Portland bloglarinda da Yaz Ligi'neki performasi övülüyordu. Buralarda pek begenilmemisti.
                              Resmileşti. Başarılar...

*

Şu bireysel idman setini Kerem Ali ile uygulayabilirsiniz abi. @Cengiz Çubukcu

Geçen sezonki asistanımız Ilshat Melyaev'in kanalında Caleb Green'le yaptığı çalışmaları da bulabilirsiniz.

İlk olarak cewat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Teşekkür ederim gayet iyiyim, sen nasılsın?

Çok iyi bilmediğim için aşağı yukarı senin ve bir kaç arkadaşımızın mesajlarını dikkatle okuyorum sürekli ve vardığım kanıya göre sanki bir plansızlık söz konusu gibi. Umarım ne yaptığını bilen birileri vardır işim başında yoksa tam Basketbol dan zevk almaya başladığımız dönemlerin ardından geçen seneki gibi kabus bir sezon yaşayabiliriz gibi görünüyor. İnşAllah öyle olmaz tabii.

Ayrıca bu yıl yine Avrupa arenasında olacağımız için çok heyecanlıyım şahsen. ( Önemi düşükte olsa Avrupa Avrupadır diye düşünüyorum )
                              Çok sağ ol. Maddi sorunlardan dolayı yaşanan belirsizlik gecikmeye, o da plansızlığa itmiş gibi görünüyor. Ona rağmen isim isim bakınca gelenlere, fena oyuncular değiller. Yalnız bunu öncelikle ligde kalma hedefi için söylüyorum. Tabii yedi yabancı kararı ve pozisyon esnekliği olmayan üç kısa tercihinin takımı nasıl etkileyeceğini göreceğiz.
                              En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 28.07.2017, 09:07.

Yorum

• Burak'ın 15-20 dk. süre alabilecek bir CV'si var.
                                İlginç ve heyecan verici bir transfer.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X