Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Basketbol Transfer Dosyası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Giresun'dan hala ses seda yok. Böyle giderse düşmemeye oynarlar.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Giresun'dan hala ses seda yok. Böyle giderse düşmemeye oynarlar.
      Karşıyaka'da da ses yok Murat. Aldıkları şutör Wood'un bizim Heslip'le kapışmasını merak ediyorum.
      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Karşıyaka'da da ses yok Murat. Aldıkları şutör Wood'un bizim Heslip'le kapışmasını merak ediyorum.
        Egemen Güven'i tuttular Metin Türen ile imzaladılar. Yabancı olarak da Wood var. Bakalım ne yapacaklar. Bizim yönetim yerli üç numara hamlesini en kısa sürede bitirir inşallah.

Yorum

• İki sezon önce Fransa'da Cholet'de bizim JP Prince'le birlikte oynayan ve geçen seneyi İsrail'de geçiren Murphy Holloway farklı bir uzun. 201 civarı boyunda. Ama ayakları çabuk ve güçlü. Tarzıyla küçük boy DMC dedirtiyor veya eski Oyaklı Joseph Jones'a benzetebilirim. Yanında atletik ve şutu olan bir dört numarayla bizim ligde iş yapabilir.
          Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Şu an kadromuzda bulunan 4 yerli oyuncudan 3'ü NCAA çıkışlı, birisi de altyapısını Finlandiya'da aldı. Yani, altyapımızdan A takıma yükseltilecek oyuncuları saymazsak, Türkiye'de yetişmiş yerlimiz yok.

Yorum

TRANSFER DIŞI BİLGİ

Transfer kadar önemli olan başka bir husus hazırlık kampı. Geçen sene yurt içinde çalışıp;

Kartepe'de Sakarya - Afyon - Giresun
              Cevat Soydaş'ta Uşak - İBB - Banvit
              Ve Cebeci'de BEST'le (iki maç) hazırlık maçları oynamıştık.

Bu sene;

6-7 Eylül Göl Kupası
              10-12 Eylül Uşak Kurtuluş Turnuvası
              13-17 Eylül Antalya Gloria
              20-23 Eylül Bursa Cevat Soydaş turnuvalarınaa katılacak takımlar belli oldu.

*

20-27 Eylül'de FIBA Europe Cup Birinci Eleme Turu* maçlarına çıkacağız. 20 Eylül'deki ikinci Gloria Turnuvası'na katılamayacağız. TUBAD ve Kartepe'nin tarihleri henüz belli olmadı.

15-16 Eylül'de İzmir'de KSK ve Büyükçekmece'yle birlikte Pınar Cup'ta yer alacağız.

Öncesinde Erzurum'da çalışacağız. Orada bir turnuva düzenlenmeye çalışıyormuş. Üçüncü bir turnuvaya daha katılmayı istiyor yönetim.

Sakatlıksız, sorunsuz ve verimli bir dönem olur inşallah.

* Olası rakiplerimiz:

Dİ Büyükçekmece

Balkan Botevgrad (Bulgaristan)

Sokhumi (Gürcistan)

Würzburg (Almanya)

S. Olaj (Macaristan)

KR (İzlanda)

Bnei Herzliya (İsrail)

Nevezis (Litvanya)

Sibiu (Romanya)

Parma (Rusya)

Boras (İsveç)
              Kartepe'ye katılıyoruz. Geç kaldığımız için Göl Cup, Uşak Kurtuluş, TÜBAD, Cevat Soydaş, Gloria 1 ve 2 gibi turnuvaları kaçırdık.

Aslında Yeşilgiresun, Samsun Anakent ve bir Gürcistan takımıyla Hayri Gür'de turnuva düzenlenebilir.

Şu anki takvim:

Ağustos'un ikinci haftası kamp (Trabzon ve Erzurum)

* Erzurum'da hazırlık turnuvası (Net değil)

4-6 Eylül Kartepe Turnuvası

15-16 Eylül Pınar Cup

20-27 Eylül FIBA Eruope Cup 1. Tur

(İlk turu geçersek) 4 - 11 Ekim FIBA Europe Cup 2. Tur

7-8 Ekim BSL 1. Hafta

Yorum

• Avrupalı garddan sonra Avrupalı uzun. Büyükçekmece'nin Avrupalı tercihlerinden sonra geçen sezon Amerikalılarla sorun yaşayan takımımızın bu tercihini saygıyla karşılıyorum. Ancak Robert Carter'ın alternatifi Zubcic'se, orada bir yanlışlık olmalı.

Zuza'dan sonra ikinci, BSL'deki ilk Hırvat oyuncumuz.

Hayırlı olsun.

* 2008 U 18 Avrupa Şampiyonası'nda Hırvatların bizi yendiği maçta Deniz Kılıçlı'yla karşı karşıya oynamışlardı.

PG Sarunas Browning
                SG Heslip Burak
                SF Caleb Eldridge
                PF Zubcic Gökhan Ozan
                C ??? Deniz
                En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 29.07.2017, 00:53.

Yorum

• 5e kesinlikle cok sert caydirici ribaundcu bir adam sart
                  Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

Avrupalı garddan sonra Avrupalı uzun. Büyükçekmece'nin Avrupalı tercihlerinden sonra geçen sezon Amerikalılarla sorun yaşayan takımımızın bu tercihini saygıyla karşılıyorum. Ancak Robert Carter'ın alternatifi Zubcic'se, orada bir yanlışlık olmalı.

Zuza'dan sonra ikinci, BSL'deki ilk Hırvat oyuncumuz.

Hayırlı olsun.

* 2008 U 18 Avrupa Şampiyonası'nda Hırvatların bizi yendiği maçta Deniz Kılıçlı'yla karşı karşıya oynamışlardı.

PG Sarunas Browning
                    SG Heslip Burak
                    SF Caleb Eldridge
                    PF Zubcic Gökhan Ozan
                    C ??? Deniz
                    Hayırlı olsun.
                    Nasıl bir oyuncu bu Zubcic Oğuz?

Yorum

Hayırlı olsun.
                      Herhalde kadji gibi

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Herhalde kadji gibi
                        Videolarına biraz baktım abi, dış şut tehdidi var, hücum performansı fena değil gibi görünüyor. Ancak savunma konusunu bilemeyeceğim.

Sert bir 5 numara ile savunma konusunda açıkları varsa o da kapatılabilir diye tahmin ediyorum.

Bir beş numara bir de yerli üç numara olmak üzere 2 transfer daha yapmamız lazım.

Yorum

• Semih Erden'i alalım

Yorum

Hayırlı olsun.

Şu pas, bileğine ve saha görüşüne dair birçok şeyi anlatıyor aslında.

Bir de şu maçta Devin Smith'in üstünden vurduğu smaç: https://www.youtube.com/watch?v=o100tNzSDEs (30. sn'den sonrası)

İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Videolarına biraz baktım abi, dış şut tehdidi var, hücum performansı fena değil gibi görünüyor. Ancak savunma konusunu bilemeyeceğim.

Sert bir 5 numara ile savunma konusunda açıkları varsa o da kapatılabilir diye tahmin ediyorum.

Bir beş numara bir de yerli üç numara olmak üzere 2 transfer daha yapmamız lazım.
                            Yedek oyun kurucu da belirsiz. Browning oynarsa tribüne kim çıkacak? Burak bir numara oynayabilecek mi?
                            En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 29.07.2017, 09:29.

Yorum

• Zubcic ; savunması zayıf , ribaund katkısı az ,sırtı dönük değil yüzü dönük oynamayı seviyor,dış şut tehdidi var.

Kadji'den kaçıp Zubcic'e mi tutulduk anlamadım ben bu işten birşey.
                              İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                              -------------
                              Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• Brandon Jennings $1.5M'a Cin'le imzalamis. Bu adam Turkiye'de tek basina bir takimi sampiyon yapar Deron Williams etkisi yapardi.
                                Yahsi Bati 51:28

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X