selçuk ernak, hakan yavuz, yücel platin ..bu coachlar nerde şu anda? hiç olmadı bari alaeddin yakan'ı çağıralım en azından camiayı tanıyor
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Basketbol Transfer Dosyası
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİnşallah Aziz Bekir olmaz, olursa gerçekten büyük hayal kırıklığı olur. Ben Ahmet Çakı'nın olmasını isterim ama olacağına pek ihtimal vermiyorum.
İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleselçuk ernak, hakan yavuz, yücel platin ..bu coachlar nerde şu anda? hiç olmadı bari alaeddin yakan'ı çağıralım en azından camiayı tanıyorAkıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSaygı duyuyorum ama bize uzak olsun Murat.
Selçuk Ernak Sakarya'da. Hakan Yavuz Beylikdüzü'ndeydi. Yücel Hoca TV'de yorumculuk yapıyordu. Bir de UPS'i çalıştırıyor."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleergin ataman getirilemez mi?Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDüşük ihtimal ama iyi bir sponsor ve projeyle gidilse ikna edilebilir belki.
kafasina göre takilsin, son 2 yildan kötü is cikarmasi imkansiz"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleadami genel menajer yada ceo yapip bütün kulübü vermek gerek
kafasina göre takilsin, son 2 yildan kötü is cikarmasi imkansiz
Yorum
-
[MENTION=31952]Oğuz ZEYTİN[/MENTION] Ayhan Kalyoncu için ne düşünüyorsun? Daha önce Anakent ile ilgili konuştuğumuz zaman kendisine çok saygı duyduğunu söylediğini hatırlıyorum. Trabzonspor - Ayhan Kalyoncu ortaklığının başarı şansı nedir?
Adı geçen yerli koçlardan çok fazla ümitli olmadığım için böyle bir alternatif sunmak istedim.DRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
Yorum
-
İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[MENTION=31952]Oğuz ZEYTİN[/MENTION] Ayhan Kalyoncu için ne düşünüyorsun? Daha önce Anakent ile ilgili konuştuğumuz zaman kendisine çok saygı duyduğunu söylediğini hatırlıyorum. Trabzonspor - Ayhan Kalyoncu ortaklığının başarı şansı nedir?
Adı geçen yerli koçlardan çok fazla ümitli olmadığım için böyle bir alternatif sunmak istedim.
Samsun'dan neden ayrıldığını bilmiyorum. İstanbul'a taşınmıştı. Ayrica hoca aslen Trabzonlu, Caykarali. Bunun onemi var mi, en azindan yoreyi biliyor. Erdemir gibi takimda alti yedi sezon çalıştı.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİyi yaptin hocam, o olsa sevinirim. TOFAS zamanindan beri takip ederim. Erdemir'de yaptiklari saygimi arttırmıştı. Ama menajerlere kole olmadi diye adamcagizi sistemin disina ittiler.
Samsun'dan neden ayrıldığını bilmiyorum. İstanbul'a taşınmıştı. Ayrica hoca aslen Trabzonlu, Caykarali. Bunun onemi var mi, en azindan yoreyi biliyor. Erdemir gibi takimda alti yedi sezon çalıştı.
Senin dediğin gibi bu yörenin yetiştirdiği bir insan olması önemli bir detay. Ben yabana atılmaması gerektiğini düşünüyorum.DRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
Yorum
-
İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAyrılık sebebini hiç bilmiyorum. Beklentilerin üstüne bir performansla gidiyordu takım ve herkes oynanan oyundan memnundu. Belki hocanın ailevi sorunları olmuştur veya başka bir problem vardır o konuda net bir bilgim yok. Anakent 2020'li yılları hedefleyen bir takım ve kendi yetiştirdiği oyuncularla bir yerlere gelmek istiyorlar. Hocanın altyapı oyuncularıyla nasıl ilgilendiğini bizzat gördüm. A takım antremanı bitmesine rağmen saatlerce salonda altyapı oyuncularıyla vakit geçiriyordu. Oynattığı hızlı basketboldan çok bu özellikleriyle sevildi aslında. Muhtemelen görevden ayrılmasına en çok altyapı oyuncuları üzülmüştür.
Senin dediğin gibi bu yörenin yetiştirdiği bir insan olması önemli bir detay. Ben yabana atılmaması gerektiğini düşünüyorum.
İddiali konusmayi sevmem ama Jerry Smith bizde olsaydi play off yapmistik. Onceki sene Almanya'da Wanamaker ve Theodore one ciksa da, Jordan Taylor ve Jerry Smith de dikkat cekmisti. O Smith'i Samsun'a getirdi. Erdemir'e de Tremmel Darden ve Pasco'yu kolejden getirmisti.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEk:
PG -> William Hatcher (Son iki sezon takibimdeydi. Once Paok'ta, sonra Partizan'da bence iyi oynadi. Dusuk butceli takimlarda istikrarli oynayabilecek bir oyun kurucu.)
SG --> Manny Harris (Kolejde hayraniydim. Doğal skorer. Turkiye'de oynadigi takimlar hep dustu.)
SF --> Adonis Thomas (Memphis cikisli, bu sene İtalya'daydi. Pistons kadrosunda Yaz Ligi'nde seyretmistim. İyi şutör.)
Onun yerine Cedevita'nın genç gardı Ryan Boatright'ı önerebilirim. İyi bir koçla beraber gelişime çok açık...
BSL KOÇLAR
Efes Perasovic Fb Obradovic Gs Kunter Tofaş Ene Banvit Filipovski DSK Blatt* BJK Sarıca KSK Trifunovic Gaziantep Dedas İBB Erdoğan Giresun Eskişehir Sakarya Ernak Uşak Bulkaz Çekmece Çıvgın
Blatt'ın durumu net değil. Eskişehir yabancı getirecekmiş. Giresun'da da koç açıklanmadı galiba.En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 30.06.2017, 14:01.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben olsam Alaeddin yakan'a giderim...hem bizi tanıyor hem de genç oyuncularla bir şeyler yapabilir...
Yorum
-
Orhan Hacıyeva da Gaziantep'e gitmiş. PF kalmadı galiba...
YERLİ GARD
- Engin Atsür
- Muhammed Baygül
- Can Korkmaz
- Erbil Eroğlu
YERLİ FORVET
- Uğur Dokuyan
- Valentin Pastal
- Caner Topaloğlu
YERLİ UZUN
- Deniz Kılıçlı
- Dusan Cantekin
- Ayberk OlmazAkıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum