Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Basketbol Transfer Dosyası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• selçuk ernak, hakan yavuz, yücel platin ..bu coachlar nerde şu anda? hiç olmadı bari alaeddin yakan'ı çağıralım en azından camiayı tanıyor

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      İnşallah Aziz Bekir olmaz, olursa gerçekten büyük hayal kırıklığı olur. Ben Ahmet Çakı'nın olmasını isterim ama olacağına pek ihtimal vermiyorum.
      Saygı duyuyorum ama bize uzak olsun Murat.

İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      selçuk ernak, hakan yavuz, yücel platin ..bu coachlar nerde şu anda? hiç olmadı bari alaeddin yakan'ı çağıralım en azından camiayı tanıyor
      Selçuk Ernak Sakarya'da. Hakan Yavuz Beylikdüzü'ndeydi. Yücel Hoca TV'de yorumculuk yapıyordu. Bir de UPS'i çalıştırıyor.
      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Saygı duyuyorum ama bize uzak olsun Murat.

Selçuk Ernak Sakarya'da. Hakan Yavuz Beylikdüzü'ndeydi. Yücel Hoca TV'de yorumculuk yapıyordu. Bir de UPS'i çalıştırıyor.
        ergin ataman getirilemez mi?
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ergin ataman getirilemez mi?
          Düşük ihtimal ama iyi bir sponsor ve projeyle gidilse ikna edilebilir belki.
          Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

Düşük ihtimal ama iyi bir sponsor ve projeyle gidilse ikna edilebilir belki.
            adami genel menajer yada ceo yapip bütün kulübü vermek gerek

kafasina göre takilsin, son 2 yildan kötü is cikarmasi imkansiz
            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              adami genel menajer yada ceo yapip bütün kulübü vermek gerek

kafasina göre takilsin, son 2 yildan kötü is cikarmasi imkansiz
              Ergin Ataman paranın olmadığı yere gelmez.

Yorum

• [MENTION=31952]Oğuz ZEYTİN[/MENTION] Ayhan Kalyoncu için ne düşünüyorsun? Daha önce Anakent ile ilgili konuştuğumuz zaman kendisine çok saygı duyduğunu söylediğini hatırlıyorum. Trabzonspor - Ayhan Kalyoncu ortaklığının başarı şansı nedir?

Adı geçen yerli koçlardan çok fazla ümitli olmadığım için böyle bir alternatif sunmak istedim.
                DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  [MENTION=31952]Oğuz ZEYTİN[/MENTION] Ayhan Kalyoncu için ne düşünüyorsun? Daha önce Anakent ile ilgili konuştuğumuz zaman kendisine çok saygı duyduğunu söylediğini hatırlıyorum. Trabzonspor - Ayhan Kalyoncu ortaklığının başarı şansı nedir?

Adı geçen yerli koçlardan çok fazla ümitli olmadığım için böyle bir alternatif sunmak istedim.
                  İyi yaptin hocam, o olsa sevinirim. TOFAS zamanindan beri takip ederim. Erdemir'de yaptiklari saygimi arttırmıştı. Ama menajerlere kole olmadi diye adamcagizi sistemin disina ittiler.

Samsun'dan neden ayrıldığını bilmiyorum. İstanbul'a taşınmıştı. Ayrica hoca aslen Trabzonlu, Caykarali. Bunun onemi var mi, en azindan yoreyi biliyor. Erdemir gibi takimda alti yedi sezon çalıştı.

Yorum

İyi yaptin hocam, o olsa sevinirim. TOFAS zamanindan beri takip ederim. Erdemir'de yaptiklari saygimi arttırmıştı. Ama menajerlere kole olmadi diye adamcagizi sistemin disina ittiler.

Samsun'dan neden ayrıldığını bilmiyorum. İstanbul'a taşınmıştı. Ayrica hoca aslen Trabzonlu, Caykarali. Bunun onemi var mi, en azindan yoreyi biliyor. Erdemir gibi takimda alti yedi sezon çalıştı.
                    Ayrılık sebebini hiç bilmiyorum. Beklentilerin üstüne bir performansla gidiyordu takım ve herkes oynanan oyundan memnundu. Belki hocanın ailevi sorunları olmuştur veya başka bir problem vardır o konuda net bir bilgim yok. Anakent 2020'li yılları hedefleyen bir takım ve kendi yetiştirdiği oyuncularla bir yerlere gelmek istiyorlar. Hocanın altyapı oyuncularıyla nasıl ilgilendiğini bizzat gördüm. A takım antremanı bitmesine rağmen saatlerce salonda altyapı oyuncularıyla vakit geçiriyordu. Oynattığı hızlı basketboldan çok bu özellikleriyle sevildi aslında. Muhtemelen görevden ayrılmasına en çok altyapı oyuncuları üzülmüştür.

Senin dediğin gibi bu yörenin yetiştirdiği bir insan olması önemli bir detay. Ben yabana atılmaması gerektiğini düşünüyorum.
                    DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                    ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ayrılık sebebini hiç bilmiyorum. Beklentilerin üstüne bir performansla gidiyordu takım ve herkes oynanan oyundan memnundu. Belki hocanın ailevi sorunları olmuştur veya başka bir problem vardır o konuda net bir bilgim yok. Anakent 2020'li yılları hedefleyen bir takım ve kendi yetiştirdiği oyuncularla bir yerlere gelmek istiyorlar. Hocanın altyapı oyuncularıyla nasıl ilgilendiğini bizzat gördüm. A takım antremanı bitmesine rağmen saatlerce salonda altyapı oyuncularıyla vakit geçiriyordu. Oynattığı hızlı basketboldan çok bu özellikleriyle sevildi aslında. Muhtemelen görevden ayrılmasına en çok altyapı oyuncuları üzülmüştür.

Senin dediğin gibi bu yörenin yetiştirdiği bir insan olması önemli bir detay. Ben yabana atılmaması gerektiğini düşünüyorum.
                      Drame sakatlanana kadar iyi gidiyordu takim, Beylikduzu'yle birlikte takip ediyordum.

İddiali konusmayi sevmem ama Jerry Smith bizde olsaydi play off yapmistik. Onceki sene Almanya'da Wanamaker ve Theodore one ciksa da, Jordan Taylor ve Jerry Smith de dikkat cekmisti. O Smith'i Samsun'a getirdi. Erdemir'e de Tremmel Darden ve Pasco'yu kolejden getirmisti.

Yorum

Ek:

PG -> William Hatcher (Son iki sezon takibimdeydi. Once Paok'ta, sonra Partizan'da bence iyi oynadi. Dusuk butceli takimlarda istikrarli oynayabilecek bir oyun kurucu.)

SG --> Manny Harris (Kolejde hayraniydim. Doğal skorer. Turkiye'de oynadigi takimlar hep dustu.)

SF --> Adonis Thomas (Memphis cikisli, bu sene İtalya'daydi. Pistons kadrosunda Yaz Ligi'nde seyretmistim. İyi şutör.)
                        William Hatcher, Dinamo Sassari'ye gitmiş. Avrupa için tecrübeli iyi gard.

Onun yerine Cedevita'nın genç gardı Ryan Boatright'ı önerebilirim. İyi bir koçla beraber gelişime çok açık...

BSL KOÇLAR

Efes Perasovic
                        Fb Obradovic
                        Gs Kunter
                        Tofaş Ene
                        Banvit Filipovski
                        DSK Blatt*
                        BJK Sarıca
                        KSK Trifunovic
                        Gaziantep Dedas
                        İBB Erdoğan
                        Giresun
                        Eskişehir
                        Sakarya Ernak
                        Uşak Bulkaz
                        Çekmece Çıvgın

Blatt'ın durumu net değil. Eskişehir yabancı getirecekmiş. Giresun'da da koç açıklanmadı galiba.
                        En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 30.06.2017, 14:01.

Yorum

• ben olsam Alaeddin yakan'a giderim...hem bizi tanıyor hem de genç oyuncularla bir şeyler yapabilir...

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ben olsam Alaeddin yakan'a giderim...hem bizi tanıyor hem de genç oyuncularla bir şeyler yapabilir...
                            Cengiz abi, Alaattin Yakan mı kaldı allah aşkına?Eskişehir koçu Brad Greenberg'i isterdim amerikan ekolünu denerdik 1 yıl.

Yorum

• Orhan Hacıyeva da Gaziantep'e gitmiş. PF kalmadı galiba...

YERLİ GARD

- Engin Atsür
                              - Muhammed Baygül
                              - Can Korkmaz
                              - Erbil Eroğlu

YERLİ FORVET

- Uğur Dokuyan
                              - Valentin Pastal
                              - Caner Topaloğlu

YERLİ UZUN

- Deniz Kılıçlı
                              - Dusan Cantekin
                              - Ayberk Olmaz

Yorum

• Muhammed Baygül'ün Galatasaay'a gideceği konuşuluyor.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X