Son iki yılda TBL ve Federasyon Kupası'nda çıktığı 49 maçta ortalama 21,5 dk. süre alıp 7,0 sayı - 2,5 ribaund - 1,4 asist - 0,8 top çalma - 1,6 top kaybı - 2,2 faul ile oynadı.
42% iki sayılık
33% üç sayılık
70% faul atışı isabeti ile şutladı.
Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Son iki yılda TBL ve Federasyon Kupası'nda çıktığı 49 maçta ortalama 21,5 dk. süre alıp 7,0 sayı - 2,5 ribaund - 1,4 asist - 0,8 top çalma - 1,6 top kaybı - 2,2 faul ile oynadı.
42% iki sayılık
33% üç sayılık
Bizim 3 numaraya ihtiyacımız var diye biliyordum.Guard transferi nereden çıktı.Doğru transfer mi Oğuz?
42% iki sayılık
33% üç sayılık
Bu transferi anlamdıramasamda sonuçta oyuncu bize gelmiş. Hayırlı olsun. İnşallah katkı verir.
Bizim 3 numaraya ihtiyacımız var diye biliyordum.Guard transferi nereden çıktı.Doğru transfer mi Oğuz?
Bence antrenmanlarda sayısal eksiği gidermek için aldılar abi.
3 numara eksiğimiz hala var Necmettin Abi. Schilb gibi forvetler karşısında nasıl zorlandığımızı iki hafta önce gördük. İBB galibiyeti unutturmaz inşallah bu eksikliği.
Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
http://www.ligtv.com.tr/haber/firtina-fark-atti-ozet Şu videonun 19. saniyesindeki topu Hardy değil de Moody kaybetseydi, neler denirdi? Hiç düşünmeyip Büyükçekmece maçına gidelim, Eldridge'e kaybettiği toptan sonra ne dediysek onu diyelim. Olur?
2014-15 ilk altı hafta maç başına 9 top
2015-16 ilk altı hafta maç başına 9 top
2016-17 ilk altı hafta maç başına 11,3 top kullanan bir Hardy'den bahsediyoruz. Ama yetmez! Uşak'taki Lyons gibi 30%'la atarken en az 20 top kullanmalı Hardy.
KSK maçına kadarki arayışlar üç uzunlu sistem ve Gutierrez eklemesiyle birlikte şimdilik çözüme kavuşmuş gibi görünüyor. Darüşşafaka maçından itibaren rollerin biraz daha oturduğunu gözlemledik. Son dört maçta;
Hardy - 35
Wright - 33
Green - 33
Kadji - 30
Moody - 24
Lee/Gutierrez - 23
Erol Can - 19 dakika oyunda kaldı.
Toplam 197 dk. yapar. Kalan süreyi gerek duyulması halinde Dusan, Ozan, Nikolov, Mustafa ve Özgür ile dolduruyor.
BEST Balıkesir maçındaki gibi faul sorunu yaşamadığımız sürece bu rotasyon kolay kolay değişmeyecek gibi görünüyor.
*
Gutierrez-Lee-Hardy üçlüsünü veya Gutierrez-Lee-Green-Wright-Kadji beşini seyretmek isterdim.
Gutierrez ve Lee ile oyunu penetreyle açabilen ve topa yön verebilen iki kısanın parkede olması hücum tarafında elimizi çok rahatlatırdı. Böylece Hardy'yi tıpkı KSK'de Ufuk Sarıca'nın Diebler'ı kullandığı gibi bitirici şutör olarak değerlendirirdik. Ayıca Guti ve Lee gibi savunması iyi denebilecek oyuncu sayesinde Hardy'yi savunmada çok yormazdık.
Oguz Abi " Hücum Ribaund " konusunda beni aydinlattigin icin tesekkürler.
Nihat Mala Utah Jazz Projesi bu Sene olmadi Seneye olabilir demis. Utahin D League Takiminda oynayan birkac Oyuncu is yapabilir.
Ancak Guard alacaksak Nba veya Avrupa tecrübesi olmali diye düsünüyorum. Yoksa Alisma süreleri uzun sürüyor. Bu zor Ligde cok fazla risk alinmamali bence 1 veya 2 oynayan Oyuncularda.
Bize gelsin, ben dünki maçta FB Ülker e karşı çok beğendim. Biz de 3 numara da oynar, sonuçta 1-2-3 hücumda pek farketmiyor gibi, 3 numara savunabilsin yeter ki dünkü bloklarından sonra her türlü savunur
Edit : şimdi habere rasladım da İstanbul takımı demişler, zaten adamında maliyeti yüksek bizim iş yaş.
En son Tunç Tosun tarafından düzenlendi; 25.11.2016, 13:29.
Yorum