Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Basketbol Transfer Dosyası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    2015 yazında anlaştığımız fakat sonradan gelmeyen Rakim Sanders bu hafta bir Türk takımına imza atacakmış. EL takımlarının pek ihtiyacı yok sanki...
    Milano niye bırakıyor ki??Gelirse de Efes'e gelir D.Thomas takıma çok uymuyor gibi.
    En son axelman tarafından düzenlendi; 25.11.2016, 15:28.

Yorum

• İlk olarak axelman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Milano niye bırakıyor ki??Gelirse de Efes'e gelir D.Thomas takıma çok uymuyor gibi.
      Yalanlanmış Agah.
      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Markoishvili hemen alinmali. Dacka ücretini ödüyorsa gelsin bize, tribünde ne isi var. Gürcistan avrupa Sampiyonasinda olacak. Bir sezonu bos gecirip oynamak istemiyordur bence.

Yorum

• Lee > Gutierrez

Yorum

• İlk olarak cınar#7 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Lee > Gutierrez
            Banvit maçında birlikte oynayabilirler aslında. Theodore'un olmayacağını düşünürsek Muric, Chappell, Maxim ve Orelik gibi forvetlerle oynayacaklar. Lee daha iyi bir tercih olur.
            Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Murcia'da oynayan Campazzo'yu alsak uzun süre oyun kurucu aramayız diye düşünüyorum. Takip ediyor musun bilgin var mı [MENTION=31952]Oğuz ZEYTİN[/MENTION] abi ?
              2010-2011 Şampiyonu TRABZONSPOR

https://twitter.com/EmrahSKOC

Yorum

Banvit maçında birlikte oynayabilirler aslında. Theodore'un olmayacağını düşünürsek Muric, Chappell, Maxim ve Orelik gibi forvetlerle oynayacaklar. Lee daha iyi bir tercih olur.
                Gutierrez yerli oyunculardan artısı nedir? Lee 3 hafta ust uste kadroya almazsan bırakır artık zaten...

Yorum

• İlk olarak EmrahS Koç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Murcia'da oynayan Campazzo'yu alsak uzun süre oyun kurucu aramayız diye düşünüyorum. Takip ediyor musun bilgin var mı @Oğuz ZEYTİN abi ?
                  Real Madrid'deydi. Eskiden Efeste oynayan Popovic'e benzetiyorum onu. ACB'den kolay kolay ayrılmaz Emrah.
                  İlk olarak cınar#7 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Gutierrez yerli oyunculardan artısı nedir? Lee 3 hafta ust uste kadroya almazsan bırakır artık zaten...
                  Gutierrez haberini duyduğumda diğer aday Marquis Teague'di. Guti'yi kolejden hatırlıyorum. Üstün oyun kurucu meziyetleri yok tabii. O nedenle geldiğinden beri Lee ile birlikte görmek istediğimi yazıyorum. Darüşşafaka bile Wanamaker'ı Wilbekin'le birlikte kullanıyor baskıya karşı. Bir de top kayıpları gerçekten fazla ama Guti'nin oyuna artı koyduğu başka şeyler var: Tempo, cutlarla savunma dengesini bozma, savunma gibi...

Yorum

Real Madrid'deydi. Eskiden Efeste oynayan Popovic'e benzetiyorum onu. ACB'den kolay kolay ayrılmaz Emrah.

Gutierrez haberini duyduğumda diğer aday Marquis Teague'di. Guti'yi kolejden hatırlıyorum. Üstün oyun kurucu meziyetleri yok tabii. O nedenle geldiğinden beri Lee ile birlikte görmek istediğimi yazıyorum. Darüşşafaka bile Wanamaker'ı Wilbekin'le birlikte kullanıyor baskıya karşı. Bir de top kayıpları gerçekten fazla ama Guti'nin oyuna artı koyduğu başka şeyler var: Tempo, cutlarla savunma dengesini bozma, savunma gibi...
                    Teague abisiyle arasında 5 yas var, onun kadar tempolu ki Jeff en cok temposuyla ve dribblingle ıceri girmesiyle unlu. Marquis ile Gutierrez arasında günle gece gibi fark var. Yanlış seçim olmuş savunmaya adam 3 numaraya alınmalıydı guti kolaya kacılmış belli ki
                    En son cınar#7 tarafından düzenlendi; 29.11.2016, 15:51.

Yorum

• İlk olarak cınar#7 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Teague abisiyle arasında 5 yas var, onun kadar tempolu ki Jeff en cok temposuyla ve dribblingle ıceri girmesiyle unlu. Marquis ile Gutierrez arasında günle gece gibi fark var. Yanlış seçim olmuş savunmaya adam 3 numaraya alınmalıydı guti kolaya kacılmış belli ki
                      Ücretleri arasındaki fark de gece gündüz gibiydi.

Kıta basketboluna uzak olması dışında mantıklı bir tercihti Guti. Talor Battle'a gidebilseydik, o bir iki tık üstüydü Guti'nin.
                      En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 29.11.2016, 16:28.

Yorum

• Hardy gitmek istiyorsa, bence sorun yok.
                        En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 29.11.2016, 21:58.

Yorum

Hardy gitmek istiyorsa, bence sorun yok.
                          Oğuz hiç bir haber bulamadım. Konu tam olarak nedir?
                          Sadece Trabzonspor..

Yorum

• İlk olarak cewat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ödemelerde aksaklık olduğu için gitmek istiyormuş diye haberler var.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ödemelerde aksaklık olduğu için gitmek istiyormuş diye haberler var.
                              Geçen yıl Odom ve Kinsey mevzusundan beri şahsen bana antipatik geliyor ancak şu tam toparlanma anında gitmesi bize zararlı olur diye düşünüyorum.. Hayırlısı olsun.

Bilgi için teşekkürler bu arada Murat.
                              Sadece Trabzonspor..

Yorum

• İlk olarak cewat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Gitmesi kolay degil de insallah buy out alip gondeririz. Yerine sutu olan savunmaci SF aliriz. Lee'yi iki numarada kullaniriz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X