Network Solutions - Original domain name registration and reservation services with variety of internet-related business offerings. Quick, dependable and reliable.
Sabah sabah bundan daha güzel haber alamazdım, müthiş bir takım kuracaklar anlaşılan... Osman espiri yapmıştı maçta galiba ''Serhat kardeşini de getir'' gibisinden , işte gerçek oldu
Dün akşamdan beri futboldaki şampiyonluğa odaklanmış spor medyasının yoğun gündeminde akşam haberim oldu transferden ilk olarak. Fakat haberi tam olarak doğrulatmak için sabahı bekliyordum. Evren sağolsun daha fazla bekletmeyerek, doğruladı transfer haberini. Galatasaray Cafe Crown'dan beklediği teklifi alamayan sezonun en iyi isimlerinden Evren Büker, ligin yeni ekibi Medical Park Trabzonspor ile iki yıllık sözleşme imzalamış. Yerli oyuncu pazarını bu transferle birlikte epeyce yüksekten açan bordo mavililerin bu ilk hamlesi gelecek hamleleri adına da bir referans olarak okunabilir.
2.ligden Oyak Renault'a geçip her defasında üstüne koyarak tamamladığı başarılı sezonların ardından gelen birçok teklif arasından Galatasaray Cafe Crown'u seçip Florya'da da oldukça iyi bir sezonu geride bıraktı Evren. 10.4 sayı, 4 asist, 3.8 ribaund ve 1.1 top çalma rakamları yazıyor geçen sezonun ardından isminin karşısında. Rakamların ötesinde ise sahadaki oyun iştahıyla, hırsıyla bana göre sezonun en formda yerli oyuncusuydu. Sezon başında gelişimini devam ettirme adına iyi bir karar verdiğini düşünürken, yaşanan malum gelişmelerin ardından sancılı geçen dönemde bu gelişiminin yanı sıra karakterine ve oyun ahlakına da şahitlik etmiş olduk. Çalışmanın ve kendini geliştirmenin ödülünü de almaya devam ediyor tabii bir anlamda. Bu kararıyla birlikte kariyeri için önemli bir adım daha atmış oldu Evren. Lige yeni çıkan, iştahlı ve iddialı bir takımda yer alacak önümüzdeki sezon. Abisi Serhat Büker'in Trabzon referansları da etkili olmuştur haliyle.
Geçirdiği macera dolu sezonun ardından şubenin en yetkili isminden gelen 'Seneye şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurulacak.' açıklaması Galatasaray adına umutlandırmıştı beni. Hatta yıllar sonra takımda ikinci sezonunu geçirecek yabancı oyuncu(lar)olabilir mi acaba diye fallar bakmaya başlamıştık ama kadronun en önemli Türk halkasını ellerinde tutamamaları yönetimin şubeye bakış açısında değişiklik olmadığını gösteriyor. 3+2 kuralının kaderleri belirlediği bir ligde sezon henüz bitmeden kapanması çok zor bir açık oluşturdular. Bu anlayış hüküm sürdüğü sürece de her sezon başında açığı oluşturup tüm sezon o açığı kapatmak için uğraşmaya devam edecekler ne yazık ki.
Hayırlı olsun, geçen senenin en göze batan oyuncularından birisini transfer ettik.Cengiz abi ile beraber Hacettepe maçında Caner Topaloğlu'nu konuşurken bir ara Evren'in de kulaklarını çınlatmıştık.Ben de çok şaşırdım açıkçası böyle bir başlangıç beklemiyordum.Sırada Caner Topaloğlu ve Birkan Batuk vardır umarım.Bu arada abi kardeş bizim takımda beraberer olacaklar mı bunu da çok merak ediyorum.
En son Murat' tarafından düzenlendi; 18.05.2010, 08:16.
Bir ihtimal ben de öyle olabilir diyorum Cengiz abi çünkü ben Serhat'ın takımda kalacağını pek düşünmüyordum açıkçası.Bakalım önümüzdeki günler ne gösterir bekleyelim ve de görelim.Birkaç gün sonra Birkan Batuk ismini de duysa hiç fena olmaz hani.
Geçen sezonu GS Cafe Crown'da geçirdi ( 29:34 dk, 10,44 sayı, 4 asist, 3,8 ribaund, 1,1 top çalma, %73,8 iki sayılık isabeti, % 41,7 üç sayılık isabeti, %79,3 serbest atış isabeti).
Daha önce Oyak Renault'da idi.
YORUM: Ligin son iki yıldaki en değerli/en çok gelişme gösteren yerli oyuncusunu kadromuza kattık!
Çok önemli hamle.
Emeği geçenlere teşekkürler...
Hayırlı olsun!
bu sene beko ligini pek takip edemediğim için detaylı fikrim yok ancak istatistiklere bakılırsa harika gibi duruyor. sayı ortalamasından çok yüzdeleri, bizim ayarımızda ki bir takım için harika gibi duruyor. inşallah hayırlı olur. Birkan da gelirse süper olur. Ama ihtimal nedir yada varmıdır ?
bu sene takımımızda % bazında liderler...
2 sayı...jamisson %70.4... takımızda % 70 üstünde ki tek adam. geri kalanı ( hakan yapar %63 ve hadi ( %60) hariç) % 60'ın altında...takım oratalamamız % 56
3 sayı...melih kabakçı % 47.3 ( takımın geri kalanı %30 ve altında)..ki melih kabakçının aldığı sürelerde ortada..takım ortalamamız % 31.4
serbast atış...ilker türel % 77.1 takımın geri kalanı % 70in altında...takım ortalamamız %64.8
asist...umut tınay 3.7
görüldüğü gibi enver istatistik bazında şu anda takımda ilk 2 ye girecek oyuncular arasında..müthiş bir transfer gibi görünüyor. hayırlı olsun
En son Ufuk Bayraktar61 tarafından düzenlendi; 18.05.2010, 10:14.
Yorum