Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Basketbol Transfer Dosyası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Welickovic i Madrid zamanindan beri cok begeniyorum sakatlik yasamasa cok daha üst seviye de kalirdi..Bizim takimda kalmasi büyük sans..Stipanovic i tanımıyordum ama onun da kalmasi isabet oldu ..Yalniz bu 2 arkadasta atlet değiller. .Oraya alınan yerliler de atlet değil. .4 numaraya daha atletik bir isim alsaydik daha iyi olabilirdi diye düşünüyorum. .Kinsey gelirse ribaundlara da katki saglar iyi olur..Sonuc itibariyle 1 savunma ribaundu alamadik diye kupa kaybettik..O konuda şüphelerim var..

Neyse Engin ve Kinsey kesinlessin de iyiden iyiye moda girelim..

Yorum

• Kinser retweet yapmış , bu geliyor demek?

Yorum

• İlk olarak axelman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ted Kolej Milano'dan David Moss'u bitirmek üzere.
        Siena günleri iyiydi, yalnız bugün için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Frank Elegar'ı da kadrosuna katmıştı Ted, beklenmedik hamleler yapıyorlar.
        En son Murat' tarafından düzenlendi; 18.07.2015, 19:18.

Yorum

• Yerli rotasyonumuz yine pek katkı verecekmiş gibi gelmiyor bana.
          Belki biraz daha genç isimler eyvallah ama oyunu yönlendirmekten ziyade as oyuncuları dinlendirmeye yarayacaklar.
          Şu tabloda sadece Engin o da gelirse katkı verebilir, gerçek anlamda.
          Kinsey de gelecekse gelsin artık.
          ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• Tutku ayarında bir yerli transferi bekledik durduk, ancak o ayarda bir oyuncu alamayacaklar gibi. Ben yerli rotasyonumuzun geçen senekinden daha kötü olduğunu düşünmüyorum açıkçası, bence bir tık daha iyi oyuncular aldık, özellikle uzun rotasyonunda yerliler geçen senekinden daha iyi.

Yorum

• Sanders'la Gs'nin adı geçiyor olmaz sanırım

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Tutku ayarında bir yerli transferi bekledik durduk, ancak o ayarda bir oyuncu alamayacaklar gibi. Ben yerli rotasyonumuzun geçen senekinden daha kötü olduğunu düşünmüyorum açıkçası, bence bir tık daha iyi oyuncular aldık, özellikle uzun rotasyonunda yerliler geçen senekinden daha iyi.
                Katılıyorum haklısın.
                Ama yerli rotasyonumuzda sıkıntı olacağını düşünüyorum.
                Ayrıca 3 numara konusu hala muallakta, çok can sıkıyor.
                Kinsey olmazsa o ayarda ve Markovic'in sistemine uygun birini bulabilir miyiz?
                Sanmıyorum.
                ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• İlk olarak Hamdi Karamahmutoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Katılıyorum haklısın.
                  Ama yerli rotasyonumuzda sıkıntı olacağını düşünüyorum.
                  Ayrıca 3 numara konusu hala muallakta, çok can sıkıyor.
                  Kinsey olmazsa o ayarda ve Markovic'in sistemine uygun birini bulabilir miyiz?
                  Sanmıyorum.
                  Yerlilerden sıkıntı çekmeyiz bence bu sene özellikle İbrahim ve Berkay'a dikkat ikisine de çok güveniyorum.3 numara Kinsey olmazsa yerine Yaz liginden bir oyuncu bulabiliriz.

Yorum

• Engin ile Kinsey alınıp transfer kapatılsa müthiş bir kadroya sahip oluruz.

Yorum

• İlk olarak BySeHzAdE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Engin ile Kinsey alınıp transfer kapatılsa müthiş bir kadroya sahip oluruz.
                      Ben kabulüm böyle bir kadroyu. (=

Yorum

• Usta'da uzun zamandan beri twit gelmiyor, bitsin artık şu transferler.

Yaz ligini izleyen var mı?

Bizim takımda oynayabilecek bir 3 numara var mı?

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Usta'da uzun zamandan beri twit gelmiyor, bitsin artık şu transferler.

Yaz ligini izleyen var mı?

Bizim takımda oynayabilecek bir 3 numara var mı?
                          Annesini kaybettikten sonra pek aktif değil.
                          Pek bir şey yazmadı yakında zaten.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Daha önce de yazmıştım, yine bir kenarda dursun: Frank Elegar.

http://vimeo.com/album/2016255
                            İlk olarak axelman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ted Kolej Milano'dan David Moss'u bitirmek üzere.
                            Elegar, Moss, Gecevicius... Prime zamanlarini devirmis olsalar da cok iyi isimler. Hasan Ozmeric bunlarin yanina gencleri de getirecektir.
                            Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Diego Flaccadori https://twitter.com/flacks12

Tyler Dorsey https://twitter.com/tdorsey_1

Nik Slavica

tanımayan yoktur heralde? gelecegin nba yıldızları özellikle Flaccadori..neden denenmez? hepsi u19 da yıldızdı kendi liglerinde düşük takımlarda oynuyorlar

Yorum

• Nusret Yıldırım resmî olarak Banvit'te.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X