İlk olarak Uğurtan tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Basketbol Transfer Dosyası
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Uğurtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCenk'i alacağız bence kesin.
İçimden öyle hissediyorum.
Yorum
-
İlk olarak axelman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeobasket'de görünen yerliler
Cenk Akyol
Engin Atsür
İsmet Akpınar
Furkan Aldemir
Dusan Cantekin
Cemal Nalga
Engin ve Dusan'a hayır demem şahsen)
Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAy sonunda Ankara'da TBF Kongresi var. Bizi Veysel Taşkın, Gençağa Meriç ve Derya Günal temsil edecek.
İki aday öne çıkıyor: Harun Erdenay ve Lütfi Arıboğan.
Geçmiş kongrelerdeki duruma bakalım.
2012 Eylül
Turgay Demirel 105 - Ali Doğan 67
2008 Kasım
Turgay Demirel 85 - Selam Gökçe 51
2005 Ocak
Turgay Demirel 85 - Lütfi Arıboğan 82
Kongreden çekilenler ve sonuçlarını hatırlamadığım diğer seçimlerdeki rakipleri arasında Necati Güler, Mahmut Kulein, Nur Gencer ve Nur Danişment vardı. T. Demirel bir şekilde hepsini geçti.
Hafızam beni yanıltmıyorsa, 2012 kongresinde Trabzonspor yönetimi Ali Doğan'ı desteklemişti. Ali Doğan'ın bugünkü devamı Lütfi Arıboğan'dır.
Merak ediyorum, oyumuz Harun Erdenay'a mı yoksa Lütfi Arıboğan'a mı gidecek?
Oyu verirken karşılığında adaylardan beklentimiz olacak mı? Mesela Eurocup için lobi...
Harun Erdenay 93 - Lutfi Aribogan 81Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTBL play-off ve Eurochallenge F4'den EBBL'ye inmek!Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...
Yorum
-
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2015 Mayis
Harun Erdenay 93 - Lutfi Aribogan 81Kusur değil, çare bulun.
Henry Ford
Yorum
-
JACKSON, AARON haberi paylaştı Abdülkadir. Ne dersiniz iş yapar mı??
Bu seneki EL katkısı çok iyi ;
Year Team GP GS MPG FG% 3P% FT% RPG APG SPG BPG PPG PIR
2014–15 CSKA Moscow 28 19 21.7 .542 .408 .771 2.4 3.1 .9 .0 7.2 10.0En son Tunç Tosun tarafından düzenlendi; 27.05.2015, 17:13.Kusur değil, çare bulun.
Henry Ford
Yorum
-
Basketbol Transfer Dosyası
İlk olarak Tunç Tosun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleJACKSON, AARON haberi paylaştı Abdülkadir. Ne dersiniz iş yapar mı??
Bu seneki EL katkısı çok iyi ;
Year Team GPGSMPGFG%3P%FT%RPGAPGSPGBPGPPGPIR
2014–15CSKA Moscow281921.7.542.408.7712.43.1.9.07.210.0Biz dar sokaklarında
Dinmeyen yağmurunda
Yorum
-
Dün A.Efes maçını seyrederken Cenk benimde aklıma geldi
Naz Aydemir faktörünü hatırlatınca Oğuz ile Emre olmaz gibi geldi muhtemelen Daçka ile anlaşır dediler
Nusret ve Alper kalıyormuş galiba
görüşülen Yerli bir guard varmış zaten ben şahsen isterim gelmesini
bir de yerli 5 numara gelir
Hardy'i yedekleyecek biri ve 3. bir guard kimse olmazsa Can Korkmaz kalsın ya da Yunus
6 yabancı Nusret Alper Yerli 1 ve 5 etti 10
Yorum
-
dee bost takimda tutulabilirmis.bost kalip marshall giderse cok kötü olur.Torpilli mi ne.hasan seckin gibi.
bostla olmaz.kactane point guard var,bulsunlar Adam gibi birini.En son tekbüyük61 tarafından düzenlendi; 27.05.2015, 19:15.
Yorum
-
Seneye de guard bost olacaksa boşuna yatırım yapmasınlar.Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBelki onune iyi bir yerli PG gelir!?
Millet Dixonla Rowlandla falan oynuyor.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum