Banvit, geçen sezon Yunanistan'ın Panathinaikos takımında forma giyen ABD'li oyuncu A.J. Slaughter'ı kadrosuna kattı.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Basketbol Transfer Dosyası
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Sanırım bu yıl avrupa'nın en kaliteli badketbol ligi bizim lig olacak. Efes ve fb zaten final four hedefli takımlar.
Ksk, dogus,biz,gs,banvit de oldukca iyi takımlar kuracaklar.
Hatta ibb ve gaziantep bile vasat üstu bütce vd kadrolar olacak gibi.
Futboldan daha cekismeli zevkli ve kaliteli bir türkiye ligi olustu.
Yorum
-
İlk olarak cubido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSanırım bu yıl avrupa'nın en kaliteli badketbol ligi bizim lig olacak. Efes ve fb zaten final four hedefli takımlar.
Ksk, dogus,biz,gs,banvit de oldukca iyi takımlar kuracaklar.
Hatta ibb ve gaziantep bile vasat üstu bütce vd kadrolar olacak gibi.
Futboldan daha cekismeli zevkli ve kaliteli bir türkiye ligi olustu.
Ama dediğin gibi bu sezon daha bir katmerli olacak gibi.''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL
Yorum
-
Beşiktaş çArşı @BesiktascArsi 11. Juli
Beşiktaş Erkek Basketbol Takımımızın oyuncularından Engin Atsür, takımımızdan ayrıldı ve Trabzonspor ile anlaşmak üzere.."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Kinsey işi oldu galiba...Engin Atsür'de henüz bir takımla anlaşamadı, ibre tekrar bize mi dönüyor ?
1. Engin-Odom-Hakan-İbrahim
2. Hardy-Odom-İbrahim
3. Kinsey-Gani Erdi-Alper
4. Velickovic-Kulig-Berkay
5. Kulig-Stepanovic-Sertaç
Ortalama 25 dk süre alacak 7 oyuncu oldu . 3 kısa 3 uzun var. Kinsey ise hem dışarıdan hem içeriden joker oyuncu. Kinsey , Kulig euroleuge'da rahatça oynayabilecek adamlar... Takımın geçen yıl gibi dört basketbolcunun gününde olması şartına konsolide olmayacak bir nebze daha esnek bir takım kadrosu . Geçen sezonun üzerine koymada bu 7 oyuncu dışında Sertaç'ın şayet işler yolunda giderse katkısı kritik önemde olacak görünüyor.
Oğuz Zeytin üstadın analizinden anladığım kadarıyla iki mühim mesele var. İlki çember savunması probleminde , biraz beklentinin üzerine çıkılabilirse , örneğin Uğur abinin söylediği gibi , Sertaç kalıbı ile biraz ekstra işler yapabilirse eurocup için bu küçük ilerleme pratikte büyük bir ekstra fark ortaya koyabilir. Kulig fundamentali olağanüstü hem post up hem de orta mesafa şut var , Velickovic ve Stipanovic'i de biliyoruz; çok üst düzey takımların dışında Trabzonspor rakiplerinin en temel sorunlarından biri bu pota altındaki ofans gücü ve ekstra paslar olacak gibi duruyor. Kulig varlığı sayesinde ve , Kinsey'in versatil oyununu Odom ve Hardy'nin zaman zaman içeri penetrasyona dayalı oynayabileceğini Velickovic-Stipanovic gibi asistçi uzunlarla bir bütün olarak düşünürsek : Pota altı savunmamız kağıt üzerinde çok yönlü değil ama , rakip açısından da özellikle pota altında durdurulması gereken bir takım hüviyetindeyiz.
Oğuz Zeytin üstadın analizinde en mühim ikinci meselede kısalara baskıda takımın bocalamadan yarı sahayı geçebilmesi ve istikrarlı şekilde sete yerleşebilmesi ... Rakip kısaldığında , biri combo guard çift oyun kurucuyla parkeye çıkabilmek oldukça büyük bir avantaj sağlayacaktır gibi geliyor... O nedenle dış şutu olan bir yerli 2 almaktansa biraz bütçeyi esnetip Engin Atsür'ü almak takımın bu karakteristik sorununu aşmada büyük bir katkı sağlayabilir. Bir de elde Kulig gibi bir silah varken eli sıcak olduğunda ısrarla onunla oynayabilecek bir oyun kurucu olsun . Odom'un o konudaki ehliyeti nedir bilmiyorum ama Engin Atsür bu açığı layıkı ile kapatır gibi geliyor.En son Serdar A tarafından düzenlendi; 18.07.2015, 02:42.
Yorum
-
eğer engin atsür ve kinsey transferleri olursa basketbol tarihimizin en iyi takımlarından birini seyredebiliriz geçen yıl karşıyakanın yaptığı sürprizi yapabiliriz tabikide beklentiyi çok yüksek tutup baskı yaratmamak lazım takım üzerinde ama geçen yılki kadroyla elde edilen başarı bu yıl üzerine konularak devam edilebilir ben takımımızdan yine bir yarı final ve eurocupda en azından grupları geçmeyi bekliyorum heyecanlıyım heyecanlıyız bu yıl Trabzonda futbol değil yine basketbol konuşulacak inşallahİnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
Karl Marx
анархія-мама
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum