Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Basketbol Transfer Dosyası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tarence Kinsey iyice seslendirilmeye baslandi.
    sakatlanmadan sezon gecirebilirse bizim eksigimizi gedigimizi kapayabilecek bir oyuncu.
    Tek eksikligi kariyeri boyunca %30-33 arasi bir uc sayi yuzdesi oldu.
    Bir yerli iki numara, bir yabanci uc numaraya kadro gayet guzel olur.
    Bu seneki yapilanmalara bakarak hedefleri daha sonra konusuruz
    Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
    You'll Never Walk Alone...
    https://twitter.com/UgurBerkin

Yorum

• Olympiakos Patrick Young ile 2 yıllığına 1,6 milyon dolar karşılığında anlaşmaz sağlamış.

Yorum

• Trabzonspor Mp elinde istediği bütün oyuncuları tutma başarısını bu sene yaptı. Ama yerli kalitesi gene maalesef sıkıntı teşkil edebileceğini belirtebiliriz. Faydası daha yüksek skora katkı yaapcak yerli oyuncular olmalı. Sertaç, İbrahim, Hakan 3'lüsünü Uşak Sportif takımda çok maçını izledim. İbrahim hırslı mücadeleci ruha sahip. Sertaç güçlü kuvvetli ama yavaş kalıyor. Hakan konusunda iyi bir yedek olacağını düşünüyorum
        Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• Kaya peker napıyor?

Yorum

• Gelsin artık Kinsey.
            Havada kalmasın.
            ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• Adamim M. Baygul Ksk'ye gitmis.

*

Srtac universite oyunlarinda ilk uc macta 10,7 sayi 9,0 ribaund ortalamasi tutturdu.
              Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Adamim M. Baygul Ksk'ye gitmis.

*

Srtac universite oyunlarinda ilk uc macta 10,7 sayi 9,0 ribaund ortalamasi tutturdu.
                Muhammed Baygul bende hic iz birakmamis.
                Nasil bir oyuncudur?
                Benzetebilecegin bir oyuncu var mi?
                Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...

Yorum

• Galatasaray Justin Carter'ın ikinci yıl opsiyonunu kullanmamış, KSK oyuncu için devrede. 3 numara için fena bir transfer sayılmaz aslında.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Galatasaray Justin Carter'ın ikinci yıl opsiyonunu kullanmamış, KSK oyuncu için devrede. 3 numara için fena bir transfer sayılmaz aslında.
                    Tamamlayıcı bir oyuncu olarak evet...
                    Ancak Euroleague seviyesinde ilk beş oyuncusu olamaz...

Yorum

• İlk olarak UğurB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Muhammed Baygul bende hic iz birakmamis.
                      Nasil bir oyuncudur?
                      Benzetebilecegin bir oyuncu var mi?
                      Garda baski yapan, cabuk ce sutor bir cocuk agabey. Gec de olsa seviye atlayabilecek bir takima geldi. Ted'in Eurocup'tz ceyrek final yaptigi sene kenardan gelip iyi isler yapmisti. Simdi benzer etkiyi Euroleague'de yapmaya calisacak.
                      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Colton Iverson, Can Altıntığ, Muhammed Baygül ve Joseph Ragland Karşıyaka'da.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Haydaaaa...

Murry diye bir efsane oluştu. Bu adamı kim ne kadar tanıyor, gerçekten merak ediyorum. Avrupa tecrübesi yok. Saf oyun kurucu değil. Sezon başı olsa anlarım da, sezon ortasında ihtiyacımız olan bir oyuncu çekmek gerek.

Murry'nin kolejde yanında oynayan gard, Joe Ragland Avrupa'da üçüncü sezonunu geçiriyor. Geçen yıl Eurocup, bu sezon Milano'yla Euroleague oynuyor.

http://forum.bordomavi.net/showpost....postcount=1439
                          Ragland'i severim. Dixon gibi oynatmaya calisirlarsa ne verir, kestiremiyorum. Cift gard oynatilirsa basarili olur.

Yorum

• Gruplar belli olduktan sonra hamle bekliyorum yönetimden.
                            1-2 haftaya birkaç takviye gelebilir.
                            ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• Kinsey dün akşam kendisine atılan Ts'ye gel twitini retwitlemiş..
                              Ben Size Torunlarınıza Anlatabileceğiniz Bir Hikaye Yazdım, Nasıl Anlatacağınız Size Kalmış !!!

Şenol GÜNEŞ

Yorum

• Eskiden takip ettigim oyunculari paylasirdim. Beobasket'le iliskiler artik aleni hal aldigindan gerek duymuyordum. En son gecen sene Courtney Fells'in uzerinde durmustum. Usak'a geldi ve sanirim ligi seyredenlerin genel olarak begenisini kazandi.

Simdi icin zor ama ileride belki ihtiyac olursa diye not duseyim:

Pavel Pumprla (Sf-1986-Cek Cum-198)

Son uc sezonu ACB'de gecirdi. Savunmaci. Tam bir motor. Sut tehdidi zayif. Fakat penetresi kuvvetli.

H. Peric (Sf/Pf-1985-Hirvat-201)

Aslinda Peric uzerinde daha once bu baslikta yazmistim, Saric Efes'e geldiginde. Alt yapi yildiziydi Peric. Fakat bir turlu bekleneni veremedi. Son iki yildir Italya'da iyi isler yapti. Stretch 4 veya uzun 3 olarak onemli hucum silahi.

Josip Sobin (Pf/C-1989-Hirvat-205)

Boyali alzn bitiriciligi ve ribaund sezgisi ust seviyede. Birebir savunmasi etkili olmasa da takim savunmaxina blokla katki veriyor. Bu yaz onemli bir takima giderse sasirmam.
                                En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 09.07.2015, 11:08.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X