Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Basketbol Transfer Dosyası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bence fena takım olmadık, Kinsey hamlesi de gelirse kadro tamamlanmış olur.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bence fena takım olmadık, Kinsey hamlesi de gelirse kadro tamamlanmış olur.
      Bir tane de yerli iki numara lazim.

Altan Erol, Caner Erdeniz, Erolcan Cinko, Muratcan Guler, Polat Kaya gibi savunmacilar bosta galiba.
      En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 06.07.2015, 17:02.
      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Altan Erol, Caner Erdeniz, Erolcan Cinko, Muratcan Guler, Polat Kaya gibi savunmacilar bosta galiba.
        Oğuz erdal bibo napıyor bide haluk yıldırım vardı?

Yorum

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Haluk Yildirim milli takim menajeri oldu. Erdal gecen sene Ted'deydi, birakti galiba.
          Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Haluk Yıldırım milli takımın menajeri oldu.

Erdal Bibo'dan haberim yok, geçen sene TB2L'de oynamış olabilir.

Yorum

Efes'ten Okben'i kiralamaya çalışırdım ben olsam.Süre alamıyordu geçen sene.

KSK'da ilk hamlesini yaptı Kerem Gönlüm'ü kadroya kattı.

Yorum

• İlk olarak axelman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Efes'ten Okben'i kiralamaya çalışırdım ben olsam.Süre alamıyordu geçen sene.

KSK'da ilk hamlesini yaptı Kerem Gönlüm'ü kadroya kattı.
                Galatasaray performansı çok sönüktü, 10-15 dakika oynar herhalde.

Yorum

Polat'ı severim. Bizde daha önce bir sezon geçirmişti, çok kötü değildi.
                  Ama ne kadar süre alabilir, ne kadar katkı sağlayabilir bilinmez.
                  ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• Neden Tayfun Erulku'yu dusunmuyoruz arkadaslar?
                    Okben'i geciniz bu sene iyi sureler almaya baslayacak.
                    Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
                    You'll Never Walk Alone...
                    https://twitter.com/UgurBerkin

Yorum

• İlk olarak UğurB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Neden Tayfun Erulku'yu dusunmuyoruz arkadaslar?
                      Okben'i geciniz bu sene iyi sureler almaya baslayacak.
                      Abi Tayfun'un son üç senede formasını giydiği her takım küme düşmüş.

Büyükçekmece ile anlaştığı söyleniyor.

Yorum

Abi Tayfun'un son üç senede formasını giydiği her takım küme düşmüş.

Büyükçekmece ile anlaştığı söyleniyor.
                        O zaman bizden uzak dursun... )
                        Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
                        You'll Never Walk Alone...
                        https://twitter.com/UgurBerkin

Yorum

• İlk olarak UğurB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          O zaman bizden uzak dursun... )
                          Yaptığı transferlere bakacak olursak Büyükçekmece de en büyük düşme adaylarından birisi.

Yorum

• Kerem 5 dakika da oynasa ksk için iyi transfer. Sinan güler ve kerem gönlm takımımda izlemek istediğim 2 yerliydi. 2 numara içinde yukardaki isimlerden muratcanı isterim yine kardeş faktörnden. Ama elde 3 numara yokken 1-2 de biraz yığılma oldu gibi

Yorum

• İlk olarak exuu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Kerem 5 dakika da oynasa ksk için iyi transfer. Sinan güler ve kerem gönlm takımımda izlemek istediğim 2 yerliydi. 2 numara içinde yukardaki isimlerden muratcanı isterim yine kardeş faktörnden. Ama elde 3 numara yokken 1-2 de biraz yığılma oldu gibi
                              Bir kere daha sakatlanırsa artık parkelere dönemez diye düşünüyorum.

Bu arada ne üç numaraymış arkadaş, beklemekten yorulduk.

Yorum

Bir kere daha sakatlanırsa artık parkelere dönemez diye düşünüyorum.

Bu arada ne üç numaraymış arkadaş, beklemekten yorulduk.
                                Yaz liginin sonunu görmeden gelmez o 3 numara.
                                Karşıyaka, Bobby Dixon'ın yerine forma giyen EA Milano'da oynayan Joe Ragland ile prensipte anlaştı.Ayrıca Ted Kolej'den Muhammed Baygül ile anlaşmışlar.Güzel hamleler yapıyorlar.
                                En son axelman tarafından düzenlendi; 07.07.2015, 15:24.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X