Bence fena takım olmadık, Kinsey hamlesi de gelirse kadro tamamlanmış olur.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Basketbol Transfer Dosyası
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence fena takım olmadık, Kinsey hamlesi de gelirse kadro tamamlanmış olur.
Altan Erol, Caner Erdeniz, Erolcan Cinko, Muratcan Guler, Polat Kaya gibi savunmacilar bosta galiba.En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 06.07.2015, 17:02.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir tane de yerli iki numara lazim.
Altan Erol, Caner Erdeniz, Erolcan Cinko, Muratcan Guler, Polat Kaya gibi savunmacilar bosta galiba.
Yorum
-
İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOğuz erdal bibo napıyor bide haluk yıldırım vardı?Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOğuz erdal bibo napıyor bide haluk yıldırım vardı?
Erdal Bibo'dan haberim yok, geçen sene TB2L'de oynamış olabilir.
Yorum
-
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir tane de yerli iki numara lazim.
Altan Erol, Caner Erdeniz, Erolcan Cinko, Muratcan Guler, Polat Kaya gibi savunmacilar bosta galiba.
KSK'da ilk hamlesini yaptı Kerem Gönlüm'ü kadroya kattı.
Yorum
-
İlk olarak axelman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEfes'ten Okben'i kiralamaya çalışırdım ben olsam.Süre alamıyordu geçen sene.
KSK'da ilk hamlesini yaptı Kerem Gönlüm'ü kadroya kattı.
Yorum
-
Ama ne kadar süre alabilir, ne kadar katkı sağlayabilir bilinmez.''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL
Yorum
-
Neden Tayfun Erulku'yu dusunmuyoruz arkadaslar?
Okben'i geciniz bu sene iyi sureler almaya baslayacak.Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
You'll Never Walk Alone...
https://twitter.com/UgurBerkin
Yorum
-
İlk olarak UğurB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNeden Tayfun Erulku'yu dusunmuyoruz arkadaslar?
Okben'i geciniz bu sene iyi sureler almaya baslayacak.
Büyükçekmece ile anlaştığı söyleniyor.
Yorum
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi Tayfun'un son üç senede formasını giydiği her takım küme düşmüş.
Büyükçekmece ile anlaştığı söyleniyor.)
Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
You'll Never Walk Alone...
https://twitter.com/UgurBerkin
Yorum
-
İlk olarak UğurB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO zaman bizden uzak dursun...)
Yorum
-
İlk olarak exuu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKerem 5 dakika da oynasa ksk için iyi transfer. Sinan güler ve kerem gönlm takımımda izlemek istediğim 2 yerliydi. 2 numara içinde yukardaki isimlerden muratcanı isterim yine kardeş faktörnden. Ama elde 3 numara yokken 1-2 de biraz yığılma oldu gibi
Bu arada ne üç numaraymış arkadaş, beklemekten yorulduk.
Yorum
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir kere daha sakatlanırsa artık parkelere dönemez diye düşünüyorum.
Bu arada ne üç numaraymış arkadaş, beklemekten yorulduk.
Karşıyaka, Bobby Dixon'ın yerine forma giyen EA Milano'da oynayan Joe Ragland ile prensipte anlaştı.Ayrıca Ted Kolej'den Muhammed Baygül ile anlaşmışlar.Güzel hamleler yapıyorlar.En son axelman tarafından düzenlendi; 07.07.2015, 15:24.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum