İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Basketbol Transfer Dosyası
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
-
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEurocup grubumuz 8 Temmuz'da belli olacak.
Sirbistan
Israil
Rusya
Karadag
Ukrayna
Polonya
Litvanya
Letonya
Slovenya
Yunanistan takimlarindan besiyle eslesecegiz.
Yorum
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePolonya ve Letonya takımları öncelikli tercihim.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDort wildcarddan ikisi Dogu konferansina verilecek. Biri Romanya olabilir.En son Murat' tarafından düzenlendi; 16.06.2015, 19:01.
Yorum
-
İlk olarak recdodo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle@caglartorun: Engin Atsur'un Trabzonspor'la anlastigi dedikodusu dogru degil. Trabzonspor'un Engin'e herhangi bir ilgisi yok.
Erken mi sevindik?
Aman diyim sakın ters köşe olmayalım.
Yorum
-
İlk olarak Cengizhan Okur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebeobasket'e şöyle bi göz gezdirdim şu 3 isim gözüme çarptı
Will Clyburn (Ulm)
Mickael Gelabale (Strasbourg)
Charles Lombahe Kahudi(Le Mans)
With One Piece Of Hardware Under His Belt Will Clyburn and ratiopharm Ulm Are Looking for More Titles This Season
Yorum
-
Umarım Engin duyum değildir.
Gerçekten bize fayda sağlayabilecek bir isim.
Çok isterim onu Bordo-Mavi'li formayı giyerken izlemeyi.''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum