Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Basketbol Transfer Dosyası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kaynak ne?
    Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Eurolig yönetiminin kararı rezalet.

Ama daha büyük rezillik Doğuş grubunun yürüttüğü lobi.

Hiç sevmiyorum şu işleri.

Seneye yine öttürürüz bu Ferit Şahenk'in çocuklarını umarım.
      Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• hiç zannetmiyorum wild card'ın dackaya gideceğine. k. yaka'ya vermeseler bile başka bir ülkenin takımına verirler, dacka imkansız.

Yorum

• Karşıyaka'ya verilmezse çok büyük haksızlık yapmış olurlar.
          ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• Wild card kriteri basari degil ki, Euroleague icin olusturdugunuz pazar. Darussafaka'yi davet etmelerine sasirmiyorum. Tek mesele salon onlar icin.
            En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 18.06.2015, 09:59.
            Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Taka gastesine göre , Engin Atsürü de almışız

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Wild card kriteri basari degil ki, Euroleague icin olusturdugunuz pazar. Darussafaka'yi davet etmelerine sasirmiyorum. Tek mesele salon onlar icin.
                Daçka'nın bütçesi malum, eyvallah ama EuroLeague'de her sezon daha da azalan taraftar sayısına karşı İzmir gibi bir yer ilaç olurdu. Kadro olarak Euroleague'e hazırlanırdı Karşıyaka. Sonuna kadar haketmişlerdi halbuki.
                ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• Kaldıracaksın Wild Card'ı böyle saçma şey olmaz

Şikenin adı Wild Card olmuş

Yorum

• EL yönetimi WildCard sunumu yapması adına Karşıyaka'yı salı günü Barcelona'ya davet etti...
                    En son recdodo tarafından düzenlendi; 18.06.2015, 12:21.

Yorum

• fb ve Efes serisini takip eden Uleb'in Karşıyaka'ya wild card vermemesine şaşırmadım.Ki daha kesin değil galiba görüşme için davet almışlar.

Uleb'in her şeyden önce dikkat ettiği şey markasının zarar görmemesi.Bütçeler falan filan sonra geliyor.Kızılyıldız taraftarının öldürüllmesi gs'ye uzun süre kapıları kapattı mesela.

Bu wild card olayı çıktığında Murathanoğlu şunu demişti: Uleb'in Karşıyaka ile ilgili en büyük çekincesi seyircisinin taşkınlığı ve salonun güvensizliği.

TBL play off serilerinde üzerine tüy diktiler.Karşıyaka camiası suçu kendisinde arasın.Oturup izlesinler sakatlanan bir oyuncu hangi EL maçında cenaze marşıyla uğurlanıyor.En fanatik seyirci bile alkışlıyor.O salona İspanyol ve Yunan oyuncular gelecek.Zaman zaman tahrik edecekler seyirciyi.Bu riski almak istemiyor Uleb.
                      En son winner tarafından düzenlendi; 18.06.2015, 14:47.
                      ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• İrenç bi topluluk oldu bu avrupa valla. Amerika bunlardan daha iyi ahlak konusunda

Fifa uefa derken bide bu eurolegue çıktı

Yorum

• Engin Atsür açıklansın artık.

Yorum

• Engin Atsür - Odom - İbrahim Yıldırım
                            Hardy - Odom - - İbrahim
                            - -
                            Kulig - Velickovic - Berkay
                            Stepanovic - Sertaç Şanlı - Kulig

Keşke Sanders transferi gerçekleşebilseydi...
                            Bir de Daçka'nın 61 numarasını takımda görmek isterdim.

Yorum

• bir adam vardı nanterre de bize taa uzaklardan üçlük atmıştı ne oldu o adama adam bi ara forum efsanesiydi
                              Bordo-Mavi

Yorum

• Dragan milosavljevic ile ilgileniyormuşuz.İsmail Şenol yazmış.
                                Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X