Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Basketbol Transfer Dosyası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Twitter'da Sertaç ile anlaşmak üzere olduğumuz yazıyor Oğuz.

Mejia sezonu dinlenerek geçirmek istiyor anladığım kadarıyla, yoksa başka türlü aklıma yatmıyor Tofaş'a gitmek istemesi.

Daçka-Oğuz Savaş diyorlar.
    Orhun Ene?

Sanki en son Tofaş'la uzun süreli bi anlaşma yaptı gibisinden bir şey okumuştum

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Orhun Ene?

Sanki en son Tofaş'la uzun süreli bi anlaşma yaptı gibisinden bir şey okumuştum
      Mejia 20'li, yaşlarında olsa anlarım istediği koçla çalışmak istemesini, ama TB2L ve Tofaş, gerçekten aklıma yatmıyor, aralarında çok iyi bir ilişki var herhalde.

Orhun Ene Daçka'da da uzun yıllar çalışacaktı güya sonucu gördük.

Yorum

• Gs Nikolov'u serbest bırakmış. Şafak Edge geldiği için Nikolov'a yol verdiler. Anlamadığım bu çocuk Türk statüsünde oynuyor ve fazla bir maaş almıyor neden bıraktılar acaba? Beklenilen gelişimi göstermediği için mi? Henüz 18 yaşında üstelik. Şaşırdım doğrusu.
        DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
        ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Bjk'da sıkıntı büyük,sponsorun devam etmeme durumu varmış.Broekhoff,Engin ve Doğan Şenli'nin alacaklarına karşılık serbest kalabilirmiş.Barış Ermiş'in yuksek ihtimal Tofaş ile anlaşacağı piyasada Engin ilaç olur,Broekhoff'u da çok isterim ama onu bize yedirmezler herhalde.

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak hami08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bjk'da sıkıntı büyük,sponsorun devam etmeme durumu varmış.Broekhoff,Engin ve Doğan Şenli'nin alacaklarına karşılık serbest kalabilirmiş.Barış Ermiş'in yuksek ihtimal Tofaş ile anlaşacağı piyasada Engin ilaç olur,Broekhoff'u da çok isterim ama onu bize yedirmezler herhalde.

Ordan alınabilecek iki isim var, Broekhoff ve Engin Atsür, bu ikisini alabilirsek tadından yenmez. Yalnız ben Beşiktaş'In bu iki oyuncuyu da bir şekilde kadroda tutacağını düşünüyorum.

Yorum

• Basketbol Transfer Dosyası

İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ordan alınabilecek iki isim var, Broekhoff ve Engin Atsür, bu ikisini alabilirsek tadından yenmez. Yalnız ben Beşiktaş'In bu iki oyuncuyu da bir şekilde kadroda tutacağını düşünüyorum.
              Doğan'a zaten gerek yok abi.Çok karışıkmış işler,sponsor da devam etmezse ki etmemesi yüksek ihtimalmiş,Sadece Engin'e de razıyım ben,Broekhoff'un talibi çıkar bence,keşke olsa ikisi

Yorum

• bu tofaş 2.lige düşmedi mi ? nasıl oluyor mejia,barış ermiş hepsinin oraya gideceği konuşuluyor.tofaş kadar irtibarımız yok mu yani ?
                İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                -------------
                Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• İlk olarak yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bu tofaş 2.lige düşmedi mi ? nasıl oluyor mejia,barış ermiş hepsinin oraya gideceği konuşuluyor.tofaş kadar irtibarımız yok mu yani ?
                  Daçka benzeri bir yapılanmaya girecekler anlaşılan.

Yorum

• Sanırım yerli guard Engin olacak. Hem beo oyuncusu hemde ismi başka takımlar ile anılmayan tek o kaldı...

Yorum

• barış bence bayağı iyi bir transfer olur geçen yıl daha iyi olan yerli rotasyonumuz bu yıl olsaydı bence final görebilirdik ama ne olursa olsun markovice ve tüm oyuncuları tebrik etmek lazım
                      İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
                      Karl Marx
                      анархія-мама

Yorum

• Basketbol Transfer Dosyası

Engin ne seviyede işimize yarar mı?

Yorum

• Gün içinde ara ara bu Odom ile ilgili videolara bakıp duruyorum.
                          Engin tahmininiz gerçekleşirse Odom zaman zaman ikiye kayacak kombo guard olarak tercih edilmiş diyebilir miyiz ?

Yorum

• Engin Atsür gelsin diğerleri uçtu gitti hep feshetme hakkı varmış galiba
                            Victory & Yisyiri Zenci / Cesc

Yorum

• Sertaç Şanlı ile anlaşılmış...

Yorum

• Yerli olarak alınabilecek birkaç isimden birisiydi, her maç 10-15 dakikalık katkı verse yeter. Bu sene ilk Uşak maçında bize karşı gösterdiği performans etkileyiciydi.

Şimdi sıra yabancı SG'de.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X