Sanki en son Tofaş'la uzun süreli bi anlaşma yaptı gibisinden bir şey okumuştum
Mejia 20'li, yaşlarında olsa anlarım istediği koçla çalışmak istemesini, ama TB2L ve Tofaş, gerçekten aklıma yatmıyor, aralarında çok iyi bir ilişki var herhalde.
Orhun Ene Daçka'da da uzun yıllar çalışacaktı güya sonucu gördük.
Gs Nikolov'u serbest bırakmış. Şafak Edge geldiği için Nikolov'a yol verdiler. Anlamadığım bu çocuk Türk statüsünde oynuyor ve fazla bir maaş almıyor neden bıraktılar acaba? Beklenilen gelişimi göstermediği için mi? Henüz 18 yaşında üstelik. Şaşırdım doğrusu.
Bjk'da sıkıntı büyük,sponsorun devam etmeme durumu varmış.Broekhoff,Engin ve Doğan Şenli'nin alacaklarına karşılık serbest kalabilirmiş.Barış Ermiş'in yuksek ihtimal Tofaş ile anlaşacağı piyasada Engin ilaç olur,Broekhoff'u da çok isterim ama onu bize yedirmezler herhalde.
ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bjk'da sıkıntı büyük,sponsorun devam etmeme durumu varmış.Broekhoff,Engin ve Doğan Şenli'nin alacaklarına karşılık serbest kalabilirmiş.Barış Ermiş'in yuksek ihtimal Tofaş ile anlaşacağı piyasada Engin ilaç olur,Broekhoff'u da çok isterim ama onu bize yedirmezler herhalde.
Ordan alınabilecek iki isim var, Broekhoff ve Engin Atsür, bu ikisini alabilirsek tadından yenmez. Yalnız ben Beşiktaş'In bu iki oyuncuyu da bir şekilde kadroda tutacağını düşünüyorum.
Ordan alınabilecek iki isim var, Broekhoff ve Engin Atsür, bu ikisini alabilirsek tadından yenmez. Yalnız ben Beşiktaş'In bu iki oyuncuyu da bir şekilde kadroda tutacağını düşünüyorum.
Doğan'a zaten gerek yok abi.Çok karışıkmış işler,sponsor da devam etmezse ki etmemesi yüksek ihtimalmiş,Sadece Engin'e de razıyım ben,Broekhoff'un talibi çıkar bence,keşke olsa ikisi
bu tofaş 2.lige düşmedi mi ? nasıl oluyor mejia,barış ermiş hepsinin oraya gideceği konuşuluyor.tofaş kadar irtibarımız yok mu yani ?
İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
barış bence bayağı iyi bir transfer olur geçen yıl daha iyi olan yerli rotasyonumuz bu yıl olsaydı bence final görebilirdik ama ne olursa olsun markovice ve tüm oyuncuları tebrik etmek lazım
İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
Karl Marx анархія-мама
Gün içinde ara ara bu Odom ile ilgili videolara bakıp duruyorum.
Engin tahmininiz gerçekleşirse Odom zaman zaman ikiye kayacak kombo guard olarak tercih edilmiş diyebilir miyiz ?
Yerli olarak alınabilecek birkaç isimden birisiydi, her maç 10-15 dakikalık katkı verse yeter. Bu sene ilk Uşak maçında bize karşı gösterdiği performans etkileyiciydi.
Yorum