Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Basketbol Transfer Dosyası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bost tan 3 numara olmaz mı?? Undersized falan olur ama adam ribaund kovalıyor, defansı var, 3lüğü var.
    Kusur değil, çare bulun.

Henry Ford

Yorum

• İlk olarak Tunç Tosun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bost tan 3 numara olmaz mı?? Undersized falan olur ama adam ribaund kovalıyor, defansı var, 3lüğü var.
      Nusret'i iki ay ABD'ye gonderip ozel calistiracaksin, cabukluk ve dinamizm kazanacak. Ideal 3 numara!

Tabii 26 yasinda degil...
      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Degerli Dostum,

Onerin uzerine dusuncemi paylasmak isterim.

Pullen disindakilerin (hatirladigim kadariyla, cunku uzun sure seyretmedim fakat oyun yapilarini biliyorum) bizde is yapacagini sanmiyorum. Daha cok 2 numara gibi oynuyorlar. Hardy varken Shuler'e gerek yok mesela.

Shuler demisken... Final maci oncesi Meydan'da yemek yerken kendisinin kulaklarini wpey cinlatmistik. O da sag olsun, MVP olarak cevap verdi.
        Düşüncene saygım var.

Yazdığım isimlerin tamamı kendi takımlarında oyun kurucu pozisyonunda, hangisi 2 numara gibi oynuyor merak ettim ?

Ligimizde Zisis dahil bu oyuncular kadar katkı verebilecek tek guard Rowland benim gözümde.

Yorum

• İlk olarak ayti35 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Düşüncene saygım var.

Yazdığım isimlerin tamamı kendi takımlarında oyun kurucu pozisyonunda, hangisi 2 numara gibi oynuyor merak ettim ?

Ligimizde Zisis dahil bu oyuncular kadar katkı verebilecek tek guard Rowland benim gözümde.
          Oyun kurucu pozisyonunda oynamiyorlar demedim, "iki numara gibi ognuyorlar" yazdim. Aradaki farki, basketbolu bilen bitinin anlayacagini dusunuyorum.

Misal Shuler, oyun kurucu mu? D. Odom-Johnson? Hardy gibi aticin varken yanina bunlari mi eklersin?
          Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

Oyun kurucu pozisyonunda oynamiyorlar demedim, "iki numara gibi ognuyorlar" yazdim. Aradaki farki, basketbolu bilen bitinin anlayacagini dusunuyorum.

Misal Shuler, oyun kurucu mu? D. Odom-Johnson? Hardy gibi aticin varken yanina bunlari mi eklersin?
            Vay arkadaş futbol transfer başlığında Cardozo'ya laf attık futbolu bilmeyen olduk. Burada görüşlerimizi söyledik basketbolu bilmez olduk

Bende sizin Pullen ve Shuler dışında yazdığım isimlerin en fazla 2-3 maçını izlediğinizi düşünüyorum. Shuler 1-2 oynayabilen bir oyuncu bundan önceki sezon Khimik takımındaydı ve canlı olarak Ted Ankara ile oynadıkları maçı Ankara'da izledim takımını yöneten isimdi aynı şekilde Nanterre takımında da gard pozisyonunda oynuyor yani bu işi gayet rahat yapabiliyor.

Ben Bost gibi isimlerle başarı gelmeyeceğine inanan bir insanım kendisinin şutuna falanda güvenmiyorum tek başarısı defans katkısı. Yazdığım isimlerin katkı vermeyeceğini söyleyen insan bana göre basketboldan anlamıyordur.

Pullen ve Gerald Robinson dışında yazdığım 3 isimde shootin guard pozisyonunda oynayabilir fakat alıştıkları bölge point guard ve takımı yönetmek.

Yorum

• J. Pullen'i kolejde yakindan takip etmistim: http://forum.bordomavi.net/showpost....postcount=3816

Kendin soyluyorsun, Shuler saf oyun kurucu degil. Ben de sana soruyorum, Hardy'nin yanina bu tarz bir gard mi uygun olur? Kendi takiminda TJ Campbell'la yanyana oynamiyor mu? Shuler & Hardy olasi ikilisinin sete set nasil cozum uretmesini bekliyorsun? Aciklamani samimiyetle bekliyorum. Teknik izah yaparsan sevinirim.

Diger oyuncularin kac macini seyrettigim tahminin bosa sallamaktan baska bir sey degil, bunun cevabini zaman icinde kendin gorursun.

Son olarak, yukaridaki cumlenin senin basketbol bilgini test etmek olmadigini, aksine onyargisiz okundugunda sana saygi icerdigini herkes anlamistir. Galiba bir sen anlamadin.

Gelgelelim, sen benim basketboldan anlamadigimi hadsizce yazabilmissin. Yorum yapmayacagim.

Yorum

J. Pullen'i kolejde yakindan takip etmistim: http://forum.bordomavi.net/showpost....postcount=3816

Kendin soyluyorsun, Shuler saf oyun kurucu degil. Ben de sana soruyorum, Hardy'nin yanina bu tarz bir gard mi uygun olur? Kendi takiminda TJ Campbell'la yanyana oynamiyor mu? Shuler & Hardy olasi ikilisinin sete set nasil cozum uretmesini bekliyorsun? Aciklamani samimiyetle bekliyorum. Teknik izah yaparsan sevinirim.

Diger oyuncularin kac macini seyrettigim tahminin bosa sallamaktan baska bir sey degil, bunun cevabini zaman icinde kendin gorursun.

Son olarak, yukaridaki cumlenin senin basketbol bilgini test etmek olmadigini, aksine onyargisiz okundugunda sana saygi icerdigini herkes anlamistir. Galiba bir sen anlamadin.

Gelgelelim, sen benim basketboldan anlamadigimi hadsizce yazabilmissin. Yorum yapmayacagim.
                Shuler üzerinden saldırmaya devam edeceksin belli aslında ben oraya 5 isim yazmıştım ama neyse

Ben Shuler 2 numara oynayamaz diye bir şey söylemedim evet Campbell ile oynuyorlar zaman zaman doğrudur ama bu Hardy ile oynayamacağı anlamına gelmez. Bu yazdığım isimler içinde Hardy'e en uyumsuz oyuncu Shuler bunda haklısın ama o bile Bost'dan çok daha fazla katkı sağlar takıma.

Seninde bu oyuncular bize yarar sağlamaz tezin boşa sallamak oluyor. Asıl uyum sağlamayacak kişi 2. lig oyuncusu Samet Geyik'ten başkası değil.
                En son Misafir tarafından düzenlendi; 23.05.2015, 18:53.

Yorum

• Belki 1 hafta önce hiç böyle bir düşüncemiz yoktu ama şu an az da olsa EuroLeague düşüncesi olan var mıdır aramızda?
                  Galatasaray durumu ortada.
                  Kaf Kaf Banvit'i safdışı bırakabilir, bence eşleşmenin favorisi onlar 3.maça kalsa dahi.
                  Hele ki Anadolu Efes'i eleyip final yapabilirsek.
                  ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• Velickovic, Hardy ve Stipanovic tamam, geriye üç tane yabancı kalıyor, bu üç yabancı hakkını iyi kullanmak lazım, Bost, Ivanov'un yerine daha iyileri alınabilir. Yalnız Marshall için play-off'larda muazzam bir performans gösterdiğini söylemeden edemeyeceğim. Dün Barbaros Çıdal Eueroleague seviyesinde bir uzun alacağımızı söyledi, bu isim geleceğine göre Ivanov yolcudur diye düşünüyorum.

Yorum

• Macvan ile gorusuldugunu duymustum. Damian Kulig'le anlasildigi iddia ediliyor. Bu yaz iyi bir kontrat alacakti, benim acimdan surpriz oldu/olur.
                      En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 24.05.2015, 11:42.

Yorum

Macvan ile gorusuldugunu duymustum. Damian Kulig'le anlasildigi iddia ediliyor. Bu yaz iyi bir kontrat alacakti, benim acimdan surpriz oldu/olur.
                        Kulig iş yapar mı abi?
                        Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

Macvan ile gorusuldugunu duymustum. Damian Kulig'le anlasildigi iddia ediliyor. Bu yaz iyi bir kontrat alacakti, benim acimdan surpriz oldu/olur.
                          Beobasket

Polonya dışına hiç çıkmamış.

Sence nasıl transfer olur Oğuz, Markovic'in kafasındaki oyuna uygun mudur?

Yorum

• 4-5 oynayabilen bir siyahi iyi olmaz mi atletizm açısından
                            Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

Kulig haberi biraz asparagas gibi geldi.Menajer haberi olabilir.Guard konusundaki tartışmaya bakarsak yazılanların hiçbiri net işimize yarayacak adamlar değil.Bize tecrübeli, ve takımı çekip çevirecek adam lazım.Sıkıştığında eline topu verip seni maç kazandırıcak bir PG lazım.Oğuz Bobby Brown nasıl bir tercih olur?
                              En son axelman tarafından düzenlendi; 24.05.2015, 13:37.

Yorum

• Açıkçası Barbaros Çıdal'ın dünkü açıklamasından sonra uzun yabancı için beklentilerim oldukça yükseldi, Damian Kulig falan kesmez beni.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim