Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Basketbol Transfer Dosyası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Elinizde Can gibi potayı zorlamayı seven bir guard, Hardy gibi bir şütor guard, gününde olduğu zaman rahatlıkla çift haneleri bulabilecek Marshall gibi bir kısa forvet, dış şutlarında etkili olan Velickovic gibi bir uzun forvet varsa aklınız hücum yerine savunmada olur. Çünkü öyle yada böyle sayı atabilirsiniz ama ya savunma? Hepimizin kızdığı Bost'u da koça sevdiren bu, yani savunması. Takımın en çok top çalanı, savunma da rakibine sülük gibi yapışanıdır Bost... Koçun en çok üzerine gittiği hatta bir maçta taktik tahtasının bir nevi kendisine fırlattığı insandır Bost. Peki Laval? Hadi hucümda sürekli smaç için uğraşması görsellik manada güzel olabilir, ya savunmada sürekli blok için uğraşması? Kaç sayı yememize mal olmuştu bunlar... Bunları bizler gibi gören koçun da değişiklik istemesi gayet normal.

Laval'ı hep değiştirildiği zaman koltuğa vurması ile ve ona verilen suyu yere doğru fırlatmasından dolayı parkenin ıslanması ve bu ıslaklıktan dolayı oyuna bir süre ara verilmesi ile hatırlaaycağım...

Keşke çıkarıldıktan sonra yaptığı agresifliği ve hırçınlıkları oyunda da gösterebilseydi.

Önceden de dediğim gibi yolun açık olsun kara sinir...
    En son recdodo tarafından düzenlendi; 30.01.2015, 17:53.

Yorum

• Sanırım Lawal'ın sözleşmesinde Euroleague'den teklif gelirse serbest kalır maddesi varmış.

Yorum

• Lawal zaten Euroleague seviyesinde bir oyuncu,iki aydır Pao ile görüşüyormuş yani bizde ki performansının sebebi kafasının oralarda olması.

Lawal gidebilir ama gelen oyuncu bence 2.Stipanoviç olmamalıydı.Hücumda fazla etkilemez belki ama savunmada özellikle ribauntlar ve çemberi koruma noktasında sıkıntı yaşayacağız.
        ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• geçtiğimiz maç bomboş bir pozisyonda canın bir üçlük denemesi oldu top çembere bile değmedi.. yine bostun 3 sayı isabeti çok düşük.. bence dış şut tehditi olan bir guard almalıyız acilinden..
          Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
          bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak recdodo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Elinizde Can gibi potayı zorlamayı seven bir guard, Hardy gibi bir şütor guard, gününde olduğu zaman rahatlıkla çift haneleri bulabilecek Marshall gibi bir kısa forvet, dış şutlarında etkili olan Velickovic gibi bir uzun forvet varsa aklınız hücum yerine savunmada olur. Çünkü öyle yada böyle sayı atabilirsiniz ama ya savunma? Hepimizin kızdığı Bost'u da koça sevdiren bu, yani savunması. Takımın en çok top çalanı, savunma da rakibine sülük gibi yapışanıdır Bost... Koçun en çok üzerine gittiği hatta bir maçta taktik tahtasının bir nevi kendisine fırlattığı insandır Bost. Peki Laval? Hadi hucümda sürekli smaç için uğraşması görsellik manada güzel olabilir, ya savunmada sürekli blok için uğraşması? Kaç sayı yememize mal olmuştu bunlar... Bunları bizler gibi gören koçun da değişiklik istemesi gayet normal.

Laval'ı hep değiştirildiği zaman koltuğa vurması ile ve ona verilen suyu yere doğru fırlatmasından dolayı parkenin ıslanması ve bu ıslaklıktan dolayı oyuna bir süre ara verilmesi ile hatırlaaycağım...

Keşke çıkarıldıktan sonra yaptığı agresifliği ve hırçınlıkları oyunda da gösterebilseydi.

Önceden de dediğim gibi yolun açık olsun kara sinir...
            Bost'un savunması dışındakilere katılıyorum.

Bost, göz fakeiyle terse yatan ve rahat geçilebilen bir gard. En belirgin ve net hatırladığım Kane ve C. Millage savunmalarında dökülmesi... Video olsa tek tek pozisyon pozisyon gösterebilirim temel savunma hatalarını.

Neyse, olan oldu. Hayırlısı olsun.
            Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Oğuz, savunması derken eldeki guardların içerisindeki en etkili olanı demek istedim. Bunun için top çalma istatiğini dile getirdim... Yoksa gerek hücumda gerekse savunmada olan eksikliklerini hepimiz biliyoruz.

Yorum

• (TB2L yıllarını/kadrolarını saymazsak)

Resmi maçlarda en fazla blok yapan oyuncumuz Gani Lawal'dı (30). Kupada 1, TBL'de 17, Eurochallenge'da 12 blok yapmıştı.

Maç başına 1 blok sınırını geçen tek oyuncumuz da o.

İkinci sırada ise Michael Wright var. 21 TBL, 4 Türkiye Kupası olmak üzere 25 blok...

*

Ivanov İtalya'da beş numara oynatılmış. Yanında ilk senesinde Linton Johnson geçen yıl ise şimdi Unicaja'da oynayan Will Thomas vardı.

*

Dün akşam Efes'e karşı 20 sayı 6 rib 6 ast üreten Stipanovic 20-5-5 barajını geçen üçüncü oyuncumuz oldu.

Daha önce J. Gibson TBL'de Banvit (24-5-5), Bandırma Kırmızı (20-5-5) ve Tofaş (20-5-5) maçlarında bu barajları aşmıştı.

Ayrıca Sean Marshall da ilk Eurochallenge maçımızda Atomerömü'ye karşı 24-8-8 ile oynamıştı.
                En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 03.02.2015, 10:04.
                Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Ivanov la birlikte çok düz bir takım görüntüsü verdik. Sanki hamle şansımız, taktik alternatifimiz kalmamış gibiydi. Umarım yerli kadro bir atılım yapar da bu açığı kapatırlar.
                  Kusur değil, çare bulun.

Henry Ford

Yorum

• Daha önce de yazmıştım, yine bir kenarda dursun: Frank Elegar.

Join the web’s most supportive community of creators and get high-quality tools for hosting, sharing, and streaming videos in gorgeous HD with no ads.

Yorum

• Daha önce Bornova ve Antalya Büyükşehir,de oynadı.
                      Çok hatırlamıyorum...
                      Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
                      You'll Never Walk Alone...
                      https://twitter.com/UgurBerkin

Yorum

• Buralar yine hareketlenecek.

Artilari eksileri tartisilir fakat tecrubeli bir oyun kurucu ile gorustugumuzu ogrendim.

Yorum

• Basketbol Transfer Dosyası

İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Buralar yine hareketlenecek.

Artilari eksileri tartisilir fakat tecrubeli bir oyun kurucu ile gorustugumuzu ogrendim.
                          Abi yerli mi, yabancı mı?
                          www.x.com/zykmda

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Buralar yine hareketlenecek.

Abi günlerdir senden bu haberi bekliyordum, daha dün twitter'dan sormuştum
                            Varsa biraz bilgi?

Yorum

• Hayırdır Oğuz kim ile görüşme halindeler?

Yorum

• İvanov faydalı olacak ama 5 numarada değil 4 numarada dün Stipanoviç'le bağları kurmaya başlayıp çok güzel ikili oyunlar paslaşmalar yaptılar...

şimdi Veliçkoviç gönderilip saf bir 5 numara almak lazım İvanov ve Stipanoviç'in oyun tarzlarına uygun onları tamamlayacak

klasik sorunumuz Bost ve Marshall hakkında konuşmuyoruz zaten onlardan çok memnunlarmış!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X