İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Basketbol Transfer Dosyası
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePota Arkası'nda İsmail Ağabey de "bir gardla görüşüldüğü bilgimiz var" dedi. Farklı kaynaklardan bu söylenti yayılıyor.Eski kullanıcı adım:Nurver
Yorum
-
İlk olarak Necmettin ALTUNTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİnşallah gene rast gele bir adam almayız.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Basketbol Transfer Dosyası
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOmar Cook
Lawal'ın parasını mı verecekler, tuzludur o sanırım
Yorum
-
İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOvv iyiymiş
Lawal'ın parasını mı verecekler, tuzludur o sanırım
Bu arada Buducnost da Eurocup'tan elendi.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOmar CookEski kullanıcı adım:Nurver
Yorum
-
Oguz Omar Cook'de dis atis ozurlu bir guard. Asist yonu cok iyi ama undersized.
Eger Bost kalacaksa, ihtiyac olan tip bence bir combo guard hem de Hardy'e destek olur.
Yok Bost gidecekse Cook asist yonu daha gelismis bir upgrade olur...Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
You'll Never Walk Alone...
https://twitter.com/UgurBerkin
Yorum
-
İlk olarak UğurB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOguz Omar Cook'de dis atis ozurlu bir guard. Asist yonu cok iyi ama undersized.
Eger Bost kalacaksa, ihtiyac olan tip bence bir combo guard hem de Hardy'e destek olur.
Yok Bost gidecekse Cook asist yonu daha gelismis bir upgrade olur...
Dediğin gibi asist yönü çok iyi, özellikle ceza şutunu da Bost'a göre iyi sokuyor.
Hepsinden önemlisi çok tecrübeli ve Avrupa basketbolunu iyi biliyor.
Çok ülke ve takım gezdiği için çabuk uyum sağlar.Alınırsa iyi transfer olur.ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR
UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU
Yorum
-
İlk olarak Tunç Tosun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu arada Dee Brown gelse faydası olur mu dersiniz? Romen takımında oynuyormuş, alınabilir herhalde.
Edit : Biraz daha bakındım da Omar Cook ta Budućnost ta oynuyormuş. Alınması biraz daha zor tabi ama asist anlamında iyi katkı yapar gibi.Kusur değil, çare bulun.
Henry Ford
Yorum
-
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAkıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum