Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Basketbol Transfer Dosyası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Buralar yine hareketlenecek.

Artilari eksileri tartisilir fakat tecrubeli bir oyun kurucu ile gorustugumuzu ogrendim.
    Pota Arkası'nda İsmail Ağabey de "bir gardla görüşüldüğü bilgimiz var" dedi. Farklı kaynaklardan bu söylenti yayılıyor.
    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

Pota Arkası'nda İsmail Ağabey de "bir gardla görüşüldüğü bilgimiz var" dedi. Farklı kaynaklardan bu söylenti yayılıyor.
      İnşallah gene rast gele bir adam almayız.
      Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

• İlk olarak Necmettin ALTUNTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        İnşallah gene rast gele bir adam almayız.
        Omar Cook
        Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Basketbol Transfer Dosyası

İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Omar Cook
          Ovv iyiymiş
          Lawal'ın parasını mı verecekler, tuzludur o sanırım

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ovv iyiymiş
            Lawal'ın parasını mı verecekler, tuzludur o sanırım
            Trabzon'dan doğrulatamamıştım. Bu akşamki programda İsmail Ağabey, "bir gardla görüşüldüğünü biliyoruz" dedi. Herhalde odur.

Bu arada Buducnost da Eurocup'tan elendi.

Yorum

Omar Cook
              Ben bir Omar tanırım Oğuz o da Omar Sharif .
              Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

• Oguz Omar Cook'de dis atis ozurlu bir guard. Asist yonu cok iyi ama undersized.
                Eger Bost kalacaksa, ihtiyac olan tip bence bir combo guard hem de Hardy'e destek olur.
                Yok Bost gidecekse Cook asist yonu daha gelismis bir upgrade olur...
                Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
                You'll Never Walk Alone...
                https://twitter.com/UgurBerkin

Yorum

• İlk olarak UğurB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Oguz Omar Cook'de dis atis ozurlu bir guard. Asist yonu cok iyi ama undersized.
                  Eger Bost kalacaksa, ihtiyac olan tip bence bir combo guard hem de Hardy'e destek olur.
                  Yok Bost gidecekse Cook asist yonu daha gelismis bir upgrade olur...
                  Cook'un çok istikrarlı şutu olmasa da Bost'a kesinlikle tercih ederim.

Dediğin gibi asist yönü çok iyi, özellikle ceza şutunu da Bost'a göre iyi sokuyor.

Hepsinden önemlisi çok tecrübeli ve Avrupa basketbolunu iyi biliyor.

Çok ülke ve takım gezdiği için çabuk uyum sağlar.Alınırsa iyi transfer olur.
                  ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• Hazır lige ara verilmişken yabancı hamlesi yapmanın tam zamanı. Yukarıya da aşağıya da yakınız. 3-4 haftalık bir seri bizi çok iddialı yapabilir, tam tersi ise hedeften koparabilir.

Yorum

• İlk olarak Tunç Tosun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu arada Dee Brown gelse faydası olur mu dersiniz? Romen takımında oynuyormuş, alınabilir herhalde.

Edit : Biraz daha bakındım da Omar Cook ta Budućnost ta oynuyormuş. Alınması biraz daha zor tabi ama asist anlamında iyi katkı yapar gibi.
                      Su transfer olsunda ben onermistim diyeyim
                      Kusur değil, çare bulun.

Henry Ford

Yorum

• Bost ve Marshall'dan istediğimiz randımanı alamıyoruz.

Marshall'ın bi sıkıntısı falan mı var ilk maçlarda hiç fena değildi

Yorum

Daha önce de yazmıştım, yine bir kenarda dursun: Frank Elegar.

http://vimeo.com/album/2016255
                          Milano istemiş.

Yorum

• Arroyo?

Yorum

• arroyo'nun ücretini ödemek çok mu zor alsak şu adamı var ya ne güzel olur

Yorum

• Ne kadar alıyordu ki acaba?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X