Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Basketbol Transfer Dosyası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Lawal in elleri kucuk bir kere, adama bir turlu isinamadim besiktas taki Armstrong Ile takas edilecek desinler hemen satarim Lawal i.
    Kusur değil, çare bulun.

Henry Ford

Yorum

• İlk olarak Tunç Tosun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Lawal in elleri kucuk bir kere, adama bir turlu isinamadim besiktas taki Armstrong Ile takas edilecek desinler hemen satarim Lawal i.
      armstrong göze hoş gelen, uçan kaçan bir adam.bir ekstrası yok,vitaminsiz.

beşiktaş'ta havada kabul eder bu takası.

Yorum

• Eskişehir daha önce anlaşıp lisans çıkarmadığı Tony Easley'ı serbest bırakmış.İtalya'ya Tuscany Pistoia'ya gitmiş.

Yorum

• Darussafaka ibb macini izliyorum suan.. Kadro olarak cok eksigimiz var.
          Kusur değil, çare bulun.

Henry Ford

Yorum

• Tutku'nun ikinci yarı oynama ihtimali var mı?
            Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
            FIRTINAİHTİLALEFSANE
            we the north

Yorum

• Markovic geldikten sonra TBL'de Gani Lawal (MVP olduğu KSK maçı hariç)

6 maç - 14,5 dk

%57 FG - %64 FTG

7,2 sayı - 4,5 rib (2,5 Hücum Rib) - 0,67 blk - 1,3 tk - 2,5 faul

Toplam 0 asist
              Toplam 0 top çalma

Aynı dönemde TBL'de A. Stipanovic (MVP olduğu Gs maçı hariç)

7 maç - Ort. 22,6 dk.

%57 FG - % 38 FTG

9,7 sayı - 5,7 rib (2 Hücum R.) - 1,7 ast - 1,6 tk - 0,3 blk - 0,4 tç

3,4 faul
              En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 11.01.2015, 00:04.
              Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Caner Şentürk Yeşil Giresun'a gitmiş.

Yorum

• Her şeyi anlatacağım deyip hiçbir şey anlatmayanlar Kervanına o da katıldı. Neyse, hayırlı olsun. Umarım orda başarılı olur.
                  www.x.com/zykmda

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Eskisehir Umit Sonkol'dan vazgecmis.

*

Bost'a odaklandik, Lawal bombasi patlayabilir ( Sadece his)...
                    Aman Oğuzcuğum, Bost'un yerine takım defansına katkı yapabilecek biri getirilmeli bence. Hücumla alakalı sorunumuz olduğunu düşünmüyorum.
                    ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• İlk olarak Hamdi Karamahmutoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Aman Oğuzcuğum, Bost'un yerine takım defansına katkı yapabilecek biri getirilmeli bence. Hücumla alakalı sorunumuz olduğunu düşünmüyorum.
                      Yok ustadim, yine transfer yasagi gelmis. Iyi kotu boyle devam edelim.

Hem parayi verip dudugu calan kisi Bost'u savundu dun aksam. Yok Randle savunma yapmiyormus, kedi gibi dolaniyormus...
                      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Ne Bost'muş arkadaş, başımıza iyi bela aldık.

Tutku'nun dönme ihtimali mi var acaba, yoksa yerine başka bir oyuncu alınmamasını başka türlü açıklayamıyorum.

Yorum

• BJK, Krilya'dan Scottie Reynolds'la anlaşmış.

Yorum

• İlk olarak axelman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            BJK, Krilya'dan Scottie Reynolds'la anlaşmış.
                            Tofaş da Jamont Gordon.

Galiba Harris'i bırakacaklar.

Yorum

• K. Ivanov diyorlar.

Yorum

• Basketbol Transfer Dosyası

İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Velickovic gidiyor mu yoksa?

Tutku'nun dönme ihtimali var mı?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X