Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Basketbol Transfer Dosyası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Maurice bailey ? bu ne zaman oynadı?

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Maurice bailey ? bu ne zaman oynadı?
      Küme düştüğümüz sene Cengiz abi, Tolga Öngören döneminde, Mersin Bşb. ve Erdemir maçlarında oynamıştı. Daha sonra sözleşmesi feshedilmişti.

O dönem bir de altı maçlık sözleşme imzaladığımız pivot Milosevic vardı.
      En son Murat' tarafından düzenlendi; 30.12.2015, 21:06.

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Maurice bailey ? bu ne zaman oynadı?
        Edirne'deki sezon açılışı maçına gittiğimizde Tolga Hoca'yla konuşmuştuk ya ağabey, demişti geldi gelecek...

O eleman işte. http://www.tblstat.net/pd.asp?p=2235&s=1112
        Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Yorumlardan anladığım kadarıyla kinsey'in fazla sorumluluk alması hardy'nin performansını düşürüyormuş böyle olunca takımında performansı düşüyor.Aldığımız 2 oyuncu da takımın bir parçası olmaya aday oyuncularmış.Galiba geçen seneki sisteme dönüyormuşuz doğru mudur üstatlar

Yorum

• İlk olarak OĞUZHAN061 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yorumlardan anladığım kadarıyla kinsey'in fazla sorumluluk alması hardy'nin performansını düşürüyormuş böyle olunca takımında performansı düşüyor.Aldığımız 2 oyuncu da takımın bir parçası olmaya aday oyuncularmış.Galiba geçen seneki sisteme dönüyormuşuz doğru mudur üstatlar
            Şablon aynen öyle. Gerçi üstad derken ben üzerime hiç alınmadım, çok daha bilgili arkadaşlar var burada ama söylenen bu.
            Umarım performans olarak takıma pozitif katkısı olur bu transferlerin.
            ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• Renktaslar simdi Ryan Thompsonun ribaunda karsi alerjisi var , defansta cok iyi degil . fastbreak yapan Takimda degiliz,set oyununda napacak ? Niye aldik ?
              HIc icime sinmedi bu TRansfer . Markovic ve Malanin hata yapma lüksü almadi transferde. insallah yanilirim ve katki saglar .

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu arada... Takımı ciddi takip edip samimiyetle çember savunucu bekleyen dostlarımı tenzih ederim. Lakin ne garip, operasyonda o pozisyon için hiç hareket yok gibi. Ama doğru ya, Velickovic var!
                Velickovic sevgisi nedendir? ben bilmediğim için merak ediyorum, Atletik uzun hem defans hemde ribaund için şart bunu herkes görüyor

Yorum

• Bence dış şutu sağlam olan her adam Markoviç'in sisteminde başarılı olabilir.Yenilerin ortak özelliği sanırım iyi şut atmaları.Umarım daha yararlı olurlar.
                  Dallas Mavericks
                  .............................................................. 41-Dirk Nowitzki

Yorum

• Mickaël Piétrus alsalardı hazır gitmişken Nancyden

Yorum

• İlk olarak cınar#7 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Velickovic sevgisi nedendir? ben bilmediğim için merak ediyorum, Atletik uzun hem defans hemde ribaund için şart bunu herkes görüyor
                      Kadrodaki en tecrübeli oyuncu, o kadar.

*

Kitchen ve Thompson'ın lisans işlemleri tamamlandı.
                      En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 01.01.2016, 16:44.
                      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Ben söyle açıklayayım vasat üstü bir Veliçkoviç takımı 1 kademe yukarı çekiyor ve Markoviç'in sistemin göbeğinde Veliçkoviç var. Bu sene çok kötü olduğu için sürünüyoruz haliyle.

Yorum

• İlk olarak cınar#7 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Mickaël Piétrus alsalardı hazır gitmişken Nancyden
                          Aklıma Pete Mickeal geldi ne oynuyordu vicdansız
                          DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                          ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Koç son kurşunlarını da sıktı.
                            Bundan sonraki başarısızlıkta koç gider bence.
                            Gerçi Mala'lar falan var ondan çok önce gitmesi gereken ama işte.
                            ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• İlk olarak Hamdi Karamahmutoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Koç son kurşunlarını da sıktı.
                              Bundan sonraki başarısızlıkta koç gider bence.
                              Gerçi Mala'lar falan var ondan çok önce gitmesi gereken ama işte.
                              anlayamadgımı noktalar var,

trabzonspor ligdeki hedefi nedir?
                              trabzonspor avrupadaki hedefi nedir?
                              trabzonsporda trabzonda yetişmiş kac oyuncu bulunmaktadır?

bu sorulardan sonra hocayı kovabilirsiniz....
                              ıslak imza....

Yorum

• Ligde istikrarlı bir oyun hedef olmalı.Geçen seneki gibi.maalesef bi hafta Ted'e yenilip bi hafta daçka'yı yenmemeliyiz.

Avrupa'da gidebildiğimiz yere kadar gidebilmeliyiz.kaldıki bütçemiz çok düşük bir bütçe değil.

Bari basketbola bulaştırmayın öz evlatçılığı.

Şimdi gidebilirsin Markovic.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X