Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Basketbol Transfer Dosyası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Olin Edirne almış Stimac'ı...
    seni takip ediyorlar

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      seni takip ediyorlar
      Onu kastetmedim abi. İyi ve ucuz oyuncudan anlıyorlar.
      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Onu kastetmedim abi. İyi ve ucuz oyuncudan anlıyorlar.
        Gökhan Hoca ve ekibi bu konuda çok başarılılar Oğuz....

Yorum

• İlk olarak TurnaSuyu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Nevzat Aydın ve Tuncay Bekiroğlunun ısrarla şubeyi geri alma yönündeki talepleri nedense Trabzondaki As Başkan düzeyindeki ileri düşünce sahibi olamayan yöneticilerimiz sayesinde geri çevriliyor!
          Geri alınca daha mı iyi olacak basketbol şubemiz?
          Bence, basketbolun farklı bir yapıda yoluna devam etmesi her açıdan daha avantajlı.
          Futbol odaklı şu anki yönetimin eline verilirse bu şubenin geleceğini, yarınlarını cidden düşünemiyorum.
          ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• Hiçbir gelişme olmaması canımı sıkıyor.

Yorum

• Üzülerek söylüyorum ki bu sene küme düşmesi muhtemel takım biz oluyoruz. Gerçekten üzücü bir durum.
              (İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"

Yorum

• Bunca emek bosa gitmez umarim.
                İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Kobe Bryant ile Beşiktaş prensipte anlaştı

Haber
                  • Beşiktaş'ın NBA'in en büyük yıldızlarından Kobe Bryant ile prensip anlaşmasına vardığı bildirildi. Başkan Demirören'in Bryant'ın transferi için bir sponsorla anlaştığı öğrenildi.

beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'in Türk Hava Yolları'nı sponsorluğa ikna ettiği ve böyle Kobe Bryant'ın lokavt boyunca Beşiktaş'ta oynamasının önünün açıldığı kaydedildi.

Beşitaş, Türk basketbol tarihinin en büyük transferini gerçekleştirmek üzere. Geçen sezon Allen Iverson'a siyah-beyazlı formayı giydirerek Amerikalıları bile şaşırtan Beşiktay, ünlü oyuncu Deron Williams'ı da takıma dahil edince, hiçbir şeyin imkansız olmadığı mesajını vermişti.

Bunun üzerine umutları artan taraftara bir güzel haber daha geldi. Los Angeles Lakers'ın yaşayan efsanesi Kobe Bryant'la Beşiktaş'ın prensip anlaşmasına vardığı duyuruldu. Kobe'nin Demirören ile yaptığı görüşmede "Allen Iverson'la konuştum, bana Türkiye ve İstanbul hakkında inanılmaz şeyler anlattı. Deron da yakından tanıdığım bir isim. 1 Eylül'de İstanbul'da olabilirim" dediği öğrenildi.
                  Cnnturk.com.tr
                  • ŞAKA GİBİ ...
                  En son a.fındıkoğlu tarafından düzenlendi; 24.07.2011, 03:22.

Yorum

• Birsürü Trabzonlu zenginimiz var diyoruz. Nerdeler? Onun için diyorum Trabzonspor sahip çıkanındır
                    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Trabzonlu zenginler ancak kesesini doldurmaya bakar.
                      Trabzonspor onlar için bir etiketten başka bir şey değil.
                      Ha, sorsan ondan büyük Trabzonsporlu yoktur ama iş para olayına geçince, onlardan hızlı ortadan kaybolan da yoktur.
                      ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• Tuncay Bekiroğlu madem branşı sahiplenmek istiyor ve Asbaşkan tarafından engelleniyor bir şey yapamıyor. O zaman Man firması olarak sponsor olabilirsin Basket takımına!

Yorum

• ya arkadaş hani herşey hallolmuştu hani düşük bütçeyle devam edilecekti ne olursa olsun düşersek de şerefimizle düşelim
                          Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• coach olarak Tonga Öngören ile anlaşmışız arkadaşlar, ismail Abi Trabzonbaskette haber yapmış...

Yorum

• Trabzonspor da transfer atağına başlıyor T.Öngören Oyak'tan bazı oyuncuları Trabzonspor'a götürüyor. Trabzonspor adına sevindirici bir haber verelim.

- Eyüp Yıldız / Radyospor -

Yorum

• Oyak`tan gelebilecek oyuncular kimler olabilir ? Iyi isimler var mi ?
                                ...TRABZONSPOR...
                                "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim