Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Basketbol Transfer Dosyası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Rawle Alkins - SG/SF - G. Elion (İsrail)

Tecrübeli bir forvet. Lider karakterli bir çocuk. Oyunu physical oynuyor. Pozisyonu için kısa fakat kuvvetli. Üç kısalı, yüksek tempolu oyunumuza uygun bir skorer.

Dün bu mesajı attıktan sonra oynadığı maçta 10/16 FG 29 sayı 7 rib 2 ast yaptı.
    En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 22.04.2025, 06:56.
    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• BSL'den Alınabilecek Oyuncular

İsimlere geçmeden önce, şu notu paylaşmak isterim. BSL yıllarca birçok yabancı oyuncu için Avrupa'ya açıkma noktasıydı. Bu sezon 4+3 kuralına geçilmesiyle, takımların tercihi mi, bütçesi mi sebep oldu, bilmiyorum... Buradan EL'ye ihraç çok zor. Saben Lee mesela...

Tyler Cook - (PF/C)

Eski Pistons oyuncusu olması ve Merkezefendi'ye gelmesi sebebiyle gözüm üstündeydi. Üç maç hariç çift haneye çıktı. Son haftalarda sakat... Adı bir ara PAO ile anıldı, olmadı.

Kris Bankston - (C)

Mobil, atletik, iyi bitirici. Beş numara için kısa ve ince. Yanında uzun bir strecth 4'le uyumlu olabilir. Tofaş'ın sıralamadaki yerinde katkısı çok.

D. Dotson - (SG/SF)

Önceden Antep'te de seyrettiğimiz eski Knicks şutörü. Altı yedi yabancı alınacaksa, böyle keskin bir şutörün kadromda olmasını isterim.

D. McCormack - (C)

McCormack bu sezon ligimizde değil. Profesyonelliğe burada adım attı. Bu yıl EL Bologna ve Berlin'de oynadı. Henüz kendisini ispatlamadı. Bence düzenli oynamaya ihtiyacı var. Harika bir fiziğe sahip.
      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Creek, Kanada ligine gidecekmiş.
        İstihbaratım doğru. Faruk Hoca da aynısını söylemiş.

Faruk Beşok: Creek, bize çok büyük katkısı oldu ama şampiyon olmamız için sadece Creek yetmiyor. TY Gordon, Cem Ulusoy, Ege Arar, Can Uğur Öğüt yani Okben’in bize çok büyük katkıları oldu. Diğer oyuncularımız burada, bütün sezon boyunca her oyuncumuzdan katkı almaya çalıştık ve her oyuncumuzda bize çok büyük katkılar verdi. Temennimiz kalmasından yana. Kendisi zannedersem yazın Kanada Ligi’nde oynayacak. Öyle duyumlar alıyorum. Kanada Ligi, Haziran’da başlayıp Ağustos gibi biten bir lig. Bizim düşüncemiz kalmasından yana. Şu an başkanımız, yönetim kurulu ve Genel Menajerimiz Cömert Küce önümüzdeki senenin bütçeleriyle ilgili çalışmalar yapıyorlar. Benim de kontratım yok. Ben de kalmak istiyorum ki fikirler de benim kalmamdan yöne olduğu için böyle rahatça konuşabiliyorum. Bana göre TY Gordon’u da tutmamız gerekiyor ama dediğim gibi bunlar bütçesel işler ki ikisi de çok iyi sezon geçirdi. Başka yerlerden teklif gelebilir. Bizim yaptığımız işlerin üzerinde teklifler alabilir. Profesyonel bir dünyada yaşıyoruz. Temennimiz bizim istediğimiz gibi olsun.

Türkiye Sigorta Basketbol Ligi’nde şampiyonluğa ulaşarak Basketbol Süper Ligi’ne yükselmeyi başaran Trabzonspor Basketbol Takımı’nın Başantrenörü Faruk Beşok, TAKA Gazetesi mikrofonlarına konuştu. Sezon başında takımın kurulma sürecinden şampiyonluğa, sezon boyunca yaşanan her ana ait detayları paylaşan Beşok, şampiyonluğu elde ettikleri için çok mutlu olduklarını ifade etti. Beşok’tan satır başları şu şekilde:

Yorum

• Creek de Gordon da kalir sanki maas olarak uçuk şeyler istemezlerse
          Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

Faruk Beşok: Creek, bize çok büyük katkısı oldu ama şampiyon olmamız için sadece Creek yetmiyor. TY Gordon, Cem Ulusoy, Ege Arar, Can Uğur Öğüt yani Okben’in bize çok büyük katkıları oldu. Diğer oyuncularımız burada, bütün sezon boyunca her oyuncumuzdan katkı almaya çalıştık ve her oyuncumuzda bize çok büyük katkılar verdi. Temennimiz kalmasından yana. Kendisi zannedersem yazın Kanada Ligi’nde oynayacak. Öyle duyumlar alıyorum. Kanada Ligi, Haziran’da başlayıp Ağustos gibi biten bir lig. Bizim düşüncemiz kalmasından yana. Şu an başkanımız, yönetim kurulu ve Genel Menajerimiz Cömert Küce önümüzdeki senenin bütçeleriyle ilgili çalışmalar yapıyorlar. Benim de kontratım yok. Ben de kalmak istiyorum ki fikirler de benim kalmamdan yöne olduğu için böyle rahatça konuşabiliyorum. Bana göre TY Gordon’u da tutmamız gerekiyor ama dediğim gibi bunlar bütçesel işler ki ikisi de çok iyi sezon geçirdi. Başka yerlerden teklif gelebilir. Bizim yaptığımız işlerin üzerinde teklifler alabilir. Profesyonel bir dünyada yaşıyoruz. Temennimiz bizim istediğimiz gibi olsun.

https://www.takagazete.com.tr/roport...larina-konustu
            Hocam Çin liginden maç videosu atmış Creek.

“Chengdu Star “ takımın ismi heralde.
            En son haas tarafından düzenlendi; 24.04.2025, 16:51.

Yorum

• İlk olarak haas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Hocam Çin liginden maç videosu atmış Creek.

“Chengdu Star “ takımın ismi heralde.
              Sosyal medyayı bilmiyorum üstadım. Bilgiyi oyuncunun kendisinden almıştım. (:

Yorum

https://www.takagazete.com.tr/roport...larina-konustu
                Hoca bir röportaj da Günebakış'a vermiş. Kalan oyuncuları söylemiş.

İ. Cem'in kontratı devam ediyormuş.
                Okben feshedilmiş.
                Ege'nin opsiyonu var.

Trabzonspor Basketbol Takımı Başantrenörü Faruk Beşok, şampiyon kadroda kimlerin kalacağı ile ilgili konuştu.

Ben C. Uğur'la Nusret'in de opsiyonu var biliyordum.

İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                İ. Cem
                C. Uğur
                Nusret
                Ege'nin gelecek yıl için opsiyonu var.

Okben'in kontratı iki yıldı. Fakat yaşadığı olaydan sonra devam edilmeyeceğini düşünüyorum.

Yorum

• Creek Çin'de oynuyor galiba bu arada Ege'nin sozlesmesinin olmamasi da ilginc

Yorum

• İlk olarak exelans_25 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Creek Çin'de oynuyor galiba bu arada Ege'nin sozlesmesinin olmamasi da ilginc
                    Özel bir turnuva için gitmiş. Her şey para için...

Yorum

Özel bir turnuva için gitmiş. Her şey para için...
                      Emekli olmadan keseyi doldurmaya tam gaz devam.Bizden de BSL icin saglam bir kontrat isteyecektir bakalim ne olacak

Yorum

• Koç KRT'ye açıkladı:

* Önce bütçe belirlenecek.
                        * Ardından kendisi devam edip etmeyeceği kararını verecek.
                        * İ. Cem devam. Gordon ile Ege'nin opsiyonu var.
                        * "Creek bizi yıprattı" dedi.

Yorum

• Benim tahminlerime göre ligin başlamasına 1 hafta kalan transferler yapılmaya başlanır. Çünkü bu bir trabzonspor geleneğidir. 2 kupa alarak bitirmemiz gereken bir sezonu tek kupa ile bitirdik. bu bile başlı başına başarısızlık öyküsüdür. ligin en pahalı takımı konya bb'ye yenilip kupadan elenmemeliydi. bakalım nasıl bir kadro kuracaklar. hiç ümidim yok bu vasıfsızlardan.
                          https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Faruk Koç dün akşam Sports Tv yayınına bağlandı. KRT'de önce bütçeyi görelşm demişti. Dün akşam daha net konuştu. Herhalde devam edecek.

Yorum

• Bu yıl NCAA'de takipmettiğim, muhtemelen seçilemeyip Avrupa'ya düşebilecek oyuncuları paylaşayım:

Zakai ZEIGLER - Tenneessee - 2002 - PG

Aslında Zeigler mezun olacaktı fakat mastera devam edip beşinci yılını oynamak istiyor. Hatta bu durum davalık oldu. Kolej sporundaki ücret düzeninin değişmesiyle oyuncular okulda kalmak istiyor. NIL (Name, image, likeness) olayından dolayı ülkemizdeki gençler de artık koleji daha çok tercih edecek.

Drew THELWELL - Iowa - 2002 - G

Thelwell tam Avrupa basketbolu oyuncusu. Dengeli. Savunmacı. Bencil değil. Hem penetre sonrası hem de sabit şutu var. Gelişir bu çocuk.

Brice WILLIAMS - Nebraska - 2001 - SF

Aslında üç numara için kısa görünüyor fakat kuvvetli bir çocuk. Sahayı çabuk geçiyor. Zeki.

Great OSOBOR - Washington - 2002 - PF

Osobor'u gördüğümde Zion'a benzetmiştim. Fizik olarak da andırıyor, post oyunu ve pasör özellikleri de... Avrupa'ya uyum sağlayamayabilir,kafa olarak. DeShaun Thomas, Justin Anderson, Kyle Weems, Nigel Hayes gibi kısa - kalın forvetler buralarda iyi işler yaptılar.

Aziz BANDAOGO - Cincinati - 2001 - C

Pota altında iyi bitiren, ikili oyun oynayan, perde zamanlaması ve açısı iyi, mobil çember koruyucu...

Clifford OMORUYI - Alabama - 2001 - C

Aziz'le benzer özelliklere sahip.
                              En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 24.05.2025, 10:41.

Yorum

• Transfer hareketliligi tahmini olarak ne zaman baslar?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X