İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Basketbol Transfer Dosyası
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak axelman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBunun futbolda en büyük örneği olan Ersun'da aynı bölgeden. Bölgenin genetiği ilginç gerçekten
Açık söyleyeyim, üzülüyorum hallerine. Bahsettikleri başlık "Hakemler Afyon'u Çıtır Çıtır" yedi sanırım. Yemedi mi? Yemedi diyen, eline basketbol topu almamış, basketbolun B'sini bilmeyen kara cahildir. Zaten yazının içeriğinde "Hata olmadı" dememişler. Bu haksızlığın yarattığı öfkeyle sağa sola saldırmışlar.
Tanrı acısın...Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZubcic'in üç resmi maçta, aldığı süre doğrultusunda faydalı olduğunu düşünüyorum. Ancak gönderilecekse ve yerine Avrupalı uzun alacaklarsa Orleans'daki Miralem Halilovic'i öneririm.
1991'li Boşnak milli... 4/5 oynuyor. Güçlü ve atletik. Savunmacı, ribaundlarda aktif. İyi bitirici... O pozisyon için ince ve kısa gibi değerlendirilse de Veremeenko, Dragicevicler'in oynadığı ligde atletizmiyle o açığı kapatır. En azından pick and roll biliyor. Faul atışları biraz sıkıntılı. Genel olarak Vidmar'ın kısası ve topla daha iyisi...
*
Yine Fransa'da alt ligde oynayan PF Jarvis Williams da bu sene Hollanda takımı Leiden'le Europe Cup'ta yer aldı. O da önümüzdeki sezon sıçrama yapacaktır.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Gordon - Utku
Can Uğur - Alican - Oğuzhan
Mert - Ogün
Jordan - Rijad - İbrahim
Doğan - Gökhan
Mevcut kadronun, geç kurulmasına rağmen play-off için yeterli olacağını düşünüyorum. Maç oynadıkça artımızı eksimizi göreceğiz.
Fakat fırsat olursa;
* Bir savunmacı gard (İsmail Cem Ulusoy gibi)
* Bir skorer forvet (Okben gibi)
* Bir fizikli uzun (Ramazan Tekin, Doğukan Sönmez gibi) düşünülebilir.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGordon - Utku
Can Uğur - Alican - Oğuzhan
Mert - Ogün
Jordan - Rijad - İbrahim
Doğan - Gökhan
Mevcut kadronun, geç kurulmasına rağmen play-off için yeterli olacağını düşünüyorum. Maç oynadıkça artımızı eksimizi göreceğiz.
Fakat fırsat olursa;
* Bir savunmacı gard (İsmail Cem Ulusoy gibi)
* Bir skorer forvet (Okben gibi)
* Bir fizikli uzun (Ramazan Tekin, Doğukan Sönmez gibi) düşünülebilir.
*
Twitter kullanmıyorum. Kullanan bir arkadaşımdan rica ettim. Resmi hesabımız Asım Pars için mesaj yayınlamış fakat Okben'i Cömert Küce duyurmuş.
Saha dışında da yapılması gereken çok şey var.En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 23.09.2024, 21:15.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
-
İlk olarak exelans_25 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle3 numaraya Mitch Creek cekmisiz neden pota alti oyuncusu tercih edilmedi acaba?
Mart ayından sonrasını Çin, Porto Riko ve Kanada'da geçirip 31 maça çıkmış Creek. Onunla ilgili iki üç sene önce Euroleague başlığında yazmıştım. Patlayıcı ve kuvvetli bir forvetti.
Düştüğümüz sezon aldığımız Marc Salyers'ı andıran bir hamle oldu. Tecrübeli ama atletizmi yitince yapabildikleri de sınırlanıyor. Üç aydır da oynamıyor. Ligin kritik dönemine girmişken buna gerek var mıydı? Mesela Şimdi Erok maçında Brown'dan ne alabiliriz? Creek çıkmaz herhalde o maça. Gidiş biletini cebine koyduğunuz adamdan performans alabilir misiniz? Ha, "zaten iki maç sıfır çekti" denilecektir. Sorumlusu kim acaba?En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 06.11.2024, 16:27.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
İlk olarak exelans_25 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet o donem gelen Marc Salyers inanilmaz beklentiyle gelip rezalet bir performans ortaya koymustu insallah bu da oyle olmazAkıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Ege'nin sakatlığı sonrasında Muhsin, Egemen, Samet isimleri akla gelse de Salih kiralanabilir.
Kaan sakatlandı. Hem Anka hem de BGL için bu iki oyuncu ön plandaydı. İkisi olmadan, diğer oyunculara süre ve sorumluluk verilir. Çocuklara çok yük bindirdiler.
Salih bizde veteranlarla antrenman yapıp rekabetçi maçları daha profesyonel bir takvimde oynar.
Efes de Salih de biz de kazanırız.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum