Şampiyonluğumuz kutlu olsun!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TBL 33. Hafta |Trabzonspor 74 - 62 Fenerbahce Koleji| ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Daraltma
X
-
İlk olarak ahamitokutan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleseneye süper ligde Gordon harici kimsenin kalacağını sanmıyorum. görüşüm kalmamalı da zaten. hatta hoca da gider büyük ihtimal.En son gurur6134 tarafından düzenlendi; 13.04.2025, 17:29.1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
İ. Cem
C. Uğur
Nusret
Ege'nin gelecek yıl için opsiyonu var.
Okben'in kontratı iki yıldı. Fakat yaşadığı olaydan sonra devam edilmeyeceğini düşünüyorum.
*
Yiğit'in maç sonu yaptığı hiç yakışmadı. Fakat büyük kusur, koçunda. Oynatma çocuğu.
İlk olarak nevzat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir başka ifadeyle neden futbol fanatiklerinin basketbol maçlarına gelmemesi gerektiğini söylemiş oldunuzEn son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 13.04.2025, 17:53.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Hiç gerek yokken Gordon'a orta sahada sert faul yapan, garbage timeda koçlar birbirini tebrik ederken üçlük atan ve maç bitince topu oyuncularımızın üstüne atan, ne yazık ki bizim oyuncumuz, kardeşimiz Yiğit'ti. Osman Hoca onu sakinleştirdi. Gelecek yıl kadromuzda olmasını bekliyordum. Şu hareketlerden sonra olur mu bilmiyorum. Tabii salondaki taraftarlarımızın büyük çoğunluğu, rakibin kaptanının, bizim altyapımızdan yetiştiğini bilmiyordur. Gereksiz yere tepki topladı. Onun adına çok üzüldüm.
*
Hafta boyunca yerel basında yazılan organizasyon bu muydu? Müzik tercihleri sıradan, maskot dedikleri malum, dans ekibinin emeğine sağlık fakat seyrettiğim en temposuz dans grubuydu. Tshirt dediler, tshirt yok. Organizasyon vasattı.En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 13.04.2025, 23:06.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Helal olsun şampiyonluk kutlu olsun.
Yorum
-
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHiç gerek yokken Gordon'a orta sahada sert faul yapan, garbage timeda koçlar birbirini tebrik ederken üçlük atan ve maç bitince topu oyuncularımızın üstüne atan, ne yazık ki bizim oyuncumuz, kardeşimiz Yiğit'ti. Osman Hoca onu sakinleştirdi. Gelecek yıl kadromuzda olmasını bekliyordum. Şu hareketlerden sonra olur mu bilmiyorum. Tabii salondaki taraftarlarımızın büyük çoğunluğu, rakibin kaptanının, bizim altyapımızdan yetiştiğini bilmiyordur. Gereksiz yere tepki topladı. Onun adına çok üzüldüm.
*
Hafta boyunca yerel basında yazılan organizasyon bu muydu? Müzik tercihleri sıradan, maskot dedikleri malum, dans ekibinin emeğine sağlık fakat seyrettiğim en temposuz dans grubuydu. Tshirt dediler, tshirt yok. Organizasyon vasattı.
Yorum
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYiğit niye o üçlüğü attı ben çözemedim açıkçası. Ya maç bitmiş zaten, niye atıyorsun.
Yorum
-
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHiç gerek yokken Gordon'a orta sahada sert faul yapan, garbage timeda koçlar birbirini tebrik ederken üçlük atan ve maç bitince topu oyuncularımızın üstüne atan, ne yazık ki bizim oyuncumuz, kardeşimiz Yiğit'ti. Osman Hoca onu sakinleştirdi. Gelecek yıl kadromuzda olmasını bekliyordum. Şu hareketlerden sonra olur mu bilmiyorum. Tabii salondaki taraftarlarımızın büyük çoğunluğu, rakibin kaptanının, bizim altyapımızdan yetiştiğini bilmiyordur. Gereksiz yere tepki topladı. Onun adına çok üzüldüm.
*
Hafta boyunca yerel basında yazılan organizasyon bu muydu? Müzik tercihleri sıradan, maskot dedikleri malum, dans ekibinin emeğine sağlık fakat seyrettiğim en temposuz dans grubuydu. Tshirt dediler, tshirt yok. Organizasyon vasattı.
Heralde kimse ona yakıştıramamıştır...
Dans grubu(Emeklerine sağlık..) izlediğim heralde en vasat ve kötü dans grubuydu.
Şampiyonluk Tişörtü giymek için içeri girmeye gerek yoktu. Benchte giyip devam edilirdi. Onu bile beceremediler organizasyon olarak..En son haas tarafından düzenlendi; 14.04.2025, 09:32.
Yorum
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYiğit niye o üçlüğü attı ben çözemedim açıkçası. Ya maç bitmiş zaten, niye atıyorsun.İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSadece üçlük değil. Öncesinde de bir turnike attılar, devamında topu çalmaya çalışıp hata yaptırdılar falan.. Bizimkiler bırakmışken onlar ısrarla bırakmadı.İlk olarak haas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYiğit'in son anlarda yaptıkları sanki koyu Fenerbahçe!! 'li kişilerin yapacağı hareketlerdi Hocam.
Heralde kimse ona yakıştıramamıştır...
Dans grubu(Emeklerine sağlık..) izlediğim heralde en vasat ve kötü dans grubuydu.
Şampiyonluk Tişörtü giymek için içeri girmeye gerek yoktu. Benchte giyip devam edilirdi. Onu bile beceremediler organizasyon olarak..
Gençler, heyecanlılar. Bireysel istatistik kovalayabilir. İkili averaj hesabın yok. Hepsi hoş görülür.
Hocalar maçı bitirmiş, tebrikleşiyor. Körüklemek doğru değil. Maç sonunda kutlama yapan rakibe sataşmak şık değil. Sakin de bir kardeşimiz. Belki ona bir şey söylendi, bunu bilmiyorum. Yukarıda da belirttiğim gibi, kabahat Ömer Koçun. Çıkarmalıydı erkenden, baskı altında zaten çocuk.
Bu arada Gökay, Kaya Peker'i andırıyor. "Seneye beni al Trabzonspor" der gibi oynadı.En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 14.04.2025, 09:32.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Şampiyonluk heyecanından dolayı maçı konuşamadık. Creek, Okben, Cem ve Doğan'sız maçta, özellikle ilk devre çok iyi savunma yaptık.
İlk çeyrek sonunda Erfa'nın üçlüğü, ikinci çeyrekte Gökay'ın dipten el üstü şutu, Faruk'un yüksek post atışı... Batuhan ve Yiğit'in forvetten üçlkleri hariç tüm isabetleri süre dolarken. Zaten hepi topu 29 yedik devrede. Ege, Gökay'ı birebirde savunmamış gibi görünse de fizik olarak boyalı alanı çok iyi kapattı.
CO maçı ikinci yarısında konuştuğumuz forvetlerden şut katkısını bu maçta Smith, Nusret ve Alican'dan alamadık (1/9). Üçüncü çeyrek savunmada zorlansak da ilk yarıdaki 8/16 üçlük sayesinde farkı oluşturup koruduk.En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 15.04.2025, 13:02.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Şampiyon takımı teknik ekip oyuncuları tebrik etmek lazim. Eksik kadroyla son maça kalmadan işi bitirdik. Belki de mevcut yönetimin sportif anlamda tek başarısı iki sezonda iki şampiyonluk yaşamak oldu Basketbolda! Seneye daha rotasyonlu kadro ile mücadele ederiz. Sponsor da bulunur gayette iyi takım kurulur. Açıkçası hataları vs de olsa seneye de Faruk Beşok ile devam edilmesi taraftarıyım..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum