Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Basketbol Transfer Dosyası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Abdülkadir Kılıç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Dün İsmet'in takıma katılacağını ve bir iki alt yapı oyuncusunun daha takıma katılabileceğini söyledi Celil bey. Siz daha iyi bilirsiniz. Altyapımızda birinci lige adapte olabilecek oyuncular var mı?
    Evet bende dinledim.
    Açıkçası ben İsmet konusuna pek girmek istemiyorum ama şu kadarını söyliyeyim, İsmet bu sezonyediği ciddi idmanlarla gelişimini tamamlayarak takıma adapte oldu.Tek sıkıntısı, konuya direkt girmeden geçiştireyim geçtiğimiz sezon bazı nedenlerden dolayı lisansı çıkmadığından bugüne kadar süre alamaması.

Altyapımızdan başka oyuncu varmı dediğiniz soruya ise maalesef var diyemiyorum, en azından şimdilik.Çünkü yetenekli çocuklarımız var, hatta Dodo'nun seçtiği 3 oyuncu İsmet'in gözetiminde şu anda antrenmanlara devam ediyorlar.Ama ismet gibi çok ciddi antrenman yemeleri ve gelişimlerini tamamlamaları gerekiyor.En önemlisi süre almaları gerekiyor.

Ve ilave ederek bitiriyorum.PİLOT TAKIM diyorum...

@Murat
    Hakkaten karmaşık bir şey getirdin önümüze
    Son ağaç kesildiğinde,
    Son nehir kirlendiğinde,
    Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• Ermal Kurtoğlu Galatasaray'a Cafe Crown'a gitmiş.

Bu sorunun cevabını verebilmek için 1-2 gün daha beklememiz gerekiyor. Zira Ermal'in kontratındaki +1 opsiyonunun Efes Pilsen kulübü tarafından kullanılması için son gün, sezonun bitiminden 1 hafta sonrası. Ligin geçen hafta Çarşamba bittiğini göz önüne alırsak çok da bir vakit kalmadı diyebiliriz. Tabii Ermal'in Efes'te kalıp kalmayacağının cevabını da yeni koç verecektir. Bunun için de Efes Pilsen cephesinde koçun kim olacağı sorusunun netleşmesi gerekecek. Biraz çok başlı bir denklem yani.

Yazının bundan sonrasına Efes Pilsen'in sözleşmeyi uzatmadığını varsayarak devam edersek, Ermal'in yeni sezondaki takım adaylarının mevcut durumda G.Saray Cafe Crown, Beşiktaş Cola Turka, Banvit, Lottomatica Roma olduğunu söyleyebilirim. Ancak adaylar içinden en kuvvetlisinin Kuqo'yu Efes'e getiren adam olan Mahmuti'nin G.Saray Cafe Crown'u olduğunu söylemek için de müneccim olmaya gerek yok pek. Dış kulvardan Banvit'in geldiğini de kulak arkasında tutalım ama. Zira Orhun Ene de epey bir ısrarcıymış Kuqo konusunda.
      Salsabasket özel haberidir.

Yorum

• İlk olarak Taner Uykuçeken tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bir takımda işler bu kadar iyi gitmez bu işte bir terslik var bu yönetime hemen bir Hacısalihoğlu takviyesi yapalım
        İlk olarak İsmail Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Aldığım ve toparladığım haberlerden anladığım kadarıyla Saner bey, Doğan bey ve Sadri bey görüşmeler yapıyorlar.Trabzonspor kulübü basketbol kulübüne 2 yönetici sokmak istiyor.Haliyle bu işten Trabzon kanadı ve özellikle Celil bey rahatsız.
        Dedim ama işler bu kadar yolunda gitmez var bunda br terslik diye işlerin yolunda gitmesinden rahatsız oldu yine birileri, çıkıp kendi boy göstermek istiyor heryerde

Yorum

• TRABZON ‘FIRTINA’ KOPARDI!..

Beko Basketbol 1.Ligi’nin yeni takımı Trabzonspor, efsane antrenör Aydın Örs ile anlaşmasının yanında yaptığı flaş transferler ile lig için ‘bomba gibi geliyorum’ mesajı veriyor...

BOMBALAR PATLIYOR
          Avrupa’nın sayı kralı Obasohan, Türkiye’de bir dönem fırtına gibi esen Wright’ı transfer edip Sırp Radivojevic’in işini de bitirmek üzere olan Bordo-Mavililer, yerli de de Evren, Ersin Görkem’den sonra Mutlu Çelik’i de alarak kısa sürede bombaları patlattı.

TRANSFERİ KAPATIYORUZ
          Genel Direktör Doğan Hakyemez, Mutlu’yu da alarak transferde son noktaya ulaştıklarını belirterek, “Şimdi guard hedefimiz olan Radivojevic ile anlaşmaya yakınız. Bu transferi bitirerek, transfer defterini kapatmak istiyoruz. Kısa sürede kaliteli yerli ve yabancı takviyeler yaptık. Bu yönde yönetime destekleri için teşekkür ediyorum” dedi.

AYDIN ÖRS BİTMİŞTİR

Trabzonspor Basket Takımı’nın Başkanı Saner Ayar, Aydın Örs transferinin artık bittiğini tecrübeli hocanın gelecek hafta Trabzon’a gelerek basın huzurunda resmi imzayı atacağını ifade ederek, “Aydın Örs gibi önemli bir ismi kadromuza katmaktan dolayı çok mutluyuz. Onun ve Doğan Hakyemez’in başında olduğu ekip, Alaeddin Yakan ve güçlü oyuncu kadrosuyla bu sezon önemli başarılar elde edecektir” diye konuştu.
          .

Yorum

• Türk basketbolunun tüm ekolleri Trabzonspor'da buluşuyor.
            Önce başarı sonra istikrar, yakın gelecekte (2yıl) alttan gençlerin milli takıma yükselmesi gerekir. Şimdi iş şehir içi dinamiklere düşüyor...
            Basketbol kursları, teşvik edici yatırımlar.
            Zor değil...
            Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
            İşte BMN!*

Yorum

• İlk olarak İsmail Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ...Açıkçası ben İsmet konusuna pek girmek istemiyorum ama şu kadarını söyliyeyim, İsmet bu sezonyediği ciddi idmanlarla gelişimini tamamlayarak takıma adapte oldu...
              İsmet AlkanDoğum Tarihi05.04.1990Doğum YeriTrabzon Boy1.96 mKilo92MevkiiForvetForma17Kariyer2006-2009 GENÇ TRABZONSPOR
              2009-2010 TRABZONSPOR

İsmet, bu arkadaş oluyor di mi?

Arkadaşın geçmişi nedir? Amatörde ki istatistikleri falan var mıdı?
              Şimdiden teşekkürler.
              Kusur değil, çare bulun.

Henry Ford

Yorum

• benim merak ettiğim bir konu var ezelinden beri ;

neden alt yapılara belli bir yaşa kadar oyuncu alınır. yada ne bileyim neden seçmelerde hep genç yaştakilere yönelinir. tamam cevap açıktır " sıfırdan alıp yetiştirmek"

bu futboldada böyle basketboldada..peki neden büyük kesim hiç taranmaz yada taranıyoda ben mi bilmiyorum. en azından Trabzonspor futbolda taramıyor. seçmeler hep belli yaşa kadar hatta yaş büyüdükçe lisans arıyor. Belki adamın Allah vergisi yeteneği vardır bunu halısahalarda, streetball sahalarında kullanıyodur, olamaz mı? Trabzonspor o kadar seneden beri alt yapıdan kimseyi çıkaramadı...ahaa barışı çocukken aldıda ne oldu !! bi o var onu örnek veriyorum. atıyorum 20 yaşındalar içinde seçme olsa bu adamı 25 yaşına kadar yetişirip baskete yada futbola kazandırsan iyi olmaz mı?

"tarama" kelimesi kullanılırken neyi tarayıp taramadığımız pek açık değil bence..

Yorum

• İlk olarak Ufuk Bayraktar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  benim merak ettiğim bir konu var ezelinden beri ;

neden alt yapılara belli bir yaşa kadar oyuncu alınır. yada ne bileyim neden seçmelerde hep genç yaştakilere yönelinir. tamam cevap açıktır " sıfırdan alıp yetiştirmek"

bu futboldada böyle basketboldada..peki neden büyük kesim hiç taranmaz yada taranıyoda ben mi bilmiyorum. en azından Trabzonspor futbolda taramıyor. seçmeler hep belli yaşa kadar hatta yaş büyüdükçe lisans arıyor. Belki adamın Allah vergisi yeteneği vardır bunu halısahalarda, streetball sahalarında kullanıyodur, olamaz mı? Trabzonspor o kadar seneden beri alt yapıdan kimseyi çıkaramadı...ahaa barışı çocukken aldıda ne oldu !! bi o var onu örnek veriyorum. atıyorum 20 yaşındalar içinde seçme olsa bu adamı 25 yaşına kadar yetişirip baskete yada futbola kazandırsan iyi olmaz mı?

"tarama" kelimesi kullanılırken neyi tarayıp taramadığımız pek açık değil bence..
                  Bu söylediğin bence samanlıkta iğne aramak gibi birşey o yaşlar bir sporcu için çok ama çok geç oluyor.

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu söylediğin bence samanlıkta iğne aramak gibi birşey o yaşlar bir sporcu için çok ama çok geç oluyor.
                    Mesela o samanlıktaki iğne Ömer Aşık. Çok geç yaşta başladı ama Allah vergisi yeteneği var. Ama ben de böyle bir araştırma yapmalarını isterdim kendim için.

Yorum

• İlk olarak Abdülkadir Kılıç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Mesela o samanlıktaki iğne Ömer Aşık. Çok geç yaşta başladı ama Allah vergisi yeteneği var. Ama ben de böyle bir araştırma yapmalarını isterdim kendim için.
                      Tamam da güzel kardeşim senin yaşın 17, yirmili yaşlar bence çok geç bir sporcu için.

Yorum

murat bir düşünsene böyle bir şey yapsalar kim ne kaybeder. çok geç olduğunun farkındayım..Ama bir düşün al 20 yaşında ver eğitimini 25e kadar. sonra taşısın seni. ne kaybedersin. üniversiteye gelsinler basketbol günleri düzenlesinler. 1 hafta 2 hafta her neyse...Trabzonsporda bir seçme yapıyosun bir adam 45 dk sahada kalıyo tamam seçildin gel. seçilmedin git.böyle bir mantık olamaz. bu arada alt yapıya girenleri sonradan görüyoruz

Yorum

Tamam da güzel kardeşim senin yaşın 17, yirmili yaşlar bence çok geç bir sporcu için.
                          Sana katılıyorum zaten abi. Öyle yeteneklerin az olacağını belirtmek istedim. Benim ki zaten hayal 17 yaşımda olsam bile.

Yorum

• Çarşamba günü Medical Park Trabzonspor'un gündemindeki guard adaylarından biri olduğu haberini geçtiğimiz Vuk Radivojevic ile anlaşma sağlanmış. Evren, Ersin, Obasohan, Wright, Mutlu transferlerinden sonra bordo mavili takımın 6. transferi olan Radivojevic 1983 doğumlu ve 1.97 boyunda. 8 yıllık üst düzey basketbol kariyerinin 5 yılını Kızılyıldız'da geçiren Sırp oyuncu, 2007-09 yılları arasında 2 sezon ACB takımlarından Fuenlabrada'nın da formasını giydi. Geçen yıl yuvası Kızılyıldız'a geri dönen oyun kurucunun en büyük özelliğinin atletikliği ve ilk adım çabukluğu olduğunu Çarşamba günkü postta da söylemiştik. Belli bir standartın altına düşmüyor. Nedir bu standart? 7-8 sayı, 3-4 ribaund, 3-4 de asist. Zaten atacak adamın bir hayli fazla olduğu takımı 'Oynatmak' amacıyla geliyor öncelikli olarak. Agresif yapısı, hırslı oluşu ve pes etmeyişi taraftarın beğenisini kazanacaktır. İki elini de kullanabiliyor olması, iyi bir penetreci olması ve sayılarının büyük bir çoğunluğunu adamını geçerek bulması onun saha içi artıları. Geçen yıl bir ara Beşiktaş Cola Turka'nın da gündemine girmişti kendisi ama o zaman gerçekleşmemişti transferi. Kısmet bugüne ve Trabzon'a imiş. Salsabasket özel haberidir.

Yorum

• Bizim Derrick Obasohan ne zaman imza atacak bilen var mı?
                              .

Yorum

• Edie Fobbs kaldı mı yani 1. lig için yeterli olduğunu sanmıyorum.
                                Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X