Engin alınırsa 1-2 özellikle 1 numara pozisyonunda sıkıntımız kalmaz.
Yerli bir pivotla Türk basketbolcu transferi kapatılabilir pekala.
Erwin Dudley (Ersin Dağlı) ilk aklıma gelen isim.
Furkan Aldemir'in durumunu bilmiyorum ama gelecek vaat ettiği çok açık.
Furkan'ın bonservisi en kötü 1 milyon dolardan başlıyordur.Zaten ya Fener ya da Efes alır onu.
Engin alınırsa 1-2 özellikle 1 numara pozisyonunda sıkıntımız kalmaz.
Yerli bir pivotla Türk basketbolcu transferi kapatılabilir pekala.
Erwin Dudley (Ersin Dağlı) ilk aklıma gelen isim.
Furkan Aldemir'in durumunu bilmiyorum ama gelecek vaat ettiği çok açık.
Furkan dün gençler şamiyonasında tam "39 sayı + 30 ribauntla" oynadı.
Bir yıl daha sözleşmesi var.
Belki seneye Enes'le birlikte draftta görebiliriz, gelişimine bağlı...
Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Engin Atsür Transferi Çözülmeye Çalışılıyor
Medical Park Trabzonspor genel direktörü Doğan Hakyemez, Evren Büker ve Ersin Görkem'den sonra kadrosuna katmak istediği Engin Atsür transferine yoğun mesai harcıyor.
Dün gece Engin Atsür'ün menajeriyle yapılan görüşmelerde sonuç alınamayınca, transfer görüşmelerine bugün yoğun bir şekilde devam edilerek sonuçlandırılmaya çalışılıyor.
Ayrıca Hakyemez, "medyada yeralan Cevher Özer transferinin kendileri açısından olumsuz sonuçlandığını ve artık bu oyuncunun gündemlerinde olmadığını belirterek, "şu anda gündemlerinde Engin Atsür ve 3 numara pozisyonunda oynayabilen yabancı transfer görüşmelerimiz devam ediyor dedi.
Ersin back-up(alternatif) düşünülüyordur, yaşı itibarıyla benchten gelerek katkı verebilir.
4 numaraya da oyuncu aranıyor
Tamam. Bir de bir kaç mesaj önce Michael Anthony Scott demiş bir arkadaş. Bu sezon hangi takımda oynadı acaba, merak ediyorum o adamı. Ne yapmış, ne etmiş?
Bence bize mutlaka 1 numara mevkisine oyuncu transfer etmemiz lazım.
Engin Atsür transferi gerçekleşirse çok iyi olur diye düşünüyorum.
Eğer bu transfer gerçekleşmezse Khalid El Amin'de çok iyi bir transfer olur
Ersin Görkem ve Evren Büker transferleri çok olumlu. Ersin TBL standartlarında iyi bir üç numara, Evren ise bu sezon büyük çıkış yaptı off-guard ve point guard oynayabiliyor. Cevher bjk'de kalacakmış galiba olsaydı süper olurdu. Engin Atsür transferinin gerçekleşme ihtimali bana zayıf geliyor. Olursa çok iyi...Engin milli takım guardı ama çok fazla sakatlık yaşaması en büyük handikapı. Eğer engin olursa yabancı point guarda ihtiyaç kalmayacak.Ama olmazsa mutlaka lazım.Power forvet ve Pivot alınmalı. En zayıf yönümüz uzun pozisyonu şu anda. Furkan Aldemir mümkün olmayan bir transfer. Efes 1 milyon dolar bonservis önermişti Karşıyaka'ya zaten Euroleague'de oynamak ister.
ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR
Bence bize mutlaka 1 numara mevkisine oyuncu transfer etmemiz lazım.
Engin Atsür transferi gerçekleşirse çok iyi olur diye düşünüyorum.
Eğer bu transfer gerçekleşmezse Khalid El Amin'de çok iyi bir transfer olur
Prkacin bana da çok sempatik geliyor, profösör diyorlardı galiba ona ...ama şimdi nerde bilmiyorum..
Tamam. Bir de bir kaç mesaj önce Michael Anthony Scott demiş bir arkadaş. Bu sezon hangi takımda oynadı acaba, merak ediyorum o adamı. Ne yapmış, ne etmiş?
Mike Scott, bu sezonu Macaristan'da geçirdi.
Ligin 3. sırasındaki Kormend takımında oynadı.
33 maçta ortalama 34 dk. 15,4 sayı 8,8 ribaund 1,5 asist 1,5 top çalma ve 1 blok istatistikleriyle oynadı.
Ribaunt sıralamasında 3. sırada yer alıyor.
%59,5 iki sayılık, % 34,6 üçlük ve %69,7 ile serbest atış kullandı.
Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum