Takımın yeterince hazırlık maçı yapmadığını düşünüyorum. Ligin başlamasına sadece 15 gün kaldı. Yetişmeyen iki yabancı transferi var. Bu adamlar ne zaman gelecek de takıma alışacak. Takımın oldukça dağınık bir görüntüsü var, 15 gün boyunca maç yapmamak takımı daha da kötüye götürebilir. Hazırlık maçlarında yalnızca birinci lig takımlarını yenebildik, onları da bir sayıyla zorla yendik. Transferlerin artık bir an önce bitmesi gerekiyor.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Basketbol Transfer Dosyası
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Moody'ye takıldım.
Güçlü, çabuk ve atletik. Bu sayede penetre bitiriciliği fena değil.
Ben pick and roll oynadığını göremedim fakat NCAA geçmişini araştırdım, aktif yılları içinde bütün konferanslarda en çok pnr gardlardan biri olarak görünüyor.
Driplingi keserek şut atmayı tercih ediyor. Şut tercihlerinde çoğu kez hatalı.
Topa baskı ve yardım savunması fena değil. Lakin bizde bunları göremedik.
Ya sabredip bekleyeceğiz ya da eyvallah diyeceğiz. Şahsen riske girmeme taraftarıyım. Yanılmayı samimiyetle dilerim.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
İlk olarak kanterts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGecen Sezon KOnya da oynayan Sean Williams alamazmiyiz? Bence Ilac olur.
Yorum
-
İddaa BSL için oranları açıklamış:
Fenerbahçe: 1.40
Darüşşafaka Doğuş: 4.00
Anadolu Efes: 4.00
Galatasaray Odeabank: 11.00
Banvit: 25.00
Pınar Karşıyaka: 65.00
Beşiktaş Sompo Japan: 65.00
Trabzonspor Medical Park: 150.00
Gaziantep Basketbol: 200.00
Muratbey Uşak: 200.00
TOFAŞ: 300.00
Demir İnşaat Büyükçekmece: 300.00
İstanbul Büyükşehir Belediye: 500.00
Yeşilgiresun Belediye: 500.00
Best Balıkesir: 500.00
TED: 500.00
*
İBB'nin son gruba alınması ve bizim 8. sırada olmamız şaşırtıcı.
Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Altı hazırlık maçındaki oyuncu istatistiklerimiz:
Julian WRIGHT
6 Maç - 35,0 Dk - 13,0 sayı - 8,0 rib - 3,3 ast - 1,7 tç - 3,0 tk - 1,0 blk - 2,0 faul
53% iki sayılık - 10% üç sayılık - 67% faul atışı
Dwight HARDY
6 maç - 33,3 dk - 14,5 sayı - 1,8 rib - 2,7 ast - 1,3 tç - 2,0 tk - -- - 1,2 faul
56% iki sayılık - 32% üç sayılık - 85% faul atışı
Stefan MOODY
6 Maç - 29,2 dk - 16,2 sayı - 2,3 rib - 4,0 ast - 1,2 tç - 3,7 tk - 0,5 blk - 3,0 faul
69% iki sayılık - 21% üç sayılık - 93% faul atışı
Malcolm LEE
4 maç - 22,8 dk - 11,8 sayı - 4,0 rib - 2,3 ast - 1,3 tç - 2,3 tk - -- - 2,8 faul
64% iki sayılık - 57 % üç sayılık - 63 % faul atışı
Nikita BALASHOV
6 maç - 21,0 dk - 2,7 sayı - 6,2 rib - 1,2 ast - 0,3 tç - 1,2 tk - 1,3 blk - 3,7 faul
45% iki sayılık - 14% üç sayılık - 50% faul atışı
Erolcan ÇİNKO
6 Maç - 18,2 dk - 6,2 sayı - 1,3 rib - 0,7 ast - 0,5 tç - 0,2 tk - -- - 1,7 faul
64% iki sayılık - 32 % üç sayılık - 82% faul atışı
K. NIKOLOV
6 maç - 11,0 dk - 5,0 sayı - 1,5 rib - 1,2 ast- 0.3 tç - 0.8 tk - -- - 2,0 faul
50% iki sayılık - 56 % üç sayılık - 88 % faul atışı
Dusan CANTEKİN
6 maç - 14,5 dk - 5,8 sayı - 2,8 rib - 0,2 ast - 0,2 tç - 1,0 tk - 0,3 blk - 2,5 faul
50% iki sayılık - -- - 70% faul atışı
Alper SARUHAN
6 maç - 12,5 dk - 2,0 sayı - 1,5 rib - 0,3 ast - 0,3 tç - 0,7 tk - 0,3 blk - 1,0 faul
50% iki sayılık - 19% üç sayılık - 50% faul atışı
Ozan Anton ODABAŞI
5 maç - 11,0 dk - 1,8 sayı - 2,2 rib - 0,6 ast - 0,2 tç - 1,4 tk - -- - 1,4 faul
67% iki sayılık - -- - 83% faul atışıAkıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Euroleague CEO'su J. Bertomeu: "Umarım sezon başlamadan önce Tofaş ve Trabzonspor bize katılır."
Gruplar belli, fikstür belli... Nasıl katılacağız?
Takımın Avrupa'da oynamasını çok istiyorum ancak daha kadroyu kuracak kaynak bulunamamışken Eurocup'a nasıl gidelim?Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEuroleague CEO'su J. Bertomeu: "Umarım sezon başlamadan önce Tofaş ve Trabzonspor bize katılır."
Gruplar belli, fikstür belli... Nasıl katılacağız?
Takımın Avrupa'da oynamasını çok istiyorum ancak daha kadroyu kuracak kaynak bulunamamışken Eurocup'a nasıl gidelim?
Yorum
-
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCevat Soydaş Turnuvası'ndan Notlarım
6) En çok üzüldüğüm oyuncumuz Wright. Adam Allah'tan soğukkanlı. Sen tek başına ribaunda gir, hem 4 hem 5 numarayla boğuş... Koş hücuma, eline top değmesin. O da bu düzensizliğe ayak uydurdu bazen.
Halbuki penetre-pas ve pick and roll oynayabilen bir gardımız olsa hem dipte hem de orta mesafede Wright'tan faydalanabiliriz. Onun dışında gereksiz bire birlerle zor şutlar ve top kayıpları hep zarar hanemize yazılacak.
Koç Bazarevich'e güveniyorum.
Wright'ı en rahat kullanabileceğimiz setlerden biri. Özellikle rakipler zone yaparken...En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 27.09.2016, 15:29.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Belki ifade eden olmuştur, kaçırmış olabilirim.
Bazarevich reisle, planlanan nedir tam olarak? Sadece günü mü kurtarmak istiyoruz yoksa, 3 yıllık, 5 yıllık, 10 yıllık planlarımız var mı? Anladığım kadarıyla Trabzonspor Basket'in tarihinde gördüğü en kariyerli koç kendisi. Faydalanılması gerek. Artık Trabzonspor adına yakışır şekilde oynamalı.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum