Basketbol formasını nereden alabiliriz acaba? Hummel TS Club'a yönlendiriyor ama TS Club'ın basket şube ile bir ilişkisi yok ki basket takımı yalnızca Trabzonspor ismini kullanıyor
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Basketbol formasını nereden alabiliriz acaba? Hummel TS Club'a yönlendiriyor ama TS Club'ın basket şube ile bir ilişkisi yok ki basket takımı yalnızca Trabzonspor ismini kullanıyor
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Magazalarda kaldigini sanmiyorum. Gecen sezon Trabzon/ Tanjant Hummel ve Trabzon Forum AVM Hummel magazasinda forma satilmisti.
Ayrica kombine alanlara istedikleri renk forma hediye edilmisti.
Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Ustatlar;
Yeni transferlerle takım ne duruma geldi?
Eksik mevkimiz var mı?
Yerli oyunculardan bu yıl katkı alabilecek miyiz?
Ve hedefi ne tutalım? Geçen yılın üstüne çıkabilir miyiz?
Engin Atsür hamlesi gelir mi dersiniz, o da gelirse dört köşe oluruz.
16 köşe olurum .
Odom hakkında pek bir şey bilmem etmem ama Engin Kulig'i oynatır.
Dış şutu fena değil , o parkedeyken takım istikrarlı biçimde sete yerleşir.
İbrahim ve Odom kombo guard , ayrıca Hakan ve Engin olacak; bir de takımın skoreri Hardy .
Siz değerli arkadaşlar eurocup analizini daha derli toplu yaparsınız ama bana öyle geliyor ki bu takım Engin kalibresinde bir asli oyun kurucu kazanırsa son sekiz için de iddiasını koymuş olur.
Zira Kinsey gibi bir joker adam , ve Kulig gibi pota altında beyaz bir Olajuwon var .
En son Serdar A tarafından düzenlendi; 24.07.2015, 20:50.
Hocam Kulig - Olajuwon benzetmesi hiç olmamış Kulig daha çok ayakları yerde oynayan bir oyuncu ve savunma konusunda ciddi sıkıntıları var. Hücum özellikleri biraz Mirsad'ı hatırlatıyor bana ve bunu ilk olarak Oğuz arkadaşımız söylemişti galiba.
Eurocup'ta ne kadar ilerleyeceğimiz bence ikinci grup aşamasında netleşecek. Orayı görene kadar tahmin yapmak biraz zor.
İyi takım olduk Engin gelirse topa yön verme konusunda bir sıkıntımız kalmayacak.
Yorum