Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Basketbol Transfer Dosyası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yok duyum değil, keşke bizim olsa

Yorum

• Basketbol formasını nereden alabiliriz acaba? Hummel TS Club'a yönlendiriyor ama TS Club'ın basket şube ile bir ilişkisi yok ki basket takımı yalnızca Trabzonspor ismini kullanıyor

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak FatihOzdemir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Basketbol formasını nereden alabiliriz acaba? Hummel TS Club'a yönlendiriyor ama TS Club'ın basket şube ile bir ilişkisi yok ki basket takımı yalnızca Trabzonspor ismini kullanıyor

Magazalarda kaldigini sanmiyorum. Gecen sezon Trabzon/ Tanjant Hummel ve Trabzon Forum AVM Hummel magazasinda forma satilmisti.

Ayrica kombine alanlara istedikleri renk forma hediye edilmisti.
        Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Magazalarda kaldigini sanmiyorum. Gecen sezon Trabzon/ Tanjant Hummel ve Trabzon Forum AVM Hummel magazasinda forma satilmisti.

Ayrica kombine alanlara istedikleri renk forma hediye edilmisti.
          Abi garip değil mi ya zaten futbol formaları satmıyor. Basket formalarını ise herkes soruyor uygunsa almak istiyor. Üret işte.

Ben kombine fiyatlarına bakayım uygunsa Trabzon'da olan bir arkadaşa hediye ederim

Yorum

• İlk olarak cınar#7 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Noah Vonleh, duyum mu?
            Vonleh'in daha $14M değerli bir kontratı var ($9M 3 yıllık rookie + $5M QO)
            En son Ekrem D. tarafından düzenlendi; 23.07.2015, 20:10.
            Yahsi Bati 51:28

Yorum

• İlk olarak ekremdogan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Vonleh'in daha $14M değerli bir kontratı var ($9M 3 yıllık rookie + $5M QO)
              Moon hakkında ne düşünüyorsun? gerçi sf var ama

Yorum

• İlk olarak cınar#7 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Moon hakkında ne düşünüyorsun? gerçi sf var ama
                Geçenlerde Mo Williams'ın Cavs'la sözleşme imzalamasından sonra LeBron ekibi topluyor, sıra Moon'da diye geyik yapıyorlardı.

Şaka bir yana, NBA'den ayrıldıktan sonra Moon'u hiç izlemedim. Şu anki durumu nedir, Trabzonspor'a ne kadar katkı yapar hiç bir fikrim yok.
                Yahsi Bati 51:28

Yorum

• İlk defa basketbol sezonu hemen başlasın diye heyecan yapıyorum.
                  Hiç bu kadar istememiştim..

Ve özledim..

Yorum

• Ustatlar;
                    Yeni transferlerle takım ne duruma geldi?
                    Eksik mevkimiz var mı?
                    Yerli oyunculardan bu yıl katkı alabilecek miyiz?
                    Ve hedefi ne tutalım? Geçen yılın üstüne çıkabilir miyiz?

Yorum

• Kombineler ve formalar bir an önce çıksa da alsak.

Yeni sezonu iple çekiyorum.

Yorum

• İlk olarak ekremdogan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Geçenlerde Mo Williams'ın Cavs'la sözleşme imzalamasından sonra LeBron ekibi topluyor, sıra Moon'da diye geyik yapıyorlardı.

Şaka bir yana, NBA'den ayrıldıktan sonra Moon'u hiç izlemedim. Şu anki durumu nedir, Trabzonspor'a ne kadar katkı yapar hiç bir fikrim yok.
                        Vaay Mo Cavs'a mı dönmüş?

Shaq'i de alsınlar

Yorum

• Engin Atsür hamlesi gelir mi dersiniz, o da gelirse dört köşe oluruz.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Engin Atsür hamlesi gelir mi dersiniz, o da gelirse dört köşe oluruz.
                            İnşallah öyle bi hamle gelir. Gelirse mükemmel olur.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Engin Atsür hamlesi gelir mi dersiniz, o da gelirse dört köşe oluruz.
                              16 köşe olurum .

Odom hakkında pek bir şey bilmem etmem ama Engin Kulig'i oynatır.
                              Dış şutu fena değil , o parkedeyken takım istikrarlı biçimde sete yerleşir.

İbrahim ve Odom kombo guard , ayrıca Hakan ve Engin olacak; bir de takımın skoreri Hardy .

Siz değerli arkadaşlar eurocup analizini daha derli toplu yaparsınız ama bana öyle geliyor ki bu takım Engin kalibresinde bir asli oyun kurucu kazanırsa son sekiz için de iddiasını koymuş olur.

Zira Kinsey gibi bir joker adam , ve Kulig gibi pota altında beyaz bir Olajuwon var .
                              En son Serdar A tarafından düzenlendi; 24.07.2015, 20:50.

Yorum

• Hocam Kulig - Olajuwon benzetmesi hiç olmamış Kulig daha çok ayakları yerde oynayan bir oyuncu ve savunma konusunda ciddi sıkıntıları var. Hücum özellikleri biraz Mirsad'ı hatırlatıyor bana ve bunu ilk olarak Oğuz arkadaşımız söylemişti galiba.

Eurocup'ta ne kadar ilerleyeceğimiz bence ikinci grup aşamasında netleşecek. Orayı görene kadar tahmin yapmak biraz zor.

İyi takım olduk Engin gelirse topa yön verme konusunda bir sıkıntımız kalmayacak.
                                DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                                ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X