Preldzic karakterli oyuncu zor ama olsun isterim takimda..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Basketbol Transfer Dosyası
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Valla çok acayip.Neyse Mejia Ho.Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
İlk olarak Cengizhan Okur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSassari şampiyon oldu, sanders başka bahara kaldıAttan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
Sanders Final Mvp'si seçildi.Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
İlk olarak AdemS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRenktaş, bu konu futbol takımımıza ait "Transfer Dosyası" isimli konu kadar rağbet gören bir konu değil maalesef. Sadece Trabzon MP ile ilgili haberleri paylaşırsak haftada sadece 1-2 mesaj atılır heralde.
Adı üstünde "Basketbol Transfer Dosyası". Hem burda diğer takımların transferlerinden bahsedilince kopukluk da olmuyor böylece. Yoksa bir o başlık bir bu başlık, bence çok iyi olmaz.
Bence sorun etmeye gerek yok, zaten genelde bizim takımımızdan bahsediliyor ama arada diğer takımlardan da bahsedilsin ki takip ettiğimiz oyuncuların nereye gittiğini de öğrenebiliriz.
Ayrıca bu forumda Efes'e karşı bi sempatinin olduğu doğru, çünkü bizim yıllarca bu branşta bir takımımız olmadığı için genelde birçok kişi Efes'i takip etti. Haa ben hariç tabii) Ben fanatik Ülkerspor taraftarıydım taa ki Ülker basket branşını kapatıp fb'ye sponsor olana kadar. O zamanki Ülkerspor olaydı ben de büyük zevkle transferlerini paylaşırdım vallahi
Dediğim gibi Basketbolla ilgili konuların canlanması hepimizin işine gelir.
**
Bu arada konu dışı ama, Oğuz nerelerde bilgisi olan var mı? Twitter adresi de silinmiş gözüküyor, foruma da kaç gündür girmiyor. Bi sorun yoktur inşAllah.
aynen Ülker'den Efes'e geçmek kolay olmadıBen Size Torunlarınıza Anlatabileceğiniz Bir Hikaye Yazdım, Nasıl Anlatacağınız Size Kalmış !!!
Şenol GÜNEŞ
Yorum
-
İlk olarak samet aslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaynen Ülker'den Efes'e geçmek kolay olmadı) Aman Allah korusun renktaş, Ülkerspor kapandığında ben bir süre basketbola küstüm, bir de gidip en büyük rakibimiz olan Efes'i tutamazdım
Efes'i hiçbir zaman sevemedim bu yüzden..
Allah'tan Trabzonspor MP geldi de yeniden basketbola dönmüş olduk böylece..
Yorum
-
İlk olarak AdemS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNee Efes mii) Aman Allah korusun renktaş, Ülkerspor kapandığında ben bir süre basketbola küstüm, bir de gidip en büyük rakibimiz olan Efes'i tutamazdım
Efes'i hiçbir zaman sevemedim bu yüzden..
Allah'tan Trabzonspor MP geldi de yeniden basketbola dönmüş olduk böylece..bence de mantıksız oldu ama oldu işte
Ben Size Torunlarınıza Anlatabileceğiniz Bir Hikaye Yazdım, Nasıl Anlatacağınız Size Kalmış !!!
Şenol GÜNEŞ
Yorum
-
İlk olarak Ogün' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSanders Final Mvp'si seçildi.
Yorum
-
Sanders'ın gitmesine gerçekten üzüldüm.
Adamlar seriyi güzel çevirdi.
Üstelik çoğu kimse onların şampiyon olacağını düşünmüyordu playofflar öncesinde.
Nasip. :/''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum