Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Basketbol Transfer Dosyası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Preldzic karakterli oyuncu zor ama olsun isterim takimda..

Yorum

• Sassari şampiyon oldu, sanders başka bahara kaldı
      Victory & Yisyiri Zenci / Cesc

Yorum

• Valla çok acayip.Neyse Mejia Ho.
        Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak Cengizhan Okur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sassari şampiyon oldu, sanders başka bahara kaldı
          sanders çok iyi oynadı.. ama ben guardlarını da çok beğendim..
          Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
          bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Sanders Final Mvp'si seçildi.
            Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Sloukas fenere gitmiş

Yorum

• Ben Fortson'u bizde izlemek isterdim. Bence Gard pozisyonu için Odom riskli oldu daha net bi isim alınmalıydı
                Victory & Yisyiri Zenci / Cesc

Yorum

• İlk olarak AdemS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Renktaş, bu konu futbol takımımıza ait "Transfer Dosyası" isimli konu kadar rağbet gören bir konu değil maalesef. Sadece Trabzon MP ile ilgili haberleri paylaşırsak haftada sadece 1-2 mesaj atılır heralde.

Adı üstünde "Basketbol Transfer Dosyası". Hem burda diğer takımların transferlerinden bahsedilince kopukluk da olmuyor böylece. Yoksa bir o başlık bir bu başlık, bence çok iyi olmaz.

Bence sorun etmeye gerek yok, zaten genelde bizim takımımızdan bahsediliyor ama arada diğer takımlardan da bahsedilsin ki takip ettiğimiz oyuncuların nereye gittiğini de öğrenebiliriz.

Ayrıca bu forumda Efes'e karşı bi sempatinin olduğu doğru, çünkü bizim yıllarca bu branşta bir takımımız olmadığı için genelde birçok kişi Efes'i takip etti. Haa ben hariç tabii ) Ben fanatik Ülkerspor taraftarıydım taa ki Ülker basket branşını kapatıp fb'ye sponsor olana kadar. O zamanki Ülkerspor olaydı ben de büyük zevkle transferlerini paylaşırdım vallahi

Dediğim gibi Basketbolla ilgili konuların canlanması hepimizin işine gelir.

**

Bu arada konu dışı ama, Oğuz nerelerde bilgisi olan var mı? Twitter adresi de silinmiş gözüküyor, foruma da kaç gündür girmiyor. Bi sorun yoktur inşAllah.

aynen Ülker'den Efes'e geçmek kolay olmadı
                  Ben Size Torunlarınıza Anlatabileceğiniz Bir Hikaye Yazdım, Nasıl Anlatacağınız Size Kalmış !!!

Şenol GÜNEŞ

Yorum

• İlk olarak samet aslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    aynen Ülker'den Efes'e geçmek kolay olmadı
                    Nee Efes mii ) Aman Allah korusun renktaş, Ülkerspor kapandığında ben bir süre basketbola küstüm, bir de gidip en büyük rakibimiz olan Efes'i tutamazdım

Efes'i hiçbir zaman sevemedim bu yüzden..

Allah'tan Trabzonspor MP geldi de yeniden basketbola dönmüş olduk böylece..

Yorum

• İlk olarak AdemS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Nee Efes mii ) Aman Allah korusun renktaş, Ülkerspor kapandığında ben bir süre basketbola küstüm, bir de gidip en büyük rakibimiz olan Efes'i tutamazdım

Efes'i hiçbir zaman sevemedim bu yüzden..

Allah'tan Trabzonspor MP geldi de yeniden basketbola dönmüş olduk böylece..
                      biraz Ülker'e inat oldu galiba sen benim rakibime gidersen bende senin rakibine giderim tarzı bence de mantıksız oldu ama oldu işte
                      Ben Size Torunlarınıza Anlatabileceğiniz Bir Hikaye Yazdım, Nasıl Anlatacağınız Size Kalmış !!!

Şenol GÜNEŞ

Yorum

• İlk olarak Ogün' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sanders Final Mvp'si seçildi.
                        Artık 3 numara için önümüze bakabiliriz, Sanders'ın olmaması gerçekten kötü oldu.

Yorum

• Sanders işi Sassari finale kaldığında yatmıştı zaten Usta twitterdan açıklamıştı..

Bir umut bekledi herkes ama ben zaten ümitli değildim...

Şenol GÜNEŞ

Yorum

• Basket Dergisi'nin haberine göre Beşiktaş Basketbol Şube Sorumlusu Hakan Özköse, Engin Atsür'ün Beşiktaş'ta kalacağını açıkladı.

diye bir haber var sosyal medyada..
                            www.x.com/zykmda

Yorum

• Engin Atsür transferi olmadı maalesef, o seviyede bir yerli de yok maalesef.

Yorum

• Sanders'ın gitmesine gerçekten üzüldüm.
                                Adamlar seriyi güzel çevirdi.
                                Üstelik çoğu kimse onların şampiyon olacağını düşünmüyordu playofflar öncesinde.
                                Nasip. :/
                                ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X