Beşiktaş Nate Wolters'ı almış
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Basketbol Transfer Dosyası
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeşiktaş Nate Wolters'ı almış
Yorum
-
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStaff hazirdi, kadro kuruldu. Simdi organizasyonun diger kismina odaklanilmali.
Gecen seneki Final Four, final maci, ligde Gs galibiyeti, play-off ve Dsk serisi Trabzonspor camiasina bir basketbol takimi oldugunu hatirlatti. Oradan dogan ilgiyi (potansiyeli) kinetige donusturmek gerek.
1) 15 TBL ve ilk turu gecersek en az 8 Eurocup macini iceren kombine biletler satisa cikmali.
Bu biletlerde;
* Ogrenci avantaji
* Aile paketi (tribunu) seklinde kategoriler sunulmali.
2) Hummel'la birlikte basketbol outdoor urunler hazirlanmali. Sapka, t-shirt, sweat gibi...
(ULEB bu tarz calismalari onemsiyor)
3) Otopark gerekirse sembolik olarak 1-2 TL ucretli olsun ama Allah rizasi icin aydinlatilsin (Havalimanini olumsuz etkilemeyecekse) ve mumkunse genisletilsin. Gerci yol kenari musait ve jandarma oldugu icin insanlar guvenip birakiyor.
4) Salon havalandirma sistemi guclendirilmeli.
5) Eurocup maclari icin ulkenin geneline yaygin yayin yapan sifresiz bir kanalla anlasilamali.
Geçen sezon ki kombine alana forma hediye kampanyasına devam edilmeli bence.
Ayrıca neden basketbol takımının lisanslı ürünleri TsClub'larda satılmıyor?
Satılıyor da ben mi farketmedim memlekete geldiğimde?''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL
Yorum
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİyi transfer yaptılar, geçen seneki maddi sıkıntıdan sonra bu sene böyle transferler beklemiyordum açıkçası. Bakalım Engin Atsür'ü tutacaklar mı?
Yorum
-
Kaya Peker ve Kevinn Pinkney'in açtığı davaların FIBA nezdinde lehlerine sonuçlanması sonrasında kulübümüze transfer yasağı getirildi.''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL
Yorum
-
Guard pozisyonuna kenardan gelip katkı verecek, ikinci 5'e liderlik edecek ve 1-2 numaraları dinlendirecek yerli oyuncu alınmalı.
Engin Atsür tam aradığımız nitelikte.
Öte yandan Kinsey transferi çok iyi oldu. Hem savunmada hem hücumda çok faydalı olacaktır. Bu takımı sahiplendiği takdirde savaşçılığı ve mücadeleci yapısı ile önemli izler bıracaktır.
Yorum
-
İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen de bi şey eksik diyordum. Hayırlı olsun
business as usual
"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Her sene bir kere yasaklanmadan rahat edemiyoruz.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum