Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Basketbol Transfer Dosyası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Beşiktaş Nate Wolters'ı almış

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Beşiktaş Nate Wolters'ı almış
      İyi transfer yaptılar, geçen seneki maddi sıkıntıdan sonra bu sene böyle transferler beklemiyordum açıkçası. Bakalım Engin Atsür'ü tutacaklar mı?

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Staff hazirdi, kadro kuruldu. Simdi organizasyonun diger kismina odaklanilmali.

Gecen seneki Final Four, final maci, ligde Gs galibiyeti, play-off ve Dsk serisi Trabzonspor camiasina bir basketbol takimi oldugunu hatirlatti. Oradan dogan ilgiyi (potansiyeli) kinetige donusturmek gerek.

1) 15 TBL ve ilk turu gecersek en az 8 Eurocup macini iceren kombine biletler satisa cikmali.

Bu biletlerde;

* Ogrenci avantaji

* Aile paketi (tribunu) seklinde kategoriler sunulmali.

2) Hummel'la birlikte basketbol outdoor urunler hazirlanmali. Sapka, t-shirt, sweat gibi...

(ULEB bu tarz calismalari onemsiyor)

3) Otopark gerekirse sembolik olarak 1-2 TL ucretli olsun ama Allah rizasi icin aydinlatilsin (Havalimanini olumsuz etkilemeyecekse) ve mumkunse genisletilsin. Gerci yol kenari musait ve jandarma oldugu icin insanlar guvenip birakiyor.

4) Salon havalandirma sistemi guclendirilmeli.

5) Eurocup maclari icin ulkenin geneline yaygin yayin yapan sifresiz bir kanalla anlasilamali.
        Kesinlikle katılıyorum, yerinde tespitler, fikirler.
        Geçen sezon ki kombine alana forma hediye kampanyasına devam edilmeli bence.
        Ayrıca neden basketbol takımının lisanslı ürünleri TsClub'larda satılmıyor?
        Satılıyor da ben mi farketmedim memlekete geldiğimde?
        ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• Eski oyuncumuz Kaya Peker Tofaş'a transfer oldu.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            İyi transfer yaptılar, geçen seneki maddi sıkıntıdan sonra bu sene böyle transferler beklemiyordum açıkçası. Bakalım Engin Atsür'ü tutacaklar mı?
            Kartal'ın sözleşmeyide 2 yıl uzatmışlar ayrıca Enes Taşkıran'da alttan geliyor Engin'i bırakma ihtimalleri yüksek.

Yorum

• Hasan Tüncel ‏@hasantuncel61
              ÖZEL - Engin Atsür Trabzonspor'un gündemin yok.
              *
              * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Bence de artık transfer yapılmayacak, takımın toplanmasına 20 gün kaldı, sezonun başlamasını sabırsızlıkla bekliyoruz.

Yorum

• TBF'den transfer yasağı gelmiş yine.

Yorum

• Kaya Peker ve Kevinn Pinkney'in açtığı davaların FIBA nezdinde lehlerine sonuçlanması sonrasında kulübümüze transfer yasağı getirildi.
                    ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• Guard pozisyonuna kenardan gelip katkı verecek, ikinci 5'e liderlik edecek ve 1-2 numaraları dinlendirecek yerli oyuncu alınmalı.

Engin Atsür tam aradığımız nitelikte.

Öte yandan Kinsey transferi çok iyi oldu. Hem savunmada hem hücumda çok faydalı olacaktır. Bu takımı sahiplendiği takdirde savaşçılığı ve mücadeleci yapısı ile önemli izler bıracaktır.

Yorum

• Transfer yasağı gelmiş yine

Erkekler Basketbol Süper Ligi takımlarından Trabzonspor Medical Park ile Kadınlar Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Orduspor'a transfer yasağı getirildi.
                        I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Ben de bi şey eksik diyordum. Hayırlı olsun

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ben de bi şey eksik diyordum. Hayırlı olsun
                            yani
                            business as usual
                            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Sezon ne zaman basliyor?
                              BİZE HER YER TRABZON!!!

Twitter Hesabım
                              Arda Yavuz / YTÜ

Yorum

• Her sene bir kere yasaklanmadan rahat edemiyoruz.
                                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                                Ayağa KALK!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X