İlk olarak cınar#7 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Basketbol Transfer Dosyası
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak cınar#7 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle@Oguz Zeytin ; Birde bu oyuncuyu NBA draftına girmeden alsak, bir dikkat çeksek avrupa da hatta dünyada?
çok mu mantıksız olur hani sebebi nedir olumsuzsa
https://www.youtube.com/watch?v=VmEomXly9rg
Cocuk acisindzn bakarsak, secilme sansi varsa drafta girer. Cunku ikinci turdan secilse bile en az 500-600 bin dolara imza atacak. Onu profesyonel yapmak icin daha fazla odemek gerek. Buyuk risk...Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMantiksiz diydmem, gorusunuze saygim var. Oyuncuyu tanimiyorum, onu gectim bu konferanstan da haberim yok.
Cocuk acisindzn bakarsak, secilme sansi varsa drafta girer. Cunku ikinci turdan secilse bile en az 500-600 bin dolara imza atacak. Onu profesyonel yapmak icin daha fazla odemek gerek. Buyuk risk...
Yorum
-
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSukurler olsun, iyiyim. Sizler nasilsiniz Necmettin Agabey?Eski kullanıcı adım:Nurver
Yorum
-
İlk olarak cınar#7 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleücreti fazla olur yani? risk derken
İkinci turdan seçilen oyuncular da genelde minimum kontrata imza atarlar, ki bu sene tecrübesiz oyuncuların alacağı minimum kontrat $525,093.
Risk noktasında ise basketbolda her zaman şöyle bir düstur kabul görür:
Proven talent > Unproven talent
*http://basketball.realgm.com/nba/info/rookie_scaleYahsi Bati 51:28
Yorum
-
İlk olarak cınar#7 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleücreti fazla olur yani? risk derken
Diger risk potansiyelli olsa Kansas, Georgeyown, Kentucky, N. Carolina, Duke, Connecticut, Michigan St. gibi baba programlardan burs alirdi. Cok zeki olsa IVY League'den davet alirdi.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Kınsey transferi bu kadroyu çok daha anlamlandırdı sakatlık olmazsa büyük eksiği tamamladı. Detayları oğuz bahsetti.
Yalnız 7 yabancı ile lige girmek gerek. Pota altına ucuz çaylak siyahi bir savunmacı lazım.
Velo nun veya diğer uzun yabancılarımızın ufak sakatlıklarında ligde dinlenmesi için de alternatif olur. Eurochalenge geçen sene kazanma kültürümüzde avantaj sağlarken eurocup 2. Turdan itibaren dezavantaj a dönüşebilir. En az nanterre gibi takımlarla karşılaşacağız. Nanterre maçında pota altımız rakibe göre hafif kaldı ve atletizmi savunamadık
yerli bir g/sf de alınırsa tadından yenmez. Hardy ve kınsey oyun kurucu kısa zaman da oynatabilirsin
Yorum
-
@ekremdogan ve @Oguz Zeytin, teşekkürler cevap için
İlk olarak dread61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKınsey transferi bu kadroyu çok daha anlamlandırdı sakatlık olmazsa büyük eksiği tamamladı. Detayları oğuz bahsetti.
Yalnız 7 yabancı ile lige girmek gerek. Pota altına ucuz çaylak siyahi bir savunmacı lazım.
Velo nun veya diğer uzun yabancılarımızın ufak sakatlıklarında ligde dinlenmesi için de alternatif olur. Eurochalenge geçen sene kazanma kültürümüzde avantaj sağlarken eurocup 2. Turdan itibaren dezavantaj a dönüşebilir. En az nanterre gibi takımlarla karşılaşacağız. Nanterre maçında pota altımız rakibe göre hafif kaldı ve atletizmi savunamadık
yerli bir g/sf de alınırsa tadından yenmez. Hardy ve kınsey oyun kurucu kısa zaman da oynatabilirsinEn son cınar#7 tarafından düzenlendi; 23.07.2015, 01:10.
Yorum
-
İlk olarak cınar#7 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle@ekremdogan ve @oguz zeytin, teşekkürler cevap için
kesinlikle katılıyorum atletik bir pivot ve yerli bir guard gelirse bu sefer eurocup ta final bekliyorum
geçen sene yarı final çok ekstemdi lig için play off olmalı
gerisi bonus diye bakmak gerek
eurocup ta da 2. Tura çıkalım üzeri bonus olur
adım adım istikrarla gitmek gerek
futboldan yıkımlar yaşıyoruz basketi hazmede hazmede ilerletmeliyiz
Yorum
-
İlk olarak dread61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle... Pota altına ucuz çaylak siyahi bir savunmacı lazım.
...Yahsi Bati 51:28
Yorum
-
İlk olarak Necmettin ALTUNTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSağol Oğuz. ben de iyiyim.Ayrıca Kinsey'in alınmış olmasına da çok sevindim.İyi bir takım kurduk.Beklentilerimiz yükseldi.
Kocun Kinsey'i istemesi, gecen seneki sisteme sadik kalacagimizin da garantisi gibi agabey. Marshall'la donem donem aksayan duzene daha saglam bir savunmaci daha iyi pasor daha istikrarli sutor ve hepsinden onemlisi daha iyi bir profesyonel katti.
Turkiye Kupasi'nin yeni formati ACB gibi olacak galiba. Direkt lige baslanacak, ilk yarida sekize giren takimlar kupayi oynayacak.
Kupa bizim icin meydan okuma yeri olur.
*
Ligde normal sezon 6.ligi ustune kohmak vd play-off yari finalinden otesine gecmek hayli zor.
*
Eurocup'taki ilk tur gecen seneki gibi alisma donemi olacak. Ic sahada mumkun mertebe kazanmak ve en az iki deplasman galibiyeti cikarmak lazim (5-5 yeter).
Ikinci tur gelecek rakiplere gore degerlendirilir.
*
Ayrica bu hava devam ederse M. Usta Aralik'ta baskan olur.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
İlk olarak dread61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledediklerimiz olsa bile beklentiyi fazla tutmamak gerek :d
geçen sene yarı final çok ekstemdi lig için play off olmalı
gerisi bonus diye bakmak gerek
eurocup ta da 2. Tura çıkalım üzeri bonus olur
adım adım istikrarla gitmek gerek
futboldan yıkımlar yaşıyoruz basketi hazmede hazmede ilerletmeliyizAkıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
[QUOTE=Oğuz ZEYTİN;1920153986]
Kocun Kinsey'i istemesi, gecen seneki sisteme sadik kalacagimizin da garantisi gibi agabey. Marshall'la donem donem aksayan duzene daha saglam bir savunmaci daha iyi pasor daha istikrarli sutor ve hepsinden onemlisi daha iyi bir profesyonel katti.
BÖYLE TAMAMLAYICI FORVET FUTBOLDA YAPAMADIK OĞUZ
BU ŞEKİLDE TRANSFER YAPACAKSA BAŞKAN OLMAYI HAK EDİYOR
BURAK YILMAZ
Yorum
-
İlk olarak ekremdogan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehenry sims. 76ers uzatmadı, kalan günlerde taliplisi çıkmazsa boşta kalacak. Uygun bir fiyata getirilebilir. Avrupadaki mıymıntı pivotların canına okur.
o bile biz de iyi bir alternatif olurdu
yaz liginden draft edilemeyen uzun diyecem ama onu izleyen ekibimiz yoktur :d
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum