Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Basketbol Transfer Dosyası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Doğan Hakyemez yalanladığına göre diğerlerini(en azından şimdilik) tek transferimiz Evren Büker mi?

Güzel güzel, mesele yok. Bekleyelim, play-offlarda iş yapacak bir takım oluşturulacaktır, inanıyorum. Belli de zaten.

Gelecek sezon ise yavaştan şampiyonluk hedefini koymalıyız.

-------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• Altyapıya Pertevniyal'in hocası Menderes Gümüşdal'ı alalım.İyi fırçalar bizim gençleri.

Yorum

• İsmail abi aşağıda görüyorum seni senin dünkü bombaların ismi geçen kişiler miydi ?

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          İsmail abi aşağıda görüyorum seni senin dünkü bombaların ismi geçen kişiler miydi ?
          Evet Murat,

Basında yeralmayınca paylaşmak istemedim bir sıkıntı olmasın diye
          Son ağaç kesildiğinde,
          Son nehir kirlendiğinde,
          Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• Doğan Hakyemez yalanlamış ama transferi, hayırlısı bakalım.

Yorum

• Harbiden Bravo.

Engin Atsür ve Cevher'i ben bile biliyor ve tanıyorum.

Hesap edin artık ne kadar iyi transferler olduğunu.

Yorum

• İlk olarak KUTADGU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Harbiden Bravo.

Engin Atsür ve Cevher'i ben bile biliyor ve tanıyorum.

Hesap edin artık ne kadar iyi transferler olduğunu.
                Cihan abi daha belli değil transferler Doğan Hakyemez öyle söylemiş.

İsimleri bile heyecanlandırıyor, umarım transfer edebiliriz.

Yorum

• Bu Engin Atsür milli takıma çağrılan dimi..
                  Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Cihan abi daha belli değil transferler Doğan Hakyemez öyle söylemiş.

İsimleri bile heyecanlandırıyor, umarım transfer edebiliriz.
                    Bekleyelim biraz daha.

Ama vizyon hoşuma gitti açıkcası.

Anlaşılan ilk yıl play off ve Avrupa hedefimiz var açık açık.

Yorum

• Transfer bütçemiz iyi heralde bu isimler geçtiğine göre..
                      Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Doğan Hakyemez yalanlamış galiba ama Engin Atsür müthiş transfer olur.

Yorum

• Ntvsporda bir haber alt yazı gecti. Tam okuyamadım. Ya biz gs den ya da gs bizden birini aldı ama nasil oldu?
                          Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
                          İşte BMN!*

Yorum

• Engin Atsür vaybee

Yorum

• İlk olarak Mirac Atalay Ciftci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ntvsporda bir haber alt yazı gecti. Tam okuyamadım. Ya biz gs den ya da gs bizden birini aldı ama nasil oldu?
                              Beko Basketbol Ligi'nin yeni ekibi Medical Park Trabzonspor, ilk önemli transferini gerçekleştirdi. Bordo-mavililer Galatasaray Cafe Crown'da oldukça başarılı bir sezon geçiren Evren Büker'i kadrosuna kattı.

Oyak Renault'da yıldızı parladıktan sonra geçtiğimiz yıl Galatasaray Cafe Crown adına ter döken Evren Büker, kariyerine Trabzon'da devam edecek.

25 yaşındaki oyuncu, Beko Basketbol Ligi'nin yeni ekibi Medical Park Trabzonspor ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Evren, yaşanan forma skandalı sonrasında sıkıntılı günler yaşayan Galatasaray Cafe Crown'ın kümede kalmasında büyük pay sahibi olmuştu. Adı milli takım için de anılan Evren, sezonu 10.4 sayı - 4 asıst, 3.8 ribaunt ve 1.1 top çalma istatistikleri ile tamamladı.
                              *
                              * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Gs den Evren Büker'i aldık. Bizde oynayan Serhat Büker'in kardeşi.
                                61>34 Trabzonspor
                                En büyük Trabzonsporlu Kazım Koyuncu'yu rahmetle anıyoruz.
                                Sahte mutlulukların peşinde koşacağına, gerçek hüzünlere gömül...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X