Usak yilin takimi cogu kisiye gore, dogrudur. Olin de boyle cikti ama devami gelmedi. Usak tedbirli olur insallah.
Bence yilin diger basarili takimi Tofas. Kurum kulturunu, altyapiyi, sehrin imkanlarini cok iyi kullandilar. Bizim butcemizden daha azina play off yaptilar, 16 galibiyet ciddi sayi.
Dacka da iddiali geliyor.
Lig zor gececege benziyor.
Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Usak yilin takimi cogu kisiye gore, dogrudur. Olin de boyle cikti ama devami gelmedi. Usak tedbirli olur insallah.
Bence yilin diger basarili takimi Tofas. Kurum kulturunu, altyapiyi, sehrin imkanlarini cok iyi kullandilar. Bizim butcemizden daha azina play off yaptilar, 16 galibiyet ciddi sayi.
Olin de çok iyi bir başlangıç yapmıştı, sonrasında ise bütün sezonlar sıkıntılı geçti onlar için. Ben aynı şeyi Uşak'ın da yaşayacağını düşünüyorum. Eskiden Olin tribünlerinde boş yer olmazken şimdi tribünlerinçoğu boş kalıyor.
Gelelim bizim takıma, kim kalacak kim gidecek, hâlâ resmî ağızdan bir açıklama yapılmadı.
Abi şu başlık taşınmalı.Seni dinlerler söylesen bi
Viktor Sanikidze hakkında ne düşünüyorsunuz bu sene çok iyi bir sezon geçirdi. Zaragoza'da kalacağını sanmıyorum. Eğer İspanya'dan Valencia - Caja - Malaga gibi takımlar teklif yapmazsa gelme şansı var mı ?
Yorum