kendisini canli olarak 2006 yilinda izleme firsati buldum (hatta ayni universitede okudugumuz icin tanisma firsatim da oldu) sonrasinda da yakindan takip ettim. cok begendigim bir oyuncu ve bir o kadar da enteresan bir kisiliktir. birileri turkiye'deki icki tuketiminin gittikce azaldigindan bahsederse trabzon'da rahatlikla oynayabilecegini dusunuyorum.
Kalin Lucas'ı Chicago serbest bırakmış.Düşünülebilir bence
Lucas, koc Izzo'nun elinin degdigi buyuk yeteneklerden biri. Mic State'de yakindan takip etmis ve caylak sezonunda forumda onun hakkinda epey yazmistim.
Su anda bize gelse sevinirim ama pek aradigimiz adam degil gibi.
Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Gerci bu bir ahlak meselesi. Sokaklar ahlaksiz dolu senin gibi.
Hadi bunu da CALIP YAZ!
*
(Yerel basin, internet medyasi... vs emege saygi sifir. Forumdaki uyelere degil tepkim, kimse yanlis anlamasin, forum disinda bu hirsizlar, o(nlar) kendini biliyor. Bu ilk degil.
Fikir uretmeyen, bilgiye ulasmak icin arastitip ogrenmeyen taklitci kopyacilardan nefret ediyorum. Saygim da yok.)
En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 13.10.2013, 13:09.
Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Sadece savunma sorununu çözmek ve El-Amin'in yerini doldurmak adına değil, kadro genişliği ve oyuncu tipi çeşitliliğini sağlamak adına da transfer yapmamız gerekiyor. Sakatlığı var, cezası var, formsuzluğu var. 2 oyuncumuz devre dışı kalınca maç kazanma şansımızın düşmesini istemiyorsak kadromuzu doğru isimlerle genişletmeliyiz.
* Çalýþmanýn zaman aralýðý 2008-2011'dir. Yani, Trabzonspor Basketbol takýmýnýn profesyonel liglerde yer aldýðý dönemi kapsamaktadýr.
2008/09
Ergin Ataman
Ercüment Sunter
B. Tanjevic
M. Özyer (12 hafta) - Koray Minicnozlu (18 hafta)
Selçuk Ernak (25 hafta) - Y. Küçüközkan (5 hafta)
Ayhan Kalyoncu
Hakan Demir (19 hafta) - Burak Býyýktay (11 hafta)
Orhun Ene (9 hafta) - Altar Tunçkol (21 hafta)
Gökhan Taþtimur (8 hafta) - Ahmet Çský (22 hafta)
Ahmet Kandemir
Mete Babaoðlu (26 hafta) - M. Aþkýn (4 hafta)
Yücel Platin
Sabit Hadzij (9 hafta) - Halil Üner (21 hafta)
Ekrem Memnun
Cengiz Karadað (28 hafta) - G. Güney (2 hafta)
Haydar Kemal Ateþ (7 hafta) - Hasan Özmeriç (23 hafta)
2009/10
Ergin Ataman
Bogdan Tanjevic
Murat Özyer(12 hafta) - M. ÇAkýroðlu (18 hafta)
O. Çevik (5 hafta) - Cem Akdað (24 hafta)
Orhun Enen
Hakan Demir
Burak Býyýktay
Altar Tunçkol
Nihat Ýziç
Ahmet Çaký
Ahmet Kandemir (17 hafta) - Mete Babaoðlu (13 hafta)
Halil Üner
Aclan Kavasoðlu
Yücel Platin
T. Baldwin (19 hafta) - Aziz Bekir (11 hafta)
Ekrem Memnun (11 hafta) - N. Vucinic (19 hafta)
2010/11
V. Perasovic - Ufuk Sarýca
Faruk Akagün (7 hafta) - T. Meriç (23 hafta)
N. Spahija
Oktay Mahmuti
Orhun Ene
Hakan Demir
Burak Býyýktay (13 hafta) - Ergin Ataman (17 hafta)
Gökhan Taþtimur
Ahmet Kandemir (25 hafta)- M. Bilge (5 hafta)
Nihat Ýziç
Ahmet Çaký
Mete Babaoðlu (11 hafta) - Ercüment Sunter (19 hafta)
Halil Üner (16 hafta) - Burak Býyýktay (14 hafta)
Aclan KAvasoðlu
Yücel Platin (23 hafta) - M. Yýlmaz ( 7 hafta)
Yurt Dýþýnda Çalýþan Teknik adamlar
E. Kunter
Murat Didin
Tolga Öngören
Yorumcu Teknik Adamlar
Murat Özyer
Ýhsan Bayülken
Çetin Yýlmaz
Bu kadar geniþ havuzdan þehre, kulübe, hedeflere uygun bir teknik adam bulunur herhalde...
Bazi arkadaslarimiz koc degisikligini soruyor. Bence oyle bir degisiklige gerek yok (su an icin).
Fakat... Su anki yapida konumu en riskli olan koc. Yoneticilerin istifasinda da belirtmistim, GM ilk raundu almisti, ileride benzer bir durumda kocu feda edebilir.
Diyelim oyle bir degisiklige gidildi. Kim gelecek?
Burak Biyiktay - Nihat Izic - Timucin Meric disinda bosta kim var?
Bu uc isimden fayda beklemek, kirmizi kar yagmasini beklemek gibi... En azindan benim icin oyle.
O yuzden, takimin gerekli takviye ve savunma uzerine daha cok calisip basarili olmasini beklemeliyiz. Yani biraz sabir. Cunku 5-6 haftalik bir takimiz. Takimin potansiyelini, arti ve eksilerini hep birlikte gorduk ve soyluyoruz. Eger duzelme olmazsa elbette, gereken yapilir. Ancak simdi cok erken. Iki yil once Ksk maci sonrasi yapilan yanlis, bize nelere mal oldu, hatirlamakta fayda var.
En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 14.10.2013, 15:57.
Su Transfer hemen yapilsin artik.Zencisiz olmaz gercekten olmaz diye düsünüyorum.
Savunabilen,hizli olan kisa bir amerikali zenci sart.Ama cok kaliteli olmali.
Zencisi olmayan Takim mi var Türkiyede ?
Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.
Su Transfer hemen yapilsin artik.Zencisiz olmaz gercekten olmaz diye düsünüyorum.
Savunabilen,hizli olan kisa bir amerikali zenci sart.Ama cok kaliteli olmali.
Zencisi olmayan Takim mi var Türkiyede ?
Dogru diyor arkadas. Zencisiz basket takimi mi olur? NBA'de zencisiz takim mi var? Miami Heat sampiyon oldugunda Starting Five'da 5 tane zenci oynuyordu. Bir bildikleri var demek ki Saka bir yana, en büyük eksikligimiz iyi bir SF ve orada cok atletik olman lazim ve zenciler dogustan daha atletik, bunu kullanmak lazim.
Boyalı alanda çok büyük sıkıntı çekiyoruz.TED maçında Cooley , Goluboviç karşısında adeta aciz kaldı.Çünkü Cooley tam bir 5 numara değil.5 numara için biraz kısa kalıyor ancak mücadelesine de şapka çıkartırım resmen savaştı o bölgede...
Skor yükünü çeken oyuncu sayımız zaten sınırlı.Bu maçta Tutku ve Cooley'e eşlik edecek oyuncu çıkmayınca maçı kaybettik.
Savunmanın yetersiz olduğu maçlarda yediğinden fazla atman gerekir.Atamazsan bu şekilde yenilirsin.Coach Hasan ÖZMERİÇ'in daha önceki başantrenör olduğu takımlarda da çok sayı yerdi takım ama atamazsan bu aktik tutmaz.
Acilen takıma bir 5 numara bir de SG lazım ama alınacak SG nin savunma özelliği de olmalı.
Efes'tekinin kariyerine Antalya'da basladigini hatirladikca bizim ligin kalitesine bir kez daha hayran oluyorum. Keske daha duzgun yonetilse, pazarlansa...
David Lighty 2 sezon önce Cantu'nun euroleague oynayan kadrosundaydı ama çok süre almıyordu. Geçen sezon Fransa'da play-off'a son sıradan girip şampiyon olan Nanterre'nin önemli oyuncularındandı.
33# DRAGO GABRIC 61# IBRAHIMA YATTARA #11
13# Steve Nash
10# Kerem Tunçeri 6# Aleksander Rasic
Yorum